reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud szczęście gada :tak: Czyli nie jedzie jutro w jednych gatkach? ;-):-D

szopka no właśnie ja tego nie rozumiem :dry: Bo w pracy to jest ucieleśnienie wiedzy co-gdzie-jest, a w domu zero :dry: Obawiam się, że ta nakładka będzie wymagała mocniejszego wpasowania w oprogramowanie - jakimś kijem albo co :-D
A umycie siusiaka do badania moczu wcale nie jest takie łatwe, na pewno stąd właśnie te bakterie :tak:

jolka u nas podobnie, pakujemy się osobno i prasujemy każde swoje - i system się sprawdza :tak: Przynajmniej nie ma potem pytań "a wzięłaś mi...?" ;-)

anni biedactwo... Kuruj się jak najszybciej i jedź wypoczywać!!! :tak:

Emmila ależ dbający ten Twój :-D No troszczy się o Żonkę że hej! :-D

Olla i Ty masz wątpliwości przy zakupach? Ja bym już "w odwecie" pół ecco wykupiła :-D

A do nas w niedzielę przychodzą teściowie (tak z raz w miesiącu się zdarza) więc Małż wziął się za sprzątanie. No zawziął się jak nigdy i na jutro zostało mu "tylko" umycie drewnianych podłóg i jednej łazienki. I poległ na placu boju :-D Ale dzielny był bardzo :tak:

reklama
Agik nawet torby nie wyjęte:no:
szopka przez warszawę to raczej nie bardzo, a w twój strój to bym się nie wpakowała:no:
Dzagud ja nie prasuję, upchnę jak jest (jest żelazko na miejscu a jeszcze wezmę turystyczne)
anni ty się kuruj kobito:tak:
melduję posłusznie że strój kupiony:tak:tzw tankini:-) fotka kijowa, na drugiej kolor i "zwieńczenie" koszulki ;-) na metce widnia ła cena 52zł, mąż stwierdził, że lepiej jak wydam kasę na strój niż na papierki, na inne już patrzeć nie chciał, kazał brać ten:-D trochę cycki mi w nim giną (bo trzeba je w ogóle mieć, ale chyba nie jest najgorszy:-D aaa, a przy kasie się okazało, że kosztował niecałe 16zł:tak::-)

Załączniki

• STRÓJ.JPG
    STRÓJ.JPG
    44 KB · Wyświetleń: 51
  • STRÓJ1.JPG
    STRÓJ1.JPG
    109,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
A mój chłop miał mieć dziś wolne i co: zadzwonili z pracy i pojechał :baffled::wściekła/y:
Znowu samotny wieczór :confused: dlaczego on pracuje w branży gdzie praca na trzy zmiany to normalka :baffled:

Noo kachasku super strój :tak::-)
Swoją drogą też się muszę do teskacza wybrać ;-) strasznie lubię takie niespodzianki przy kasie :-D

kachasek no świetny zakup! I cena powalająca (zwłaszcza ta właściwa) :tak: Ja to nie umiem wyszukiwać promocji, ale to pewnie dlatego, że w ogóle nie bywam z sklepach ;-)
Fajnie że masz kostium, nie będziesz w swetrze na plaży (pomijam że przy +35, a tyle zapowiadają, to byś tam padła) :-)

jolka skąd ja to znam :dry: Szlag mnie trafia, gdy Małż ma dyżur i tel dzwoni w środku nocy, a on musi gdzieś jechać :baffled:

Kochane, udanego urlopiku życzymy Wam z całego serca:tak: Bardzo dobrej pogody i znakomitego nastroju. Bawcie sie super!!! Troszkę będziemy za Wami tęsknic...:tak:

Anni zdrówka dla Ciebie. Kładź się lulu i wstawaj jutro rześka i zdrowa:tak: Trzymamy kciuki.​

Kacha cudny stroj!Ale mi sie poodoba!!
Esiu fajnie ze u Ciebie blysk,zazdroszczu...

DZIEWCZYNKI(WCZASOWICZKI,URLOPOWICZKI)CUDOWNYCH NADMORSKICH WAKACJI,NIEZAPOMNIANYCH CHWIL Z KOLEZANKAMI Z BB(TUTAJ BIJE DO TEJ TEquili,A Z RESZTA,CO TAM,URZNIJCIE SIE, A CO,TYLKO WIECIE FAJNIE TROCHE POWSPOMINAC POZNIEJ HEHEH).
Buziaki i szerokiej drogi ,jedzcie ostroznie!!!

reklama
Olla dziękujemy:tak: ale pewnie się tu jeszcze jutro pokażę (choć nie obiecuję)
strój mi też się względnie podoba:tak: (a miał być jednoczęściowy;-)) ostatni taki był:cool2: były jednoczęściowe nawet po 4,50:blink: ale mężowi się nie podobał:no: jak zobaczył mnie w tym (choć ja to żadna rewelacja), to już nawet cena go nie przerażała:-D:-D:-D

Do góry