reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Serwus laseczki
Meldujemy ze juz obecne.Troche duzo mam do nadrobienia ale jak poczytam to skrobne co u nas.Milego dzionka

reklama
Noooo narezszcie!Stesknilysmy sie za Wami Elmaluszku!
Jak tam zdrowko Amelki i pisz pisz co tam u Was bom ciekawa:-D:-):tak:

Elmaluszku witaj :tak:

dziewczyny czy któraś z was wna się trochę na płacach? Pilnie potrzebuję informacji o tym co wlicza się a co nie do średniej urlopowej :happy2:

Jolka ja sie konkretnie nie znam:no:, ale takie info mogłabym zdobyc na jutro... Choc jak potrzebujesz pilnie to jutro juz będzie pewnie za późno...:sorry2:

Jola choroba jest usprawiedliwieniem a nas spece po prostu zrobili w bambuko:angry:. Jak masz u wuja sporo taniej to może warto zaczekać, a jeśli nie to szukaj innej fachury, my się już dogadujemy z następną ekipą więc może opóźnienia wielkiego nie będzie, zresztą bardziej mi zależy na dobrym wykonaniu niż na czasie. Co do naliczania dodatku urlopowego to nie jestem zorientowana, ale może na stronie ZUS-u znajdziesz jakieś pomocne info.

Elmaluszku witaj i dziel się informacjami co z Amelci badaniami, bo martwimy się.:tak:

Anielap u nas z kolei upały działają na Czarka usypiająco - dziś spał dwa razy po ponad trzy godziny i teraz też już chrapsiunia z pupą w górze.

A ja skorzystałam z senności mego dziecka i wymodziłam jakiś kolejny projekt mebli, ale głupiutka nie zapisałam i gdy Czaro wstał i dopadł kompa to tak go skutecznie zawiesił że trzeba było zrobić restart i parę godzin mojej pracy poszło się... :wściekła/y::baffled:

Ech doczytałam, że nie wlicza się wynagrodzenia za czas niezdolności do pracy (nie podlegam pod kodeks pracy), ale czy to oznacza, że ten czas też się nie wlicza :sorry2:
Wogóle mam dołka przez tą moją p$%$@^$%#^#$ płacową nie pierwszy raz takie numery mam :wściekła/y: a na dodatek miałam upatrzoną śliczną kurteczkę na jesień dla Maksa i spóźniłam się 10sekund z licytacją :-( poszła za 7zeta :baffled:

chyba będę ryczeć :-(

Szopka z wujem to różnie bywa, ale z drugiej strony jakoś głupio mi brać kogoś innego, w końcu to on nam dom postawił ;-)

Szopka zgodnie z Twoją radą, cały dzień dziś i najbliższe też spędzimy na wsi u rodziców - trochę tam chłodniej, bo dom tak się nie nagrzewa... No i mogę troszkę więcej poleżeć ;-)
Współczuję jazd z ekipami :dry: U nas z tym też nie za różowo, bo coś nam wykonawca nosem kręci na terminy, a nam zależy na czasie :dry: Jestem o krok od kopa na rozpęd ;-)
A Ty sama projektujesz meble? Fiu fiu :-)

elmaluszku witaj - no i czekamy na relację :tak:

jolka no miłe to wszystko nie jest - to fakt :dry: A upolowana sprzed nosa kurtka to już szczyt! Szlag mnie trafia na te wszystkie "szybkostrzelne" programy, choć kiedyś udało mi się z jednym wygrać - bardzo mi zależało na akurat tamtym produkcie ;-) No ale to raz - a ile się nie udało... :dry:

Mam wieści znad morza :-) Dzagud dzwoniła - oczywiście, jaką mają pogodę to świetnie wszystkie wiemy ;-) Mówiła, że jest super, integrują się zapamiętale, ćwiczą tatuśków w zajmowaniu się dzieciarnią, Madzia rozrabia na całego i w ogóle jest wspaniale :-) I przesyłają gorące nadmorskie buziaki i pozdrowienia :-)

reklama
Witam
Elmaluszku jak tam wyniczki kruszoka???
Upał wykańcza ,bo w chacie mam 30stopni -masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro a właściwie dziś jedziemy nad jeziorko:-p:tak:

Do góry