reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla ja się ekscytuję robotami wykonywanymi na naszym podwórku :-D już mamy wielkie pobojowisko, ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej ;-)

A poza tym to się jeszcze strasuję, bo @ miała przyjść, a tu ani widu ani słychu:zawstydzona/y:

reklama
Witam,

Kachasek, Agik zdjęcia obejrzałam - super, widać że dobrze się bawiliście :tak:

Agik powodzenia i konsekwencji w pisaniu pracy mgr:-)

Jola, zatem z niecierpliwością czekam na rozwój sytuacji .....:sorry2:

Olla ja zaraz lecę do biura, musze wykorzystać niebecność Stasia i nadrobić. Za to jak wróci zrobię sobie trzy dni wolne:-)

Esia Jak samopoczucie dzisiaj? mam nadzieję, że lepiej niż wczoraj:tak:. A i jak Twoja przyjaciółka|? mam nadzieję, że w końcu wycisnęła małego uparciucha;-)

Toska cieszę się z wieści i trzymam nadal kciuki by drugi lekarz potwierdził że ciąża jest młodsza i wszystko dobrze z fasoleczką.:-) :tak:

Jola
jak lodówka? - mam nadzieję że się namyśli i zacznie działać jak należy. Jaki kolor tynku ostatecznie wybrałaś?Pochwal się fotkami jak już posprzątają podwórko po robocie :tak:

Esiu
fajnie że znalazłaś odpowiednią panią do pomocy :tak:

Agik powodzenia z pisaniem pracy!

Olla ja siedzę w ciepłym domu nad kawką ( hmm jakiś sernik by się przydał :-p) i próbuję poukładać kafelki w projekcie łazienki.

U nas dziś wieje i cholernie zimno się zrobiło - dziś na spacer wyszliśmy w kurtkach.:dry: Czarek ze swoim kumplem Olafem zjedli paczkę ciastek na wyścigi który więcej załaduje do paszczy :szok: Powiem wam że bałam się co będzie jak Czarek zacznie chodzić, a tu pozytywne zaskoczenie - młody nie potrzebuje smyczy, bo się nie przewraca tylko siada kiedy traci równowagę no i świetnie się bawi krążąc po mieszkaniu i śpiewając pod noskiem jakoś tak po chińsku ting tang tung (orzekiliśmy z małżem że wczuwa się przed olimpiadą):-D

Szopka kolor jeszcze nie wybrany. bo najpierw trzeba skończyć podbitkę i położyć płytki elewacyjne ;-) czyli jeszcze dłuuuga droga przed nami :baffled:
Terwa wuja buduje ogrodzenie (dziś raczej kopie doły ;-))
A ja właśnie w ramach relaksu nosiłam worki z cementem :-D

Zapomniałam się pochwalić, że lodówka przemyślała sprawę i zaczęła chłodzić :-) a naprawa kosztowała mnie 40zł, a nie jak chciał serwis 800:-D

agik szybkiego i efektywnego pisania! :tak:

Olla no mi jeszcze nie dane było dziś się nudzić ;-) Młody przespał przedpołudniowo tylko 1,5h :dry:, już jest po obiedzie i zapowiada się dłuuugi dzień :sorry2:

toska dzięki, dziś już lepiej, choć z doświadczenia wiem że to mega podk..ienie zaczyna się popołudniami... :sorry2:
Przyjaciółka miała mieć rano hormonalne wywoływanie porodu, więc... o 2 w nocy odeszły jej wody :-D Ufff... Ale martwię się trochę, bo wciąż nie mam wieści, oby to było spowodowane zmęczeniem a nie tak długo trwającym porodem :szok:

szopka no oby nie zapeszyć ;-) Na razie wstępnie ją lubię, a jak sprząta to przekonam się jutro :-D
Zdradzisz czy jesteś architektonicznym samoukiem, czy można Ci zlecać projektowanie? ;-)

jola to ja dziękuję za taki relaks :-D Ale dobrze że już praca trwa :tak: I cieszę się, że lodówka przemyślała swoje wcześniejsze postępowanie i postanowiła się poprawić :-D

Ostatnia edycja:
Esia meble do kuchni, łazienek i szafy będą mi robić znajomi i wypróbowani meblarze, więc doszłam do wniosku że szybciej i sprawniej im to pójdzie jeśli sama przygotuję wstępne projekty, a wspólnie z nimi tylko doszlifujemy szczegóły - nikt nie zna moich potrzeb i wymagań lepiej niż ja sama;-) (Pro100 mam już opanowany więc mogę w przyszłości przyjmować drobne zlecenia od znajomych.. :-D)

Jolka
to sobie relaksujące zajęcie znalazłaś...:szok:

Fotoski z nad morza superowe!!!
A my byłyśmy na zaległym szczepieniu,Livciok nawet nie zapisczała i urosła mi pannica 84cm wzrostu ,przy wadze 10kg-wyścigówka:-D

Udało mi się wkleić kilka zdjęć z wakacji na zamkniętym. Zapraszam do oglądania .
(Kotek zapomniałam dodać, że wyglądasz ślicznie)

reklama
(Pro100 mam już opanowany więc mogę w przyszłości przyjmować drobne zlecenia od znajomych.. :-D)
No i już fach w ręku :-D

Gośka dzielną masz Córę :tak: Piotruś drze się na sam widok białego fartucha :-( Mam nadzieję, że zapomni... :dry:

Przyjaciółka urodziła! :-) Dostałam wiadomość od jej męża, ale w ferworze podekscytowania i emocji nie mogłam się z nim dogadać i aż mi się wierzyć nie chce, że mały ważył 4200 :szok: Jeśli tak, to czapki z głów :tak:
Ale mi ulżyło, że już po i z obydwojgiem wszystko w porządku :-)

Do góry