reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotek,Toska-zdjecia slicznosciowe.Obie ladnie wygladacie i dzieciaczki tyz:tak:A Stas super w tej misce wyglada:-D
Esia-mam nadzieje ze ta pani tak super sprzata jakie sprawia wrazenie;-)

Mnie jutro czuje ze czeka ciezki dzien.Jedziemy do konsulatu w Bristolu wyrobic Amelce nowy paszport.A w konsulacie jak to w konsulacie cos czuje ze mnie z rownowagi wyprowadza.Troche sie cykam bo kupilam bilety do pl na wrzesien a teraz wyczytalam ze na paszport sie czeka do 4 miesiecy.W tamtym roku bylo tylko miesiac (chyba sie przepisy pozmienialy) i mam nadzieje ze zdazymy.No i sie bojam ze sie pogubimy w tym bristolu bo przez cale centrum trza przejechac a konsulat oczywiscie na zadupiu ze ciezko trafic.
Trzymajta kciuki co by sprawnie wsjo poszlo.pliiiiiiiiiiiiiisssssss...

reklama
Agik-wasze zdjecia tyz ladniusie.Rzeczywiscie Wojtus jakis duzy jest w porownaniu do reszty.Zycze dobrej weny na pisanie pracy:tak:

elmaluszku ja też mam nadzieję ;-)
A czemu nie wyrobicie Melce dowodu osobistego? Wydają na 5 lat i ma sie spokój, no i czeka się tylko miesiąc :tak: I formalności zdecydowanie mniej - sprawdź, może będzie Wam wygodniej :tak:

Mieliśmy dziś złapać siuśki na posiew :dry: Niestety Małż grzebał się niemiłosiernie w łazience i gdy wszedł po Małego, ten spokojnie i przytomnie siedział sobie w łóżeczku :dry: No i z łapania nici - kurka, a musimy zdążyć z wynikami do środy :wściekła/y: Mam ochotę trzepnąć tego mojego łazęgę czasem ;-)

CZesc cioteczki!!!

Esiu super ze przyjaciolka juz urodzila!4200 no no no!!!!!Jestem pod wrazeniem:)

Elmaluszku kciukasy zacisniete!Ja jade we wrzesniu do Polski zeby paszport tam wyrobic(czeka sie miesiac)a tu niestety cztery miesiaczki,wiec tak jak Esiak pisze, sprobujcie z dowodem bo mozliwe ze sie wyrobice do wrzesnia.

Szopka no zdolniacha nastepna sie wylonila:tak:

Goska dzielna pannice masz i taaaka wysoka:-)Modelka jak nic:tak:

Jolka jak Ty wory nosisz w ramach relaksu:szok:to nawet nie staram sobie wyobrazic jak masz cug do pracy:rofl2:No i mowilam ze sie lodowa sama naprawi...przemyslala sobie przez nocke swe postepowanie:-Dale i tak Ci wisi cztery dyszki...

Toska zdjecia obajzane...piekne:tak::-)

Noo ale cisza...no co wy!Cementy nosza,projektuja,w biurze siedza i za Piotworem ganiaja...
A mi nareszcie udalo sie pomniejszyc zdjecia i wkleic an Nasza Klase,te same co na zamknietym ale prosze ladne komentarze powystawiac...wiecie pelne zachwytow i slodkosci:-D:-D:-D:-D:-Doooch achhh i takie tam:-p:-p:-p:tak:;-);-)

Wiecie moja Mela to czort wcielony.Nie boi se niczego ani nikogo.Tez jezdzimy na takie place zabaw pod ''daszkeim'' a tam pelne szalenstwo.Wlazi nawet do strefy od 5ciu lat i tam szaleje.Zadnej zjezdzalni sie nie boi,jezdzi sama na pleckach z radosnym piskiem na ustach heheh
Po tych zabawach jestesmy z mezem tak sciorani ze ledwo nogami przebieramy ale one tez...cale szczescie :-D

Olla to moja Zu to zupełne przeciwieństwo Twojej Amelki:tak: Normalnie jak woda i ogień. I ciekawe co lepsze dla nich, leciec na wariata, czy ostrożnie do wszystkiego:confused:

Olla ależ monologi :-D Jak Ty przy takim żywym srebrze dajesz radę tu zaglądać? ;-)
Ja pół dnia asystowałam pani przy sprzątaniu - wiecie, pierwszy raz to chciałam "na własne gały" widzieć jak ona to robi. No i git. Następnym razem będę leżała do góry brzuchem ;-) Małż tylko prosił, żebym nie nabałaganiła do jego przyjścia, bo chce zobaczyć nasz dom sprzątniętym :-D Dowcipniś :-D
Rozważam zaproponowanie pani jakiegoś materaca na antresoli, żeby nie musiała dojeżdżać :-D

reklama
Heloł!!!
My dziś wypraliśmy się do sklepu "Bartek" po buciki jesienne dla moich chłopaków (była przecena 50%) Masakra :szok: półtorej godziny czekaliśmy przed sklepem żeby nas wpuścili :szok: no ale udało się i butki zakupione :tak:
Esiu super, że masz pomoc (zazdroszczę)
Stresu ciąg dalszy

Ostatnia edycja:
Do góry