reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Niestety z powodu problemów w pracy nie damy rady pojechać na zaplanowane wczasy jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł -za dwa tygodnie (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie (dla dwóch osób)
Informacje pod numerem 664 722 305
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł -za dwa tygodnie (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie (dla dwóch osób)
Informacje pod numerem 664 722 305
hej, jestem
niestety nie mam dobrych wiadomości, we wtorek idę na zabieg :-------(
No cóż, tak miało być.
I tak tym razem jest mi łatwiej, bo mam już Stasia. Pamiętam jak poroniłam pierwszy raz (dokładnie taka sama sytuacja: ciąża obumarła), a moja najlepsza przyjaciółka była w ciąży i jak mnie bolało jak patrzyłam na jej piękny brzuszek.
Dzięki Kochane za pamięć i miłe słowa. Fajnie, że jesteście.
niestety nie mam dobrych wiadomości, we wtorek idę na zabieg :-------(
No cóż, tak miało być.
I tak tym razem jest mi łatwiej, bo mam już Stasia. Pamiętam jak poroniłam pierwszy raz (dokładnie taka sama sytuacja: ciąża obumarła), a moja najlepsza przyjaciółka była w ciąży i jak mnie bolało jak patrzyłam na jej piękny brzuszek.
Dzięki Kochane za pamięć i miłe słowa. Fajnie, że jesteście.
reklama