reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

O to super, to faktycznie jedno opakowanie soku na początek wystarczy, potem się dokupi.:tak: No i może jednak z tą Tequilą tak źle nie będzie.

Kachasek, a co to są punchery i dlaczego trzeba na nie polować?????:szok::sorry:

reklama
Dobra - Dzaguku - ja czekam na Tequile z robakami od mojej mamy - 2 tygodnie idzie w poczcie i ni slychu ni dychu - moze jakis pocztowy nam robaczki pozarl:wściekła/y: hehehe

Wiec - jak nie dojdzie (to scenariusz czarny) kupie jedna i jakies dobre winka wezme - tu w Uk sa tansze niz w pl:szok: wiec wezmu.

domowimy sie jeszcze. Super z tym jedzonkiem. Bo my budget mamy limitowany - nie dosc ze jedziemy przez pol Europy:sorry: to jeszcze G chce zachaczyc o Prage... Berlin.. hehehe Juz to widze!

Gingerosku - jak mowilam trzymam kciuki by szybciorem zadzwonil.

Moja mantra dzis: Gadziku jeden ty Gingerosowaty!!!!!!!!!! Bierz za telefon i dzwon do ZONY!!!!!!!!

punchery to dziurkacze ozdobne, a trzeba polować, bo będą stosunkowo niedrogie i pewnie kilka sztuk (albo wcale) znając życie

Witajcie, nie było nas parę dni a tu proszę jak dużo się dzieje :-):szok::szok:
Olla, Toska, Pirzonek, Malinka gratuluję Wam dwupaki i życzę spokojnych dziewięciu miesięcy :tak::-) (i musze się przyznać że troszkę zazdroszczę, bo my się jakoś słabno staramy ;-)- ciągle jedna kreska i @ przyszła, no ale może przy obecnym zamieszaniu remontowym to lepiej..:dry:)

W weekend odwiedzałam przyjaciółkę pod Białymstokiem, która przyleciała ze stanów z mężem i córeczką 10 dni młodszą od Czarka- nie widziałyśmy się ponad pięć lat i aż się łezka w oku kręciła kiedy się spotkałyśmy i powspominałyśmy wspólne przygody ze studiów.:happy2:

Mówisz KACHASKU, że to dziurkacz ozdobny? Czuję się lekko dokształcona :-D ale i tak pewnie w sklepie nie wiedziałabym co i jak ;-) no i zapomniałam - gratuluję wakacji :tak:

zawału dostałam :angry: grupa pomiarowa przyniosła mi takie pomiary, że cholera cały dzień siedzę i je opracowuję :angry: część musiałam sama przeliczać, bo im się nie chciało :dry: nie przykładają się nic a nic :angry: ech, faceci ;-) dobrze przynajmniej, że za kilka chwil już wychodzę do mojego małego skarbeńka ;-)

Melduję się po ukończeniu kursu nauki jazdy. Bleeeeee..... nareszcie!!! I tak jeszcze czekają mnie jazdy doszkalające ale to dopiero przed egzaminem. Natomiast papierek już mom żem szkulona.:-D Najśmieszniejsze jest to że mój kochany bracio zwolnił mojego instruktora na 3 jazdy przed końcem mojego kursu i dostałam nowego, który mnie uświadomił żem noga i nic nie umim.:wściekła/y: Powiedziałam bratu, że skoro tak, to za zawalone 26 godzin jazdy z poprzednim instruktorem powinnam dostać zwrot kasiory lub dodatkowej darmowe jazdy;-). No ale dziś przy wysiadaniu obecny nauczyciel mi rzekł że nie ma jednak tragedii i wszystko się da wyrównać przed egzaminem. OOOOOOby!!!

reklama
Do góry