reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

co tu pisać - żenua trwa ;-) dzisiaj chyba zacznę cykać jak bomba zegarowa :-D

wczoraj znalazłam u Antonka dwa nowe zęby :szok: górne czwórki :szok: kiedy, jak ???? Ciekawe kiedy dwójki i trójki ruszą ;-) bo na razie szpara jak się patrzy :laugh2:

ANNI jesteście super boskie :tak: :laugh2:

AGIK strój boski, rozumiem zaparcie zakupowe ;-) i gratuluję cierpliwego męża :-D jessooo, ale bym chciała wyglądać jak ta pani na zdjęciu :sorry2:

reklama
termin mam na 10 marca
moje urodziny :-p i powiem ci, że rybki to cudne dziecia ;-) ale uparte jak barany :-D

gingeros, no uparciuch z tego Twojego. Bądź twarda i się nie daj, czas najwyższy wychować sobie Małża jak to fajnie określa Esia-specjalistka od szkoleń "idelanych małżonków' ;-) :-D
taki mam zamiar ;-) lepiej późno niż później :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Wyprawiłam chłopaków do szpitala.
No i zaczynam się denerwować...
Kiepsko że nawet nie wiadomo ile to wszystko potrwa (słyszeliśmy że 2-3h ale wiecie jak to jest w szpitalu... samo przyjęcie na oddział potrafi trwać i 2h :dry:). A jeszcze na terenie właściwie nie ma zasięgu (za grube mury) i wieści mogę się spodziewać gdy wyjdą...
Zabieram się za sprzątanie mieszkania - trochę mi to koi nerwy...
Trzymajcie kciuki pliz...

Anni zabijesz kiedyś kogoś śmiechem :-D:-D:-D:-D

Agik nie bądź taka odstąp trochę, bo mi ledwo na miseczkę A starcza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ginger widzę, że korzystasz w pełni z możliwości pisania posta pod postem :-D;-)

Efilo miłego wypoczynku i żeby Zosia grazeczna była ;-):-)

Kachasku gratuluję wakacji :tak:

Zazdroszczę wam wyjazdu, chciałam z wami jechać, ale sprawy się przeciągają i wizja spontanicznego wyjazdu oddala się :-(

No nic idę malować....:baffled:

Esia będzie dobrze :tak:

Dziewczyny pomocy: Moja siostra ma dziś trzydzieste uodziny, a ja nie mam prezentu :zawstydzona/y: ba nawet pomysłu na prezent brak. Podrzućcie jakieś pomysły plizzz :happy2:

JOLA jestem zmuszona pisać post pod postem :sorry2: mój mega szybki internet w pracy pozwala mi na pisanie krótkich postów, dłuższych nie wyślę :angry: bo zrywa mi połączenie z forum :angry: dlatego też muszę dzielić posty na kilka ;-)
z prezentem nie pomogę :sorry2: zawsze sama mam problem :dry: jedno jest pewne - każda kobietka nie pogardzi super bielizną

ELFIK telepatycznie ciebie chyba ściągnęłam :-p udanych wakacji!!!!

ESIA trzymam, oczywiście trzymam :tak:

Ostatnia edycja:
Esia kciuki zaciśnięte, wierzę że twoi chłopcy na pewno świetnie sobie poradzą sami w szpitalu.:tak: A ty zdaje się będziesz mieć niedługo połówkowe usg, masz już termin?

Efilo, Toska udanych wakacji!

Jola może coś z biżuterii np. kolczyki. Albo jakaś fajna płyta, książka o jej zainteresowaniach..

Agik coś wiem jak trudno jest kupić bikini które pomieści obfity biust :dry:Mi sie udało upolować na wyprzedaży biustonosz wiązany w rozmiarze 44:szok: (aż trudno mi było uwierzyć że takiego potrzebuję), a majtki można było na szczęście dobrać w mniejszym.

Gingeros ja bym nie wytrzymała i się pierwsza odezwała. Trzymam kciuki byście sobie wszystko szybko wyjaśnili i pojechali pogodzeni na wakacje.

U mnie ostatnio małż chodzi jak w zegarku, miły, czuły, pomocny, przewidujący, planujący, aż się zastanawiam czy to nie jakiś podstęp bym się zgodziła na kupno motoru.:-D

Efilo - udanych wakacji - czekamy na realcje po powrocie...

Jolka - j alubie dostawac perfumy, bo samej jakos mi szkoda kasy by sobie kupic jakis dobry.

Dzagudku - tos mnie zaszokowala z ta obsluga w szpitalu:szok: Ja bym jakis podstep raczej wezszyla:-D

Agik - jak ja zazdroszcze ci twojego problemu ze strojem. Mi cycusie po porodzie gdzies wcielo - Suri wyssala chyba z mojej pieknej miseczki B dorodnej mam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Matko Boska. Wiec, tak jak bym cyckow nie miala :-(. Jak po 2 dziecku mi nei wroca (jezeli bedzie 2) to ide na operacje plastyczna. Jestem w 100% Serio. Juz mam nawet upatrzona klinike hehehe:-D

jesli chodzi o drineczki - kochana przeca my sie z Toba podzielimy. :-) Ale jak bys chciala co nie co kupic proponuje cos na Mojito moze? Ja moge kupic Lemon Grass, i zaraz sprawdze co jeszcze jest potrzebne : o mam:
wiec - moze ty kupisz Rum (ma byc bialy:confused:), Kachasek - toniki taki Ginger ale i Limonki, ja przywioze miete :-D

co wy na to???

reklama
moje urodziny :-p i powiem ci, że rybki to cudne dziecia ;-) ale uparte jak barany :-D:laugh2: :laugh2: :laugh2:

:baffled::baffled::baffled: to dobrze, czy źle:confused: ;-):-D
czyli jednym słowem: będzie wesoło:-D

Toska miłego wypoczynku, a wiesz, że mój M jest z 10 marca. Cóż...cięzki przypadek :dry:;-)

agik chyba nie jest tak źle, przynajmniej jest cierpliwy, a to juz coś:-D

Toska- zabierzzz mnie ze soba kochana:-D

anni nie ma sprawy, mam jeszcze troche miejsca w podręcznym. Wskakuj :tak::-D
Widziałam Twój filmik na zamkniętym (niestety nie moge tam nic napisać, bo mi się komputer zawiesza jak tam wchodzę:confused:, wczoraj wrzuciłam zdjęcia i nawet nie moge sprawdzić, czy się zapisały:wściekła/y:), ale wracająć do filmu - super:tak::-)

szopka wykrakałaś z tą przytulanką. Do Szwecji wprawdzie nie musiałam lecieć, ale wczoraj wyprałam osiołka przed podróżą, i wieczorem dałąm Stasiowi przytulankę zastępczą. Niestety chłopak nie nabrał sie na ten manewr, darł się 40 minut , w końcu musiałam dac mu mokrego osiołka i dopiero zasnął:confused:

Esia trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze:tak: nie denerwuj się

Ok. lecę się pakować.....
Miłego dnia, zajrzeę jeszcze wieczorem się pożegnać:-)

Do góry