reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzięki Dziewczyny :tak:

jolka co malujesz? No bo chyba nie tynki? ;-)

szopka połówkowe mam w piątek, więc wtedy dowiemy się czy jest Junior czy Juniorka :-)
Cieszę się, że mąż grzeczny - a zamierzasz zgodzić się na motor? Ja mam motorowstręt w naszym kraju :baffled: Ani drogi ani współkierowcy nie zapewniają nawet minimalnego bezpieczeństwa :baffled:

Dzagud aż się wierzyć nie chce - na Kasprzaka, mówisz? Jakby co, trzeba pamiętać (tfu tfu!).

toska no z przytulankami to trzeba uważać - my prawie zgubiliśmy Kropka na lotnisku aeroklubu :szok: Na szczęście w porę zauważyłam brak i Małż latał wzdłuż pasa i szukał :-D Ale była ulga...

Chałupa wysprzątana, zaraz wezmę się za mycie okien :dry: Wieści nie mam żadnych - Małż dał znać gdy czekali na pediatrę po przyjęciu na oddział. Jakoś nie mogę przestać się denerwować :sorry2: Dom dawno tak nie błyszczał (ale do odkurzania się jednak nie wyrywam :sorry2:)...

reklama
hmmm... sprawa jest taka, kasiurę nie bardzo mam i głupio mi z tymi alkoholami:-( za to w kolekcji kilka win i likierów, to mogę wziąć to, co jest już w moim posiadaniu.:-(

TOŚKA dobrze, a nawet bardzo dobrze ;-) :-p :laugh2:

AGIK twój z 10.03 ? no proszę, to tak jak ja :-D mój z 7.03 i jak widać - gad nad gady :-D :-D :-D

SZOPKA w normalnych warunkach (czyli jakbyśmy mieszkali razem) pewnie i bym się pierwsza odezwała ;-) nasza rozłąka wpływa znacząco na długość separacji :dry: ale jak gad przyjedzie ... rękoczyny to mało powiedziane :laugh2:

Esia nadal walczę z malowaniem boazerii na podbitkę :sorry2: ale już powoli zbliża się finish :-)

No dziewczyny wymyślajcie te prezenty, bo czas nagli, a perfum to siora sobie ostatnio kupiła więc ma :baffled: a kolczyki, to raczej ona wszystkim robi :confused:

Małż dzwonił, że już są po badaniu - było średnio ale mogło być gorzej :)confused:). Dostali przepustkę i zaraz wychodzą i jadą do domu. Nie mógł za długo rozmawiać, bo Piotruś marudził :)-(). Wyniki w piątek, wstępnie i na szybko mówią, że wygląda że wszystko jest ok.
Dzięki za kciuki :-)
Obszerniejszą relację zdam wieczorem - buziaki i zmykam!!!

Mam prezenta :-):-):-)

Szopka jesteś boska :-D przypomniałaś mi, że siostra szukała ostatnio płytki Zakopower :tak:

Tylko teraz nie wiem gdzie w necie najlepiej kupić :baffled:

Kachasku - kocaaniutka nie boj nic - my juz zadbamy o barek ;-) a likery w domku zostaw sobie na pozniej ;-)

Esiu- doczytalam teraz z tym szpitalem!!! No wspolczuje, ja byl z nerwow sprzatala juz to co jest posprzatane :-D Ale Tobie nie wolno!! :blink:Trzymam kciuki by wszystko poszlo gladziutko - pisz nam od razu jak cos bedziesz wiedziec.

reklama
Anni a co to jest Moijto? Ja drinków raczej nie pijam to się nie znam :zawstydzona/y: ale jak to ma być z rumem to chyba już wolę teksę kupić i może tradycyjnie z cytrynką spożywać. Gin natomiast jest pyszny z sokiem "Kaktus" i z lodem. Ekstra na upały:tak: Kachasku daj spokój z zakupami, weź jak coś masz w domu a jak nie to dla wszystkich pewnie starczy tego co Anni nawiezie:-D:-D:-D

Dziewczyny ja wam wszystkim chętnie oddam z biustu:tak: (bo wiecie, żeby to chociaż ładny duży biust był. Ale to takie wielkie zwisające balony :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::-()

Efilo bawcie się dobrze. Buziaki dla Zosi:tak:

Jola co do prezentu to ja zawsze liczę na pomoc na bb bo pomysłów niet. Ale w tym przypadku to może zegarek - bransoleta, albo faktycznie perfumy, full serwis u kosmetyczki. Pojęcia nie mam co jeszcze...

Esia, spokojnie, a czemu mięliby sobie nie poradzić. Wszystko będzie git:tak:

10. 03- cierpliwy i opanowany aż cholera czasami bierze :szok: Ja na miejscu mojego męża to już bym dawno mi łeb urwała za to moje marudzenie czasami;-) I w ogóle nie skory do kłótni ( nie przypominam sobie żadnej kłótni, aż czasami szkoda bo czasami dobrze tak wywrzeszczeć sobie wszystko. A jak ja walę focha to mnie mąż zawsze "przeprasza" w łóżku :zawstydzona/y:- zbok!)Tylko, że oprócz marudzenia to wszystko pozostałe też do niego nie dociera jak się mówi. Czasami to ściana by szybciej zareagowała na moje gadanie po raz 100 tego samego :baffled:

Do góry