reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzagud no faktycznie, co ja bredzę o wysypianiu się :-D:-D:-D

jolka :-D

Olla ja miewam wrażenie, że z naszej dwójki to z niego lepsze ciacho ;-) I choć nie w sensie wagi (ale to też tylko kwestia czasu teraz ;-)) to tak ogólnie ;-)

Agik - sloneczko - wedle wyjasnienia... Odezwala sie do mnie moja przyjaciolka z podstawowki (ktorej z 14 lat nie widzialam chyba). Powiedzialam jej ze jade na wakacje, ona podchwycila temat i tez jedzie na dodatek zatrzymuja sie w naszym hotelu - no sila jej powstrzymac nie moglam ;-) Tak naprawde strasznie sie ciesze. No i musze ci powiedziec ze zawsze byla kawalek niezlej no...hehehe
Ale co z ostatnich zdjec widzialam to...no coz. Jest o kogo byc zazdrosnym. Choc z mezem przyjezdza i jest naprawde super babka. Mozesz byc spokojna meza ci nie uwiedzie:-D... A jesli chodzi o moje bikini - hmmm:sorry2: G powiedzial zewyzywajace.... hahaha mnie sie podoba bo to taki jakby caly stroj z wycinkami,, ale moj zwisajacy bebech zakrywa. Wierz mi, napewno nie bede w guscie Twojego meza:-D...

Dzagud - :-D:-D:-D. Ja tez mojego chudego wisielca lubie (zastanawiam sie za co:sorry2:)

A tak wam w sekrecie powiem, ze (szczegolnie teraz) ciesze sie, ze nie mam faceta mega przystojniaka. Mialam wczesniej takiego za ktorym babki lataly sznureczkami i hehehe wcale to fajne nie bylo. ;-)

Ostatnia edycja:
A zeby bylo smieszniej u nas w domu jakis wirus panuje. G przytargal z pracy. On wychorowal swoje i sie kilka dni temu niunci udzielilo, a mnie dopiero dzis na wieczor zaczelo. Wiec, jak tak dalej pojdzie to bikini sobie ....tylko poogladam:-D

no wyjezdzamy na bank dzien pozniej. Mala wciaz marudna i nie do konca zdrowa - nie zaryzykuje jazdy 24 godziny z nia w takim stanie. Lojjjj to sie porobilo:sorry2::-(

Anni moje Wy bidulki,kurujcie sie szybciutko bo plaza wzywa!
Duzo zdrowka kochane moje!
Zadzwonila bym do Ciebie ale nie wiem czy Ty nie pracujesz:zawstydzona/y:chyba sprobuje,najwyzej nie odbierzesz.
A jaki ten kostium kapielowy masz?No ciekawosc mnie zzera:tak:

A ja kontynuuje dietke,niestety przytylo mi sie przez fasolke 3 kilo,nie jadlam wcale wiecej a jakosik mi przybylo.Za dwa miesiace jade do Ploski i wolalabym nie wysluchiwac jaka to gruba jestem:no:

Wczoraj cos cichutko bylo na forum,gdzie sie pochowalyscie?

Aha i nie wiecie co z Kotkiem?Na wakacje pojechala?Martwiam sie o nia...a Isztar?
Toska wiem ze sie opala ale reszta?

Olla kotek miała do polski jechać, a Isztar chyba u małża we Wrocku jest :sorry2:

Ja się wczoraj zawzięłam i w końcu trochę posprzątałam w domku ;-) i co z tego jak wczoraj wieczorem posprzątałam, a dziś rano Maks naświnił :baffled:

No mowie Ci Jolka ...nie kali sie sprzatac,ja nie sprzatam hehehehe:-):-):-)
Dzieki za info o dziewczynach:tak:

Czy już wspomniałyście gadom swoim, że robimy sobie babski wypad a oni dziećmi się opiekują? Jeśli nie to koniecznie ich na to przygotujcie. Mój już wie, zareagował wyśmianiem mnie...hmmm jeszcze zobaczymy:tak::cool2:
reakcja identyczna + foch:dry:
No mowie Ci Jolka ...nie kali sie sprzatac,ja nie sprzatam hehehehe:-):-):-)
zgadzam się

reklama
Kachasku i jak tam poszukiwanie kostiumu kapielowego?
Masz juz cos na oku?Jaki chcesz,jednoczesciowy czy dwu?
Wklej cosik...

Ja zyje Waszymi wakacjami...ale zazdroszcze...

Do góry