reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Gingeros mam nadzieje ze sen ukoil bol glowy i ze obodzilas sie jak skowronek wesolutka i wypoczeta.Gad niech sobie pogra,wyluzuj,znudzi mu sie...jak mojemu,psp stoi teraz zakurzone ,tylko mam nerwa ze tyle kasy wydal ;)

Anni,Dziagud,Kachasek,Agik ale zazdroszcze!Kocham grac w karciochy i takie inne:-)

Esiu masz racje,musisz sie oszczendzac kochana,ja tez chce sprzataczke heheh:-D(aha Esiu mam cos dla Twojej ksiezniczki:zawstydzona/y:moge Ci wyslac?)

Kachasek no streszczaj sie z tym strojem bo na golasa bedziesz po plazy smigac z reszta dzieciaczkow:-p;-):tak::-)

reklama
Esiu gratuluję dziewczynki, oba imiona bardzo ładne :-) Słuszna decyzja by wykorzystać rodzinę do pomocy i zatrudnić pomoc domową. Ja miałam też przodujące łożysko w pierwszym trymestrze a potem ładnie poszło w górę, ale też bardzo się wystraszyłam. Trzymam kciuki i jestem pewna że i u ciebie zdąży się umiejscowić w dobrym miejscu. :tak:

Ollu przytulaski :tak:Mojej przyjaciółce przedwczoraj przydarzyło się to samo, więc jest mi podwójnie smutno.

Nie doczytałam zbyt dużo wstecz.. czasu mi brakuje.:dry:
Ja mam mamę aktualnie do pomocy, bo sprawy z kupnem i wykończeniem mieszkania nabrały rumieńców. Na dokładkę Czarek mi się rozchorował - od wczoraj wysoka gorączka i strasznie marudny. Trzydniówka, początek infekcji wirusowej lub jakieś zakażenie w drogach moczowych - dziś łapaliśmy siuśki do analizy. Nasze wakacje odłożone w czasie, do jesieni chyba :baffled: Dziewczynki bawcie się w Chłapowie wspaniale i niech wam drinki dobrze smakują!

Anni, ja to jestem jakiś taki mało zazdrosny egzemplarz. Tzn. nie to że Małża nie kocham i mi wisi, ale bardziej jestem zazdrosna o np. byłe niż o jakieś młode laseczki za którymi łeb mu się obróci. Ostatnio przez naszą klasę nawiązał kontakt ze swoją pierwszą dziewczyną, jeszcze z podstawówki (kompletnie nieatrakcyjna osoba), a mnie to jakoś kujnęło.:baffled: Ale skoro ja nie mam ciała jak bogini, to niech sobie popatrzy na inne, sama czasem mu pokazuję jakieś bardziej atrakcyjne egzemplarze.;-)A na plaży to już na bank będzie mu jęzor do pasa wisiał.:-D Tylko że gdzie taka lasencja spojrzy na starego dziada z brzuchem piwnym???? Ani on piękny, ani młody, ani bogaty, więc nie ma na co polecieć.:-D Więc co sobie napatrzy to jego.

Esia, super że możesz sobie pozwolić na pomoc! To ważne dla Ciebie i teraz i potem jak malutka się urodzi (bo wtedy dopiero będzie sajgon;-)). Ja też chętnie się podzielę rzeczami dla Małej - mam parę ładniutkich rzeczy.:tak:Ale to się najwyżej spotkamy, wysyłać nie budu!;-)

Do mnie właśnie zadzwonił Wujek, który ma nas wieźć. Teraz jest w .... Ustce, i specjalnie jutro wraca aby nas zawieźć w sobotę do Władka.:baffled: Jutro jak dojedzie do domu ma mi dać znać o której mamy być gotowi do drogi. A podobno w tym tygodniu nad morzem pogoda była super, upał, morze ciepłe, wujo spalony na węgiel. Powiedział że wczoraj już był bliski założenia sukienki, bo go tak nogi szczypały od opalania.

Szopka duzo zdrowka dla Czasrusia!!!
I dziekuje za przytulaski,ucaluj przyjaciolke,musi bardzo cierpiec teraz...

