reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia popieram Ollę:tak: ty się kobito nie martwiaj;-)a jak twój małż mówi, że będzie ok, to będzie (oni ponoć wiedzą, co robią i co mówią):-D
Ollu byłam na NK dziękujemy za miłe słówka:-)
moje dziecię postanowiło nie spać od 6 (tzn przed 5tą już się obudził, ale jakoś pospał do 6):szok::baffled: zjadł swoje śniadanko i wziął się za kradzież mojej kanapki z salami:dry: nie nadążam za nim chwilami:sorry2: (teraz tańczył do "ufoludków" na mini mini, o zaczyna się samsam - też tańczy:-D chwila wytchnienia:cool2:)

reklama
Kachasek Amela tez tanczy z umilowaniem ale tylko jak viva leci:-):-D:tak:
Smiesznie taki bobasy wywijaja...kiedys tylko z nozki na nozke teraz doszlo klaskanie i obroty heheheh...booosko!Tak mnie to smieszy ale i za serduszko lapie:tak:

A z bajek to ulubiony jest ''W dobranocnym Ogrodzie''czy jakos tak...Igi pigiel ulubiony jest,w tesco dorwala kiedys maskotke Igi Pigla i juz sie z nia nie rozstaje,caluje ,kasa,tarmosi...miiilllosc:-);-)
Dzieki tej maskotce zauwazylam ze moje dziecko rozumie wiecej niz mi sie wydaje bo w dniu zakupu putam sie '''a gdzie jest Igi PIgiel''Amela nie zastanawiajac sie ,poszla do salonu i wrocila z nim!Ja w szoku bylam,nie spodziewalam sie ze takie szkraby juz wszystko kumaja.Od tamtej pory tata tresuje mala z zacieciem,srednio mu to wychodzi bo ona robi i rozumie tylko to co chce:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Olla - ty ranny ptaszku ;-)

tak namiot jest super! hmm moze i my taki Suri sprawimy ....

Esiu - spokojni bedzie oki. Ja zawsze sie zamartwiam na zapas i nic z tego dobrego nie wychodzi bo sie do ostatniej chwili katuje, a potem sie okazuje, ze i tak wszytko jest ok.:sorry2:

Kachasku - ja Suri z rana wlaczam (albo jak juz nie domagam) tez program dla dzieci. pol godziny wytchnienia. Choc nie zawsze...Czasami na gdzies bajki :-p

A wczoraj Suri dala czadu. Bylysmy na spacerze i przechodzilysmy obok przedszkla dla dzieci. Dzieci akurat byly na zewnatrz. Suri poprostu wyskoczyla z wozka na ogrodzenie. Zaczela piszczec z radosci i wspinac sie po nim i tarmosic, i cos tam jeszcze. Nie moglam jej usokoic a co najwazniejsze tak sie mocno siatki uczepila, ze mialam problem by ja z niej zdjac.... Jak jakas malpa w ZOO.:szok: Ja normalnie w szoku nie wiem co w to moje ziecko wstapilo. Dzieci w wielu okolo 4-5 latek - sie poprostu jej wystraszyly i zwialy... No ladnie.

no comments. Mam malego dzikusa.

Anni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To Amelka jest rannym ptaszkiem ja bym jeszcze pospala:baffled: a jesli o dzieci chodzi to Mela podobnie reaguje...no moze mniej entuzjastycznie hehehh

Olla namiot fajny :tak: moja mama dostała dla Misia piłki ale w jakimś pojemniku (może namiot byłby lepszy?). one rozumieją sporo, ale fakt - najlepiej to, co im pasuje :-D bo jak mówię, że nie wolno, to jakbym do ściany mówiła. a jak spytam o piłkę, to biega po całym mieszkaniu i szuka:cool2:
anni to może jeszcze kaganiec jej kup :-D
Olla buziaki:tak:

Uśmieszek na dzień dobry od Szymka dla Was :-D

Esiu, wiem że trudno jest posłuchać kogoś by się nie martwić .. na pocieszenie powiem Ci że miałam identyczną sytuację z Szymkiem, a jednak urodziłam SN a do tego poszło szybko :tak: bądź dobrej myśli ! i nie myśl o tym co by gdyby, bo nie ma takiej potrzeby ;-) trzymam kciuki !

Kachasek , mój Szymek od paru dni jak zaczarowany siedzi przed mini mini, jesetm w szoku, bo zwykle na niczym nie skupiał dłuższej uwagi, a dziś pooglądam samsama właśnie i .... poszedł spać :cool2: i niewiem czy to te bajki czy pogoda go uspała ;-)

Olla, to niesamowite że Amelka już ma swoje ulubione bajki i postacie bajek ! i że je rozpoznaje na półce w sklepie , po prostu WOW :tak::tak:

Olla ło matko! Ależ Ty masz sny Kobito! :szok: Przerażające :szok: :-D:-D:-D
Dziękuję :tak::-)
A wiesz, tak sobie nawet wmówiłam (no, chyba że faktycznie nie musiałam) że wczoraj na usg to łożysko już inaczej wyglądało - bo w piątek gin (inny) twierdził, że zasłania szyjkę całkowicie, a wczoraj moja, że w kilku przekrojach w ogóle nie zasłania, tylko w konkretnym. No to sobie tłumaczę, że widać sunie już w górę :zawstydzona/y:

Zakupy na pewno dobrze mi zrobią :tak: Muszę wyciągnąć Małża i trochę poszaleć :tak:
Namiocik świetny! Gdy Mały się uruchomi też Mu podobny kupimy :tak: Dzieciaki uwielbiają takie zamknięte zakamarki :tak:
No i a'propos kumania - ja uważam, że gdy nie reagują, to udają :dry: Bo rozumieją już WSZYSTKO :szok: Ostatnio pytam Piotrusia "gdzie jest żabka" (taka wannowa, nie bawi się nią często), a ten odwraca się, grzebie w stercie zabawek i wyciąga żabkę :nerd:

kachasek Piotruś też tańczy do Samsama :-D A teraz do "Zuzia - lalka nieduża" :-D

anni :-D ja mam jedno życzenie - ZAPISUJ WSZYSTKO :-D Będziesz to mogła potem wydać i będziecie ustawieni do końca życia :-D I KONIECZNIE proszę o notowanie przygód znad morza :-D

Goździczek dzięki :tak:
Czyli sama wiesz jak to jest :zawstydzona/y: Wczoraj sobie na dobranoc pochlipałam na myśl o tym, że za 2 m-ce miałabym już do końca być w szpitalu :zawstydzona/y: Wiem wiem, głupia jestem :zawstydzona/y:

Młody pospał dziś do 8.28 :szok: A potem jeszcze przedrzemał 15 minut, więc wyciągnęłam Go z łóżeczka przed 9 :-) Czuję się nieprzytomnie wyspana :-) Kochany Szkrab :-)

reklama
Do góry