reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Biedna Blanes, to już nie mieli go kiedy wysłać na to szkolenie?:-(

A u mnie jak zwykle wszystko na odwrót.:-) Ten tydzień mamy wyjątkowo rozrywkowy, bo wczoraj byliśmy w kinie a w piątek idziemy do teatru, więc trochę nam głupio było zostawiać Weronisię znowu w domu z Babcią do późna, tym bardziej że jest chora bidulka. Poza tym nie jest przyzwyczajona że nas tak często po południu i wieczorem nie ma w domu. No i w związku z tym postanowiliśmy że zamiast sami wędrować do jakiejś knajpy, postaramy się aby knajpa przywędrowała do nas. Zamówiłam żarełko w chińskiej restauracji (mniam, już nie mogę się doczekać), a Małżonek ma zadbać o trunek odpowiedni dla ciężarówki.;-)

Biedna Blanes, to już nie mieli go kiedy wysłać na to szkolenie?:-(

No niestety już tak jest, że Warszawa to centrum ekonomiczne i tylko tam są główne siedziby banków i samo MF do którego mój M. musi ostatnio co tydzień jeździć i szkolić tych..... naszych politycznych reprezentantów ;-) No cóż taki nasz los.

A u mnie jak zwykle wszystko na odwrót.:-) Ten tydzień mamy wyjątkowo rozrywkowy, bo wczoraj byliśmy w kinie a w piątek idziemy do teatru, więc trochę nam głupio było zostawiać Weronisię znowu w domu z Babcią do późna, tym bardziej że jest chora bidulka. Poza tym nie jest przyzwyczajona że nas tak często po południu i wieczorem nie ma w domu. No i w związku z tym postanowiliśmy że zamiast sami wędrować do jakiejś knajpy, postaramy się aby knajpa przywędrowała do nas. Zamówiłam żarełko w chińskiej restauracji (mniam, już nie mogę się doczekać), a Małżonek ma zadbać o trunek odpowiedni dla ciężarówki.;-)

Buhuhuhuhu ja też tak chcę :-(

No tak nie doczytałam postu, :zawstydzona/y:, Dzagud faktycznie nie mieli kiedy go wysłać (przeczytałam nie mieli gdzie go wysłać :-))

No, gdzie też nie mieli! Mogli jakoś bliżej Krakowa, toby bliżej miał. A tak to co on bidulek będzie robił?;-)

A co do planów, to mówię, że to naprawdę wyjątkowy taki tydzień, bo normalnie to w domu przeważnie siedzimy - tacy z nas nudziarze. A tu tak się akurat trafiło wszystko na raz. Wolałabym sobie rozłożyć te atrakcje, bo raz że mam wyrzuty sumienia że dziecko zostawiam, a dwa że pewnie po takim nagromadzeniu atrakcji, znowu mnie czeka posucha przez najbliższy rok:-(.

Dzagud korzystaj póki masz okazję, Weroniczka napewno się cieszy, że ma zrelaksowaną Mamę i nie będzie Cię zatrzymywać.

No widze, ze zapowiada sie u was milo. Moze w niektorych wypakach samotnie ;-( Choc nie na dlugo hehehe ;-)

U nas bez zadnych rewelacji ... to bedzie mila kolacja, choc chyba dlugo nastroj nie potrwabo moj "ukochany" pracowal wczoraj do 3 rano i dzis jest nie w sosie hehe no coz, moze zrobe jakis obiadek co lubi to mu sie poprawi...

tak apropos
Dzagut - droga, co mialas na mysli
"moj Małżonek ma zadbać o trunek odpowiedni dla ciężarówki: - pytam o trunek znaczy sie. Myslalam dzis o czerwonym winie, ale nieee wiemmm.... moze cos alkh. free...
jakas wolna od wyrzutow alternatywe polecacie Kobietki???

reklama
Blanes to podejscie bardzo dobre,nerwy niczemu nie sluzą,ja pamietam ze do ostatniej chwili sie nie denerwowalam,za to ugiely sie pode mna nogi w kosciele podczas przysięgi:szok:,drzącym glosem wymawialam slowa,no i prawie sie pomylilam,tak ze wyszlo w szybkim tempie tak ze nie dopuszcze mojego misia az do smierci,no ale skoro taki brzuch to chyba go dopuscilam:confused::confused::confused::baffled::laugh2::laugh2:

Do góry