reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a czemu kobieto zamiast leżeć do góry "pompką" w domu to się włóczysz po lotniskach... ja w drugiej ciaży na pewno będę korzystać na mase...
Dla przyjemności - buehehehehe... A co do korzystania, zobaczysz - trzeba było przy pierwszej. Przy drugiej się już NIE DA :tak:
Filmiki obejrzę jutro, coś mi dziś laptok się buntuje :baffled:

Posłuchajcie YouTube - Ballada o Łukaszu Podolskim :-D

reklama
Emila-boskie boskie boskie.Na poczatku lezki sie w oczach krecą bo taki nieporadny bąbelek.Ale druga czesc wygrywa.Urwis maly hehe i muzyka beastie boys superowo pasuje:tak::tak::tak:.Piekny filmik jdnym slowem:happy2:
Esia-odpoczywac odpoczywac i jeszcze raz odpoczywac prosze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

Zapomniałam Wam napisać: W weekend można było poczytać\usłyszeć o panu młodym którego policja ściągnęła spod ołtarza...to właśnie w naszym "wielkim" mieście miało miejsce to wydarzenie ;-)

Emmila cudne filmiki i naprawdę wzruszające. Bardzo mi się podobało jak Krzyś się śmiał w I-szej części a w II-giej jak z Tatusiem grał.:tak:

Jolka a byłaś na tym ślubie???;-)Fajnie musiało być. Mój Wujek chciał kiedyś zrobić stary numer "ślubny". Pojechaliśmy na Mszę za mojego Dziadka (ja jechałam samochodem z Wujkiem i Dziewczynami). No i przed Mszą był ślub, my siedzieliśmy na ławce przed Kościołem jak Młodzi wyszli. No i Wujo do mnie "Ty, bierz Magdę pod pachę i leć do Młodego z krzykiem że Ty tu z dzieckiem na niego czekasz, a on się żeni". Mój Wujek jest strasznie dowcipny.:eek::dry:

Esia - ballada super! Uśmiałam się że hej!!!:-D

A tak a propos oglądania - wczoraj po raz n-ty obejrzałam "Mosty Maddison County" i jak zwykle się spłakałam. Uwielbiam ten film choć strasznie mnie smuci i wprawia w zadumę - co ja bym zrobiła na jej miejscu (no, dokładnie na jej miejscu wybrałabym Eastwooda, bez dwóch zdań!;-)). I szczerze mówiąc wolałabym nie mieć takich dylematów.:-(

Elamluszku - Swinka na 102! hehehe :-)

Kachasku - jeszcze raz Dziekuje ci strasznie. Uwielbiam te herbaty poprostu!!! Moj G tez hehehe:-D A prezencik dla Suri pierwsza klasa - jutro rano zrobie fotr i wkleje by sie ciotkom pochwalic ;-)

Dzagud - nie slyszalam o tym filmie! Juz go wypoyczam. Powiem ci, czy ja bym tez wybrala Eastwooda:-D

A u nas pieknie pieknie i jeszce raz pieknie. Duchota i skwar - moja ulubiona pogoda!!! W taka pogode czuje ze zyje - ide biegac zaraz. Wlasnie sobie uswiadomilam, ze mam 2 kilo jeszcze do zrzucenia. :-p

A my dziś cały dzień na spotkaniu z wrocławskimi mamami z BB. Siedziałyśmy w parku na kocykach, dzieciaki biegały, raczkowały, zaczepiały się nawzajem. Ubaw niesamowity. Bardzo było miło...

Anni Ty naprawdę lubisz upał:szok: Dla mnie najlepsza temp to ok. 23st. Poniżej jest mi już chłodno, a powyżej zdecydowanie za gorąco.​

anni nie ma za co;-)(jak coś to ja mam fotkę) przestań już zrzucać kilogramy, bo cię pierwszy lepszy wiaterek zdmuchnie:-D ja to co innego, ale przynajmniej mam koło ratunkowe na stałe przytwierdzone;-)

Dużo nie napiszę, bo szlag aż mnie telepie :wściekła/y: Zatłukę tego mojego gada jutro i tyle! Miał "przymusową i niefajną" imprezę w pracy - miał być w miarę normalnie. Bez uprzedzenia, o 20-tej mój tel go wywlókł z pracy, w domu był o 21... Po okropnie męczącym dniu, bólach brzucha (nawet o to nie spytał...) i jęczącym od 18 dzieckiem musiałam sama zrobić kąpiel (zawsze on to robi), dać kolację i położyć spać. I jeszcze nabombany przyszedł, że mu drzwi krzywo otworzyłam :wściekła/y: Oczywiście po 3 piwach, więc dziś z nim nie rozmawiam. Chciałoby się wrzucić jakieś mięcho, ale BB cenzuruje. Dawno nie byłam tak zmęczona i taka wściekła. Skończyły się dla niego miłe czasy.
Idę spać - jak mi trochę adrenalina zejdzie.

reklama
Esia -spokojnie zlosc pieknosci szkodzi i nie tylko ;-) hahaha... skad ja znam takie numery. Ale, z drugiej strony jak mu sie to zdarza "od swieta"... Nie warto sie o cos takiego klucic 21 nie jest zle ;-) . Spokojnie faceci to duze dzieci...No i czasem musza odreagowac...Wiesz...Choc tezz pewnie bym sie wkurzyla.​

Ucaluj brzus od cioteczek Z BB.​

Anielap - wiem jestem zboczona...Uwielniam jak sie ze mnie ciurkiem leje pot. :-D

Do góry