reklama
anni
Fanka BB :)
Agik - sloneczko - wedle wyjasnienia... Odezwala sie do mnie moja przyjaciolka z podstawowki (ktorej z 14 lat nie widzialam chyba). Powiedzialam jej ze jade na wakacje, ona podchwycila temat i tez jedzie na dodatek zatrzymuja sie w naszym hotelu - no sila jej powstrzymac nie moglam ;-) Tak naprawde strasznie sie ciesze. No i musze ci powiedziec ze zawsze byla kawalek niezlej no...hehehe
Ale co z ostatnich zdjec widzialam to...no coz. Jest o kogo byc zazdrosnym. Choc z mezem przyjezdza i jest naprawde super babka. Mozesz byc spokojna meza ci nie uwiedzie
... A jesli chodzi o moje bikini - hmmm
G powiedzial zewyzywajace.... hahaha mnie sie podoba bo to taki jakby caly stroj z wycinkami,, ale moj zwisajacy bebech zakrywa. Wierz mi, napewno nie bede w guscie Twojego meza
...
Dzagud -

. Ja tez mojego chudego wisielca lubie (zastanawiam sie za co
)
A tak wam w sekrecie powiem, ze (szczegolnie teraz) ciesze sie, ze nie mam faceta mega przystojniaka. Mialam wczesniej takiego za ktorym babki lataly sznureczkami i hehehe wcale to fajne nie bylo. ;-)
Ale co z ostatnich zdjec widzialam to...no coz. Jest o kogo byc zazdrosnym. Choc z mezem przyjezdza i jest naprawde super babka. Mozesz byc spokojna meza ci nie uwiedzie

Dzagud -

A tak wam w sekrecie powiem, ze (szczegolnie teraz) ciesze sie, ze nie mam faceta mega przystojniaka. Mialam wczesniej takiego za ktorym babki lataly sznureczkami i hehehe wcale to fajne nie bylo. ;-)
Ostatnia edycja:
anni
Fanka BB :)
A zeby bylo smieszniej u nas w domu jakis wirus panuje. G przytargal z pracy. On wychorowal swoje i sie kilka dni temu niunci udzielilo, a mnie dopiero dzis na wieczor zaczelo. Wiec, jak tak dalej pojdzie to bikini sobie ....tylko poogladam
no wyjezdzamy na bank dzien pozniej. Mala wciaz marudna i nie do konca zdrowa - nie zaryzykuje jazdy 24 godziny z nia w takim stanie. Lojjjj to sie porobilo
:-(

no wyjezdzamy na bank dzien pozniej. Mala wciaz marudna i nie do konca zdrowa - nie zaryzykuje jazdy 24 godziny z nia w takim stanie. Lojjjj to sie porobilo

Olla
Melowa mamusia:)
Anni moje Wy bidulki,kurujcie sie szybciutko bo plaza wzywa!
Duzo zdrowka kochane moje!
Zadzwonila bym do Ciebie ale nie wiem czy Ty nie pracujesz
chyba sprobuje,najwyzej nie odbierzesz.
A jaki ten kostium kapielowy masz?No ciekawosc mnie zzera
A ja kontynuuje dietke,niestety przytylo mi sie przez fasolke 3 kilo,nie jadlam wcale wiecej a jakosik mi przybylo.Za dwa miesiace jade do Ploski i wolalabym nie wysluchiwac jaka to gruba jestem
Wczoraj cos cichutko bylo na forum,gdzie sie pochowalyscie?
Aha i nie wiecie co z Kotkiem?Na wakacje pojechala?Martwiam sie o nia...a Isztar?
Toska wiem ze sie opala ale reszta?
Duzo zdrowka kochane moje!
Zadzwonila bym do Ciebie ale nie wiem czy Ty nie pracujesz

A jaki ten kostium kapielowy masz?No ciekawosc mnie zzera

A ja kontynuuje dietke,niestety przytylo mi sie przez fasolke 3 kilo,nie jadlam wcale wiecej a jakosik mi przybylo.Za dwa miesiace jade do Ploski i wolalabym nie wysluchiwac jaka to gruba jestem

Wczoraj cos cichutko bylo na forum,gdzie sie pochowalyscie?
Aha i nie wiecie co z Kotkiem?Na wakacje pojechala?Martwiam sie o nia...a Isztar?
Toska wiem ze sie opala ale reszta?
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Olla kotek miała do polski jechać, a Isztar chyba u małża we Wrocku jest 
Ja się wczoraj zawzięłam i w końcu trochę posprzątałam w domku ;-) i co z tego jak wczoraj wieczorem posprzątałam, a dziś rano Maks naświnił

Ja się wczoraj zawzięłam i w końcu trochę posprzątałam w domku ;-) i co z tego jak wczoraj wieczorem posprzątałam, a dziś rano Maks naświnił

kachasek
matka-wariatka :)
reakcja identyczna + fochCzy już wspomniałyście gadom swoim, że robimy sobie babski wypad a oni dziećmi się opiekują? Jeśli nie to koniecznie ich na to przygotujcie. Mój już wie, zareagował wyśmianiem mnie...hmmm jeszcze zobaczymy![]()

zgadzam sięNo mowie Ci Jolka ...nie kali sie sprzatac,ja nie sprzatam hehehehe:-):-):-)
reklama