reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud szczęście gada :tak: Czyli nie jedzie jutro w jednych gatkach? ;-):-D

szopka no właśnie ja tego nie rozumiem :dry: Bo w pracy to jest ucieleśnienie wiedzy co-gdzie-jest, a w domu zero :dry: Obawiam się, że ta nakładka będzie wymagała mocniejszego wpasowania w oprogramowanie - jakimś kijem albo co :-D
A umycie siusiaka do badania moczu wcale nie jest takie łatwe, na pewno stąd właśnie te bakterie :tak:

jolka u nas podobnie, pakujemy się osobno i prasujemy każde swoje - i system się sprawdza :tak: Przynajmniej nie ma potem pytań "a wzięłaś mi...?" ;-)

anni biedactwo... Kuruj się jak najszybciej i jedź wypoczywać!!! :tak:

Emmila ależ dbający ten Twój :-D No troszczy się o Żonkę że hej! :-D

Olla i Ty masz wątpliwości przy zakupach? Ja bym już "w odwecie" pół ecco wykupiła :-D

A do nas w niedzielę przychodzą teściowie (tak z raz w miesiącu się zdarza) więc Małż wziął się za sprzątanie. No zawziął się jak nigdy i na jutro zostało mu "tylko" umycie drewnianych podłóg i jednej łazienki. I poległ na placu boju :-D Ale dzielny był bardzo :tak:

reklama
Agik nawet torby nie wyjęte:no:
szopka przez warszawę to raczej nie bardzo, a w twój strój to bym się nie wpakowała:no:
Dzagud ja nie prasuję, upchnę jak jest (jest żelazko na miejscu a jeszcze wezmę turystyczne)
anni ty się kuruj kobito:tak:
melduję posłusznie że strój kupiony:tak:tzw tankini:-) fotka kijowa, na drugiej kolor i "zwieńczenie" koszulki ;-) na metce widnia ła cena 52zł, mąż stwierdził, że lepiej jak wydam kasę na strój niż na papierki, na inne już patrzeć nie chciał, kazał brać ten:-D trochę cycki mi w nim giną (bo trzeba je w ogóle mieć, ale chyba nie jest najgorszy:-D aaa, a przy kasie się okazało, że kosztował niecałe 16zł:tak::-)

Załączniki

• STRÓJ.JPG
    STRÓJ.JPG
    44 KB · Wyświetleń: 54
  • STRÓJ1.JPG
    STRÓJ1.JPG
    109,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
A mój chłop miał mieć dziś wolne i co: zadzwonili z pracy i pojechał :baffled::wściekła/y:
Znowu samotny wieczór :confused: dlaczego on pracuje w branży gdzie praca na trzy zmiany to normalka :baffled:

Noo kachasku super strój :tak::-)
Swoją drogą też się muszę do teskacza wybrać ;-) strasznie lubię takie niespodzianki przy kasie :-D

kachasek no świetny zakup! I cena powalająca (zwłaszcza ta właściwa) :tak: Ja to nie umiem wyszukiwać promocji, ale to pewnie dlatego, że w ogóle nie bywam z sklepach ;-)
Fajnie że masz kostium, nie będziesz w swetrze na plaży (pomijam że przy +35, a tyle zapowiadają, to byś tam padła) :-)

jolka skąd ja to znam :dry: Szlag mnie trafia, gdy Małż ma dyżur i tel dzwoni w środku nocy, a on musi gdzieś jechać :baffled:

Kochane, udanego urlopiku życzymy Wam z całego serca:tak: Bardzo dobrej pogody i znakomitego nastroju. Bawcie sie super!!! Troszkę będziemy za Wami tęsknic...:tak:

Anni zdrówka dla Ciebie. Kładź się lulu i wstawaj jutro rześka i zdrowa:tak: Trzymamy kciuki.​

Kacha cudny stroj!Ale mi sie poodoba!!
Esiu fajnie ze u Ciebie blysk,zazdroszczu...

DZIEWCZYNKI(WCZASOWICZKI,URLOPOWICZKI)CUDOWNYCH NADMORSKICH WAKACJI,NIEZAPOMNIANYCH CHWIL Z KOLEZANKAMI Z BB(TUTAJ BIJE DO TEJ TEquili,A Z RESZTA,CO TAM,URZNIJCIE SIE, A CO,TYLKO WIECIE FAJNIE TROCHE POWSPOMINAC POZNIEJ HEHEH).
Buziaki i szerokiej drogi ,jedzcie ostroznie!!!

reklama
Olla dziękujemy:tak: ale pewnie się tu jeszcze jutro pokażę (choć nie obiecuję)
strój mi też się względnie podoba:tak: (a miał być jednoczęściowy;-)) ostatni taki był:cool2: były jednoczęściowe nawet po 4,50:blink: ale mężowi się nie podobał:no: jak zobaczył mnie w tym (choć ja to żadna rewelacja), to już nawet cena go nie przerażała:-D:-D:-D

Do góry