reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A, Esia, powiem Ci jeszcze jedno - mój Małż najbardziej zmienił się po urodzeniu Magdy! Nie wiem czy to dla Niego oznaczało większą odpowiedzialność przy dwójce dzieci, czy może już się starzeje i gorzej znosi swoje wyskoki niż w młodości. A może po prostu okropnie się w Magdzie zakochał (niby wszyscy mówią, że ona to cały Tatuś i może stąd to uwielbienie;-)). Zresztą on sam mówi, że odkąd Magda się urodziła inaczej mu się "chowa" dzieci, bo drugie dziecko to większe doświadczenie i inaczej się do tego podchodzi. Zrobił się jakby bardziej odpowiedzialny i zaangażowany w opiekę nad dziećmi. Bardzo mi pomaga i naprawdę chętnie się dzieciakami zajmuje. No jakoś w ogóle wszystko jest inaczej. Więc może jak się Fasolinka urodzi, to i Ty przestaniesz mieć problem. A może będzie Tatusiowa Córcia i facet fioła dostanie? Zresztą nie narzekaj, bo jak widziałam jak Twój Mąż się Piotrusiem zajmuje to tylko pozazdrościć.:-p

reklama
O Matko, zanim nasmarowałam posta, to Szopka i Kotek się odezwały.:-D Nasz pensjonat to "Villa Altair", mieści się w Chłapowie przy ul. Jaśminowej 17 - prawie zaraz za Ośrodkiem Sportu w Cetniewie.
Tu macie link do stronki:
ALTAIR Chłapowo Władysławowo - tanie kwatery na wczasy nad morzem

Anni, ja tam nie będę protestować jak wspomnicie naszej właścicielce o jakimś rabaciku dla mnie, he, he.:-pJak nie na te, to na przyszłe może wakacje.
Ale super że tyle nas będzie.
My też będziemy już w sobotę tylko jeszcze nie wiem o której, bo wiezie nas mój Wujcio i nie mam pojęcia czy będzie wolał jechać bladym świtem czy później. W niedzielę się z Nim będę widzieć to się dogadam.

Kotek, cudnie że z Fasolką wszystko gra. Widzę już że niepokoje minęły i została sama radość z narodzin Maleństwa. Super, i tak ma być!:-) Bardzo się cieszę razem z Wami.:tak:

Szopka, powiem tyle - jakby mi Mąż rzucił taki tekst, to by tego nie przeżył!!!:wściekła/y:Ja mogę narzekać na różne rzeczy, ale jeśli chodzi o robotę w domu, to sorki - leń leniem, ale każdy ma swój zakres robót. Ja też mam lenia za skórą i nie cierpię sprzątania, więc nie widzę powodu aby odpuścić coś jemu - tym bardziej że też pracuję. Owszem, mogę go w czymś zastąpić jak jest zajęty czym innym, albo ja siedzę w domu bo mam wolne a on jest w pracy. Natomiast nie może to być na stałe. Mój sposób - robię strajk i też nic nie robię. W Twoim przypadku wysypałabym mu zawartość plecaka na twarz jakby spał. I na pewno nie czekałabym z tym tyle dni!:-D

Wpadłam tylko na chwilę, niby pakowanie mam na wyjazd, ale jakoś takoś powoli mi to idzie ;-)
Ale czytam i oczom nie wierzę- będziemy mieli gości na morzem?? Normalnie strasznie okrutnie się cieszę:-):-):-):-):tak::tak::tak:- Szopka, Kotek ale byłoby super jakbyście wpadli. No i oczywiście kto tam jeszcze ma ochotę, zapraszamy. Sorga- może Wy? Jakoś "najbliżej"chyba macie?
Powiem Wam, że ja to już bardziej przezywam ten nadmorski wyjazd niż cokolwiek, nawet to że dziś w nocy jedziemy na wypoczynek. A nawet nie wiem dokładnie od kiedy mamy rezerwację. :-D Chyba też od soboty :confused::eek:

Dzagud, to ja nad morzem biorę od Ciebie lekcje wychowywania męża, bo niestety mam ze swoim duże problemy:zawstydzona/y::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj dziewczyki poruszyłyście temat
Ja od początku tygodnia chodzę wściekła na M:wściekła/y:
Chodzi do pracy na nocną zmianę, wraca, śpi do późnego popołudnia, zjada obiad i ucieka pomóc mojemu tausiowi :wściekła/y: pytam go się wczoraj kiedy się trochę dziećmi zajmie, a on na to zdziwiony, że przecież ja jestem w domu :crazy:
Na dodatek w poniedziałek stwierdził, że przez to że od rana w domu jesteśmy to on się biedak wyspać nie może i powinniśmy rano wyjść z domu i wracać o 16 żeby szanowny pan spokój miał :growl:
A dzieci na obiad to chyba trawkę mają jeść :realmad:
Oj jaka zła jestem :crazy:
Chyba rzeczywiście zabiorę dzieciaki i gdzieś wyjadę, bo nie wytrzymam, tylko jeszcze nie wiem gdzie :eek:

A żeby było śmieszniej, to jak na wycieczce byłam, to wydzwaniał do mnie kiedy wracam, bo on tak tęskni :baffled:

No ale się robi. Jolka wal z chłopakami do nas, może się wreszcie nasze dzieci poznają.;-)
Podam Wam namiary na jeszcze jedno miejsce - bardzo blisko naszej kwatery, byłam tam i też jest fajnie. No i moja koleżanka dzwoniła tam tydzień temu i podobno jeszcze były wolne miejsca. I do tego dostała np. ofertę na pokój (2+2) za 70 zł. Fakt, że ona już tam była i może ma zniżkę po prostu, ale zawsze.
Kwatera prywatna D. Dombke Chłapowo. Noclegi nad morzem

Ale Wam się wyjazd zapowiada! Pozazdrościć :-)

szopka no plecakiem między oczy :wściekła/y:
Masz rację - jak się im popuści bo "to tylko facet" to cudownie to wykorzystują - dlatego nie wolno. Dobrze, że się zreflektowałaś :tak:
Dzagud ja wiem że gad świetnie się Piotrusiem zajmuje - i to wcale nie na pokaz. Tutaj nie mam zastrzeżeń. Ale moje "uwagi" nie tego tematu dotyczą... No nic - zatłukę gdy wróci.

reklama
Do góry