Moje dziecko dziwacznie spi teraz ,bardzo wczesnie wstaje bez wzgledu na to o ktorej pojdzie spac.Wczoraj buszowala do 22 i wstala o 7...nie bardzo mi sie to podoba.Ma tylko jedna drzemke w ciagu dnia tak kolo 12,spi 2-3 godzinki ( 3 w porywach)Moze zebole ja mecza,bo juz tak ladnie spala cale nocki i dluuugo a teraz latam w nocy conajmniej dwa razy smoka zapodawac:baffled:

Dzisiaj wyniki krwi,ostatnio beta 600...teraz powinna spadac...nie mam juz nadzieji ale jakos sie denerwuje:-(

ja tez chce sprzataczke heheh:-D
Jak znajdziesz sensowną, skieruj do mnie, jakoś się podzielimy - u Ciebie 2 dni, u mnie 2 i nasze domy będą lśniły :-D
Przykro mi, że wciąż przez to przechodzisz... Będzie łatwiej, gdy to się skończy, no a beta może dość długo spadać, niestety...

szopka biedny Czarek... Mam nadzieję, że - w najgorszym razie - to trzydniówka i będziecie mieć z głowy :tak:
A wykańczania Wam nie zazdroszczę - nam szykuje się robienie antresoli (chcielibyśmy zdążyć przed Gosią) ale coś wykonawca marudzi, że nie ma czasu :dry: Chyba się pofatyguję i go kopnę :dry: Ciężarnej się może przestraszy ;-)

Dzagud obśmiałam się :-D Może daj mu przeczytać? :-D;-)
Ale podejście mamy podobne, choć ja muszę powiedzieć, uważam że Małż jest niezłym towarkiem, więc na jego wywieszony jęzor jakieś tam uwodzicielskie spojrzenia się zdarzają :dry: W sumie mi to wisi, choć taka jedna flądra z pracy mnie wkurza :wściekła/y: Ale on już o tym wie i co najwyżej słyszę opowieści jak to nie wiedziała, że szybowiec nie ma silników :-D
Jej, dziękuję :zawstydzona/y: Kochana jesteś! :tak::-)

A Piotruś od kilku dni robi mi prezenty (chyba przejął się tym, że mamusia musi odpoczywać ;-)) i budzi się po 8.30 :-) I potrafi jeszcze 15-20 minut kokosić się u siebie zanim wezmę Go do mojego łóżka i kokosimy się dalej :-D Wreszcie czuję się w miarę wypoczęta z rana :-)

Esia, w życiu!!!:szok: Jakby przeczytał co o Nim napisałam to obraziłby się na bank, a tak niech żyje w błogiej nieświadomości.:-D Chyba najważniejsze że ja go takim kocham, nie?;-)

Tak Dziagudku tak!
Meza jednakze nie doceniasz bo z tego co widzialam na zdjeciach to przystojny facet z niego a ze brzuszek piwny sterczy lekko ....ja tam takie brzuszki lubie,kwestia gustu:-)

Esiu ale by sie baba nalatala...doslownie:-D!

Tak Dziagudku tak!
Meza jednakze nie doceniasz bo z tego co widzialam na zdjeciach to przystojny facet z niego a ze brzuszek piwny sterczy lekko ....ja tam takie brzuszki lubie,kwestia gustu:-)

No właśnie Dzagud mąż Twój całkiem przystojny facet:tak:

A ja to znowu jestem straszna zazdrośnica. Aż mnie skręca jak sobie pomyślę o tym wywalonym męża jęzorze na widok młodych pięknych ciał :wściekła/y:
Anni a jak moje nerwy nie wytrzymają Twojego odważnego bikini to Cię zakopię po szyję w piachu :-D:-D:-D;-) a koleżankę laskę to już na pewno! (a w ogóle co to za koleżanka, coś mi umknęło czy z Wami przyjeżdża?)

Dzagud ja mam podobne podejście :-D tylko ja mojemu mówię wprost: Jak chcesz to idź...jak znajdziesz taką co będzie cię chciała, to bardzo proszę :-D:-D:-D oczywiście zawsze to w żartach mówię ;-)

A nad morzem pogoda piękna, moi rodzice są od wczoraj :tak: i już mama dzwoniła z zaproszeniem na weekend ;-)

reklama
Agik ja mysle ze z Twoim strojem kapielowym zadna konkurencja Ci nie grozna:-)Super laseczka jestes a do tego ten biust:-p:tak:
Ja tez mam kawal cyca ,niestety bez odpowiedniego stanika wyglada jak kamienie w skarpetkach:zawstydzona/y::baffled:;-)

Jolka no to pakujcie sie!!!

Do góry