reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek - staramy sie :blink:- tylko Suri nie chce mi ulezec na miejscu. O spaniu nei mowiac.

Nic, G zaraz wysle po faverex hehehe czy jak to tam. Walczymy dzielnie walczymy. Trzymaj kciuki bysmy juz jutro byli w drodze...:tak:

Nooo ..ufff wylaczam na dzis komuter ide usypiac malego chorowitka.

reklama
ok, trzymam kciukasy
też wyłączam kompa, żeby mnie nie korciło przy nim siedzieć
no to pa wszystkim i nie usychajcie z tęsknoty:-D
do hmmm... września? (bo nie wiem, czy wpadnę tu między chłapowem a niemcami)
buziaki

Anni trzymamy kciuki co by tylko było juz lepiej:tak:

Kachasku to długa droga przed Wami, ale faktycznie, zaprawieni w podróży jesteście to Wam zleci.

Szerokiej drogi i udanego pobytu!!!

Ja dziś od rana płaczę. Mam dziś urodziny:zawstydzona/y: a tu od rana tylko kłótnie z moim m. Ależ go nienawidzę dzisiaj...
A torcik którego sobie wczoraj upiekłam wyląduje mu chyba na twarzy...:angry::-(​

Anielap walnij torcikem ...napewno ci ulzy...moja niunia biedna...

WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO KOCHANA!!!!

A z facetow czasem wylazi nieczula swinia,jutro na kolanach z kwiatkami przyjdzie:)

Ja mialam awanture w dniu zareczyn ze kwiatkow nie kupilam dla mam,a on nie zdazyl bo mu sie zapomniala ze niedziela:OTak wiec widzisz ze oni czasem tak maja,to nieuleczalne!

Tuli tuli!

Anni ja tu kciuki fioletowe a Ty mi dalej chorujesz!? No won chorobsko od Annni!Cholera,.. bo tam przyjde!

Suri i mama wracajcie do zdrówka,na gardło najlepszy antybiotyk
ANIELAP WSZYSTKIEGO NAJ NAJ... CŁUSKI ,A TORCIKA SZKODA NA GADA:-D
Moj mnie też wkurza na maxsa nie chciało mu sie nad jeziorko:wściekła/y:sziedzi i spija piwka na ogrodzie ,a ja zmywanko usypianko Livciaka i wkółko-a tak bym chciała nad morze!!!!:angry::-(

anielap wszystkiego najlepszegooooooo

spakowałam pół chałupy:szok:, możemy jechać:tak: pewnie i tak sporo zapomniałam. Mąż jeszcze ma zamiar wypić kawę (o ile wyjdzie dzisiaj z łazienki;-)), Misiek mleko, spakujemy resztę gratów do auta i w drogę:cool2:
więc teraz żegnam się po raz ostatni:blink:

papa dziewczynki
g045.gif
wracajcie szybko i róbcie duuuzo zdjęć - będziemy potem ogladać

Anielap - wszystkiego najlepszego..
h050.gif

Czy awantura z męzem wynika z tego ze nie pamietał o Twoim święcie??
Anni nie trać czasu na lezenie w łóżku. Jadąc 24 h samochodem bedziesz miała kuoe czasu zeby się i wyspać i poleżeć i odpocząć. No chyba że Suri to wcielony diabełek i będzie mocno rozbrabiać...:dry:

To kto zostaje na placu boju? Meldować się!!!

Ja wlaśnie wróciłam z pracy. Prezes zadecydował, żeby popracować troche w weekendy więc coby dać dobry przykład innym zgłosiłam się na pierwszą zmianię. Siedzialam tam 10 godzin:wściekła/y: nogi mam dosłownie w dupie od tego ganiania po całym hotelu. Pracownicy to jedne wielkie bezmózgowce, nie potrafiące wykonać prostej rzeczy poprawnie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Muszę odreagować...
Aleee za to w domu luzik. Mały pojechał na działkę z dziadkami, małożen wybył na kawalerskie, a ja sobie zakupiłam różowe Carlo Rossi mniam i zamierzam całe wychlać a jutro spać do rozpuku.
s065.gif

Więc zdrówka !!!
k035.gif

Cały dzień do d***
Wyszło na to że z tortem poszłam do znajomych, żeby gada nie oglądac. A pamiętac to pamiętał o moich urodzinach, na dzień dobry powiedział "wszystkiego najlepszego stara d****", cholera niby zartem, a mi się wcale wesoło nie zrobiło. A potem to już napięcie wisiało w powietrzu i tak awantura ze cztery razy. Jutro jadę na cały dzień na wieś i cieszę się że go oglądac nie będę. Tak mi spieprzył weekend, d***k jeden!!!
Mam dziś doła że hej, ale jutro już będzie lepiej.
Dzięki za wsparcie. Fajnie że Was mam.

Emmila zdrówko i wypij też za to żeby jutro głowa nie bolała.

Kachasku jeszcze raz pa pa!

Anni co u Ciebie, lepiej już?​

anielap najlepszego Lasencjo :-):-):-) (żadna tam d..a tylko jeśli już - dupeczka ;-))
A gad zasłużył na ostre pranie po pysku! Oj, się naprzeprasza :wściekła/y:

kachasku udanej podróży i do przeczytania! :tak:

Emmila my zostajemy... Chyba już żaden wyjazd nam nie wyjdzie w te wakacje :dry: Za dużo spraw się nagromadziło, staramy się możliwie najwięcej załatwić przed 28tc... :dry:
Ale Ci dobrze... Też bym sobie wychyliła kieliszek - a w barku stoi wiśniówka roboty rodziców - no palce lizać! Sobie mogę powąchać ;-)

anni jak tam?

Spędziliśmy większość dnia na wsi u rodziców - trochę tam chłodniej... Jejku, ja w tych upałach to padnę... No nie pisałam się na tropiki!!!
I nic mi się nie chce (ale Wam zanudzam :zawstydzona/y:) idę spać ;-)

reklama
melduję się, że przez najbliższe dwa tygodnie będę na posterunku :cool2: a później jadę na urlop :cool2: znając życie całe te tropiki pójdą na wschód, zachód, północ albo i południe, a ja znowu nawdycham się powietrza sztormowego :-D :-D :-D

chłopaki moje śpią ;-) młody wstał o 5, zaczął szperać w poszukiwaniu żarcia :szok: od kilku dni wstaje strasznie głodny :szok: nakarmiłam i pospał do 6:30 :sorry2: liczyłam na więcej, bo dziś moja warta od rana (wczoraj spałam do 9:30 :tak:). No więc wzięłam małęgo smarkacza do drugiego pokoju, poohglądaliśmy nudne bajki (Antonek nie interesi siębajkami :dry:) i dopiero "Obieżyświat" zainteresił Antonka :-D zainteresił i w dodatku uśpił moje dziecko :shocked2: mnie się spać już nie chcę, więc korzystając z okazji darmowego, bezprzewodowego internetu nadrabiam zaległości internetowe :-D

Sto lat, sto lat Anielo :tak:
:tak::tak: spełnienia marzeń i samych radości :tak::tak:

ANIELA stara? też mi! kij w oko paskudnemu gadowi!

kolejny dzień skwarku :dry: chyba wybiorę się na długie zakupy do tesco :-) przynajmniej mają tam klimę :-D

a tak swoją drogą, z tego co kojarzę Dzagud pisałą, że tam gdzie będą nie dość, że jest internet bezprzewodowy, to jeszcze jeden ogólnodostęny komp ;-) mogłyby nam się zameldować i takie tak :-D

Do góry