reklama
Esia, GRATULACJE!!!! Strasznie się cieszę że będziecie mieć parkę! Cudnie po prostu!!! A łożyskiem na razie się nie przejmuj, bo stresujesz i siebie i malutką. Wszystko będzie w porządku i na pewno się ułoży. Wielka buzia dla Ciebie i Córeczki!
Olla
Melowa mamusia:)
Esiu to cudnie ze dziewuszka cala i zdrowa!
Ja krwawie od rana mocno,w szpitalu powiedzieli ze nic nie moga dla mnie zrobic,w poniedzialek usg czy dzidzia jeszcze zyje .Jesli sie wyczyszcze do poniedzialku to puszcza mnie do domu.Skur%&*$#le
Ja krwawie od rana mocno,w szpitalu powiedzieli ze nic nie moga dla mnie zrobic,w poniedzialek usg czy dzidzia jeszcze zyje .Jesli sie wyczyszcze do poniedzialku to puszcza mnie do domu.Skur%&*$#le
Olla cholera... Strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy - moja koleżanka bardzo krwawiła na początku ciąży, wcale się nie oszczędzała bo myślała że to już..., nawet powiedzieli jej że już po wszystkim - a ma teraz zdrowego chłopca. Trzymam kciuki Kochana!!!
Gośka
mamy czerwcowe 2007 Fan(ka)
OLLA TRZYMAM KCIUKI-CAŁUSKI
ESIULEK MOJE GRATKI-MAŁA KSIĘZNICZKA:-):-)
Mam nadzieję że łozysko pójdzie w górę jak nie -dasz radę ,moja znajoma miała takość i wszystko ok .zakończone cc,choć wiem że bardzo się oszczędzała i szpital przed rozwiązaniem
Biedna Olla wiem że tam mają inne podejście ,u nas dostałaby kaprogest i inne leki na podtrzymanie
ESIULEK MOJE GRATKI-MAŁA KSIĘZNICZKA:-):-)
Mam nadzieję że łozysko pójdzie w górę jak nie -dasz radę ,moja znajoma miała takość i wszystko ok .zakończone cc,choć wiem że bardzo się oszczędzała i szpital przed rozwiązaniem
Biedna Olla wiem że tam mają inne podejście ,u nas dostałaby kaprogest i inne leki na podtrzymanie
Ostatnia edycja:
A
agik25
Gość
Olla tuli tuli :-( mocno trzymamy kciuki
Esia fajowsko, że dziewczynka, tylko proszę jej nie stresować teraz. Wszystko będzie dobrze, ostatecznie cc, ale to da się przeżyć
A ja po urodzinach taty, zegarek się bardzo spodobał, a ja sobie za dużo trochę pozwoliłam z alkoholem i tak średnio się dziś czuję.
Zaraz jedziemy z mężem po ten mój zakichany kostium, za Łódź, a wieczorem jadę znowu do Łodzi na wieczór panieński koleżanki. Ledwo żyję
Esia fajowsko, że dziewczynka, tylko proszę jej nie stresować teraz. Wszystko będzie dobrze, ostatecznie cc, ale to da się przeżyć
A ja po urodzinach taty, zegarek się bardzo spodobał, a ja sobie za dużo trochę pozwoliłam z alkoholem i tak średnio się dziś czuję.
Zaraz jedziemy z mężem po ten mój zakichany kostium, za Łódź, a wieczorem jadę znowu do Łodzi na wieczór panieński koleżanki. Ledwo żyję
reklama
anni
Fanka BB :)
Ollus - bidulko kochana pisz co i jak bedziemy sie martwic o Ciebie (o Was). Trzymam kciuki by dzidzia byla silna i dala rade.