reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Esia, GRATULACJE!!!!:-D Strasznie się cieszę że będziecie mieć parkę! Cudnie po prostu!!! A łożyskiem na razie się nie przejmuj, bo stresujesz i siebie i malutką. Wszystko będzie w porządku i na pewno się ułoży. Wielka buzia dla Ciebie i Córeczki!

Esiu to cudnie ze dziewuszka cala i zdrowa!

Ja krwawie od rana mocno,w szpitalu powiedzieli ze nic nie moga dla mnie zrobic,w poniedzialek usg czy dzidzia jeszcze zyje .Jesli sie wyczyszcze do poniedzialku to puszcza mnie do domu.Skur%&*$#le :(

Olla cholera... Strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy - moja koleżanka bardzo krwawiła na początku ciąży, wcale się nie oszczędzała bo myślała że to już..., nawet powiedzieli jej że już po wszystkim - a ma teraz zdrowego chłopca. Trzymam kciuki Kochana!!! :tak:

OLLA TRZYMAM KCIUKI-CAŁUSKI
ESIULEK MOJE GRATKI-MAŁA KSIĘZNICZKA:-):-):tak:
Mam nadzieję że łozysko pójdzie w górę jak nie -dasz radę ,moja znajoma miała takość i wszystko ok .zakończone cc,choć wiem że bardzo się oszczędzała i szpital przed rozwiązaniem
Biedna Olla wiem że tam mają inne podejście ,u nas dostałaby kaprogest i inne leki na podtrzymanie

Ostatnia edycja:
Olla tuli tuli :-( mocno trzymamy kciuki:tak:

Esia fajowsko, że dziewczynka, tylko proszę jej nie stresować teraz. Wszystko będzie dobrze, ostatecznie cc, ale to da się przeżyć:tak:

A ja po urodzinach taty, zegarek się bardzo spodobał, a ja sobie za dużo trochę pozwoliłam z alkoholem i tak średnio się dziś czuję:zawstydzona/y:.
Zaraz jedziemy z mężem po ten mój zakichany kostium, za Łódź, a wieczorem jadę znowu do Łodzi na wieczór panieński koleżanki. Ledwo żyję:szok:

reklama
Do góry