reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagut Dzieki za odpowiedz ;-)

Dziewczyny zamiescilam to na naszych obawach ale tu sie powtorze, i wybaczcie ze zmieniam temat ale jestem teraz w szoku

czy wasz lekarz kazal wam robic badanie typu : posiew na paciorkowce z grupy B. Nie chce wam psuc humoru ani nic, ale wielu lekarzy o tym zapomina aaa zreszta prosze przeczytajcie kilka wypowiedzi tu:

mysle ze Wazne!
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=57306527&a=57306527

pozdrawiam
Sorki za zepsucie humorku ;-( ale wydaje mi sie ze warto na to spojrzec ...

reklama
dzagud mój małżonek właściwie nie złożył przysiegi mi, tylko pastorowi :p ponoć miał takiego stresa:-p

Dobra Misaczki mój wolny od pisania pracy dzień właśnie się kończy, macie ode mnie spokój na jakiś czas. Duuuuża buzia.

my wczoraj tez "popilismy" tzn mezus Wild Turkey z Cola a ja Bacardi Breezer - drink z rumu o smaku arbuza. pycha!!! (chyba Blanes o nim wspomniala) mozna jednego spokojnie wypic ma tyle alkoholu co piwo ok. 4,8% a pojemnosc 275ml. smacznego!!!
ps. u nas upalow ciag dalszy. ide robic obiad zanim nie przekroczy 30st ufffff. dzis leczo :)))))

Witam wszystkie mamusie porannie :-)
Właśnie zaraz wychodzę do pracki.
Ale miałam strasznie ciężką noc, co chwilę się budziłam i przewracałam z boku na bok. Nie wiem czy to na zmianę pogody czy dzidzia szalała, ale efekt jest taki, że wstałam połamana :-(
Ale mam nadzieję, że w pracy się rozruszam. ;-)

Asylan, Czy jestes moze w Australii? hehehe zazdroszcze ci. Nie wiem czy pamietasz jakie sa zimy w Polsce. Ja przyjechalam po 10 letnim pobycie z USA i sie cieszylam na piekna polska zime a tu nic - to moja pierwsza zima d tego czasu tu w PL. TRAGEDIA. Sniegu w ogole za to zimno, szaro ...i do d...hehehe

Takze wygrzej sie tam za nas wszystkie! ;-)

Jolka111 - witaj w klubie ja sie tak wierce w nocy, ze nie wiem. Moj to udaje ze niby mi wspolczuje ale wiem ze tak nie jest hehe (bo to jego kopie co jakis czas- nie mowiac o tym ze uzywam go za poduszke, podporke i cos tam jeszcze- wiec oboje raczej nie spimy za dobrze ostatnio) ;-)
a tak u mnie...

Dzis jak sie kompalam w wannie - male cos kopalo...potem polozylam sie wygodnie i zobaczylam ze mam brzuch nierowny - jakies zgrubienie po prawej stronie. Dotykam a tu takie twarde i...taka gula jakas - hehehe
to byla chyba glowka malenstwa. Az sie przerazilam bo duza jak moja piesc- ale potem zaraz zmienilo pozycje...i glowka zniknela.
heheh takie niby nic a cieszy:-)
pozrawiam was.

Zgłaszam się dziewczynki!! nie będzie mnie przez dłuższy czas więc się nie denerwujcie-wszystko ok.

asylan, aż ci zazdroszczę tego ciepełka
jola, ja już dwie czy trzy noce co chwilę się budzę, a w zasadzie to mogłabym nawet powiedzieć, że to nie sen, a czuwanie... wcześniej w ogóle nie mogłam zasnąć do 3-4 nad ranem, potem już było ok, a teraz to... no cóż, pewnie takie uroki ciąży...

reklama
Anni-ja tez mialam cos podobnego ostatnio. Nagle poczulam ze dzidzia sie wcisnela w jeden bok, polozylam reke i poczulam takie cieplo okragle, tez mi sie zdaje ze to byla glowka wiec zaczelam glaskac:-) , po chwili sie schowala. Niesamowite.
A co do nocy-wlasnie dzis nie spalam przez jakies 1-2 godziny. Obudzilam sie o 4 rano z burczacym brzuchem:szok: :-D . No i musialam powedrowac do lodowki. Potem mala sie obudzila i zaczely sie tance. Zauwazylam ze nasza niunia woli rozrabiac w nocy i wieczorem.

Do góry