reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

anielap super, że zdrówko ok:tak: i może dobrze, że Zuzia podchodzi do wszystkiego z rezerwą:sorry2: Michał niby był ostrożny, ale teraz włazi wszędzie, rusza wszystko... w fokarium bardziej interesowała go np dziura w pokrywie kanału niż foki i tam też zaglądał z bliska (czyt. oko przy samej dziurze). chociaż umywa się do Magdy od Dzagud:-D:laugh2: Magda nie boi się chyba niczego;-):-D jedyne co to nie chodzi, więc póki co zostaje w parterze;-) ale Madzia tak naprawdę to grzeczne słodkie dziewczę. jak będę miała mieć kolejne to poproszę właśnie takie jak Magda (Agik wie o czym piszę):tak::laugh2:

reklama
anielap pocieszę cię, że ja mam tak na codzień (tylko w męskim wydaniu :-D)
A u nas Jacek jest takim tchórzem, na basen nie chce jeździć, bo pływać nie umie, a na zjeżeżalni boi się zjeżdżać, na rowerze jeździć nie umie, bo jeszcze się przewróci :baffled: tragedia :confused:

Maks ma dziś ciężki dzień, obudził się po niecełej godzinie drzemki z krzykiem, a potem strasznie marudził, więc włożyłam go do łóżeczka i siedzi sobie grzecznie już ponad godzinę :szok:

Olla dzięki za serniczek (jestem fanką serników :tak:)

Hej dziewczyny. Pozdrawiamy znad morza. Czytam Was przez komórkę. U nas sztorm, leje i wieje, Magda zasmarkana i siedzimy w chałupie. Odezwę sie w sobote. Buziaki. Tęsknię za Wami.

Dzagud wysłałam właśnie smska, więc tu się nie będę powtarzać. A Madzi przywiąż ściereczki do nóżek, to może jeszcze za sprzątanie jakiś upust dostaniecie:-D i za proszek do wyprania jasnych ciuszków Magdy się zwróci

Witam
TOSKA cieszę sie ,że dzidziuś ok.-buziaczki
KOTEK,super że dzidziolek ruchliwy-całuski
Pa pa Kachasku
Dzagud ,strasznie nad tym morzem ,moi sąsiedzi właśnie wrócili ,łeb z płucami i girami wyrywa:szok:
Buziaki dla zdrowego ZUZIACZKA

Olla na szczęście Piotrek jeszcze nie posmakował wolności i dzięki temu nie jest zbyt ruchliwy ;-) (fatalni z nas rodzice :zawstydzona/y::-D).
Gratuluję sernika - tekst męża miodzio :-D

kachasku udanej podróży i wypocznij troszkę! :-)

elmaluszku przy tej szczepionce najgorszy czas to 7-14 dni po. U nas właśnie wtedy pojawiła się wysypka (głównie na buźce) i spadek nastroju :dry:

anielap cieszę się, że z Zuzką lepiej - kciuki za całkowite wyzdrowienie :tak:
A chyba zbytnia ostrożność jest na dłuższą metę lepsza niż lecenie-na-łeb ;-)

jolka potrzebował chwili dla siebie - w końcu to facet :-D

Dzagudku my też tęsknimy... Oby Wam się pogoda poprawiła :tak:

A ja dziś jakaś taka nerwowa... Sama nie wiem, wszystko mnie drażni :dry: A najbardziej wrzaski Piotwora - pod wieczór robi się kwękliwy, marudny i w ogóle strasznie głośny.... No a moje nerwy jakieś takie zszargane :sorry2: Na szczęście Małż Go przejmuje...

Dziewczynki wkleiłam na zamkniętym kilka fotek z Chłapowa. Tylko kilka bo nam aparat siadł i resztę zdjęć robiliśmy z kamery, ale jakość fatalna to nie wstawiałam.
I sorki że bez obszernej relacji, ale się wzięłam za pisanie mgr to energię na stukanie w klawiaturę zostawiam na pracę. Trzymajcie kciuki żebym jak najszybciej skończyła i wróciła do BB:tak::-)
Buziaki dla Wszystkich :-)

reklama
Fotki obejzane....ehhhhh ....faaajne:tak::-)

Nudze sie jak mops,sprzatac sie nie chce,gotowac tym bardziej...co robicie?
Nuuda:baffled:

Do góry