elmaluszku przeczytałam, włos mi się na głowie zjeżył i zaczęłam szukać i... przepraszam, ale wymiękłam Znalazłam taki link http://www.urwis.pl/dzieci/55.html mam nadzieję, że tam coś znajdziesz
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Esia-przeczytalam,dzeki za linka.Jak sie powtorzy to lece do lekarza.Ale wlasne rozmawialam z kolezanka i tak jak Olla powiedziala ze czesto bywa ze to niestrawony tluszcz.A Amela zjadla wczoraj miseczke rosolu.Mam nadzieje ze stad te kulki.Ale bede czujna
Olla-jak zwykle rozbawilas mnie do lez
Olla-jak zwykle rozbawilas mnie do lez
Witam was dziewczyny melduje sie po długiej nieobecnosci.obecnie siedzimy na działeczce jeszcze nie dookonca zrobionej ale pomieszkiwac sie da.My tez walczymy z jedzeniem mleko-beee,obiadki-bee,kaszki-bee,zje troszeczke chlebka,sucha byłke,pobebla kisielku,parowke tyle o ile,masakra a do tego ida 4 zeby jeden juz sie wybił.Jak juz wczesniej pisałam nigdzie na wakacjach nie bulismy,ale mielismy wypad dwu dniowy nad jezioro,gdzie Miki zaliczył swoja pierwsza kapiel w jeziorku.Tak mu sie podobałao,za wyciagalismy go siła.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Olla niestety, może
Jeśli jeszcze urośnie, zbijaj - jeśliby się taka utrzymywała, to też zbijaj. No i skoro nie ma innych objawów, to pewnie zęby...
Gusia działka - nie działka, ważne że z domu można było wyjechać Fajny Młody Kąpielowicz ;-)
Jeśli jeszcze urośnie, zbijaj - jeśliby się taka utrzymywała, to też zbijaj. No i skoro nie ma innych objawów, to pewnie zęby...
Gusia działka - nie działka, ważne że z domu można było wyjechać Fajny Młody Kąpielowicz ;-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Olla-moga goraczkowac szczegolnie przy tych tylnych(czworki i piatki).Ale obserwuj Amelke
reklama