reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Esia-przeczytalam,dzeki za linka.Jak sie powtorzy to lece do lekarza.Ale wlasne rozmawialam z kolezanka i tak jak Olla powiedziala ze czesto bywa ze to niestrawony tluszcz.A Amela zjadla wczoraj miseczke rosolu.Mam nadzieje ze stad te kulki.Ale bede czujna
Olla-jak zwykle rozbawilas mnie do lez:-D

elmaluszku mam nadzieję, że to kwestia diety i się nie powtórzy :tak:

Dotarły do mnie dziś pieluszki z tego linku wrzuconego przez ryskę - na oko są ok, ale jak się zachowują na pupie to dopiero sprawdzę ;-)

Witam was dziewczyny melduje sie po długiej nieobecnosci.obecnie siedzimy na działeczce jeszcze nie dookonca zrobionej ale pomieszkiwac sie da.My tez walczymy z jedzeniem mleko-beee,obiadki-bee,kaszki-bee,zje troszeczke chlebka,sucha byłke,pobebla kisielku,parowke tyle o ile,masakra a do tego ida 4 zeby jeden juz sie wybił.Jak juz wczesniej pisałam nigdzie na wakacjach nie bulismy,ale mielismy wypad dwu dniowy nad jezioro,gdzie Miki zaliczył swoja pierwsza kapiel w jeziorku.Tak mu sie podobałao,za wyciagalismy go siła.

Załączniki

• IMG_0371.JPG
    IMG_0371.JPG
    353,2 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_0317.JPG
    IMG_0317.JPG
    139 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Witaj Gusia!

Dziewczyny czy przy zabkowaniu moze dziecko goraczkowac,Mela ma 38.6 i innych ojawow brak a zebole na bank ida bo dziasla spuchniete.Martwie sie...

Olla niestety, może :baffled:
Jeśli jeszcze urośnie, zbijaj - jeśliby się taka utrzymywała, to też zbijaj. No i skoro nie ma innych objawów, to pewnie zęby... :dry:

Gusia działka - nie działka, ważne że z domu można było wyjechać :tak: Fajny Młody Kąpielowicz ;-)

reklama
Dzieki Elmaluszku:)
Amelka nacisnela jakis guzik na klawiaturce i BB zrobilo mi sie takie mini mini ze ledwo umiem przeczytac co piszecie i co ja napisalam buuuu
nie wiem jak to naprawic

Do góry