Emmila filmiki super, wzruszyłam się w tych samych momentach co Dzagud, a na tym pierwszym to nawet popłakałam się
. laura oglądała ze mna i tez bardzo jej się podobały, musiałam jej puszczać kilka razy
.
Elmaluszek Amelka słodziutka jako świnka:-).
Anielap super ze spotkanie się udało
.
Anni ja też uwielbiam upały, (może w ciąży troszkę mniej;-)) i nie wyobrażam sobie urlopu z brzydką pogodą, nienawidze tego
.
Kachasek nie matrw się ja niedługo będe miała przed soba całkiem spory odważnik i nawet wichura nie da mi rady
. Pochwalcie się tym prezentem proszę
.
Agik ja jestem na tym samym etapie co Ty czyli dzień przed wyjazdem (mam nadzieję) czyli szał
.
Dzagud Ty rzeczywiście powinnaś mieć darmowy pobyt w tym ośroodku albo chociaz zniżkę
.
Esia kochana nie denerwuj się tak bo tylko niepotrzebnie się stresujesz
. Choc ja pewnie tez bym się wkurzała;-). No nie wiem co napisać bo jeszcze mi się taka sytuacja nie zdażyła;-).
Za to wczoraj tez trochę wkurzyłam się na męża, bo o 20 zadzwonił znajomy miał tylko wpaść po jakiś papier, ale że to gaduła to zasiedział się do 22. Mąż miał jakąś papierkową robotę do zrobienia przed wyjazdem i dupa przez niego nic nie zrobił. Ja tylko wołalam z pokoju żeby cieszej rozmawiali bo Laura nie może zasnąć, szczególnie gość bo ma wyjątkowo donośny głos, myślałam że się domyśli i sobie pójdzie ale gdzie tam. Mąż przez 2 godziny wysłuchiwał opowieśći z jego życia, (słyszałam jak co chwilę ziewał
) a ja leżałam w łóżku i się śmiałam po cichu
. Po wyjściu kolegi usłyszałam że znowu nic nie zrobił i byc może pojedziemy jednak później do Polski. O nie nie mam zamiaru przez jego głupotę przekładac wyjazdu niech bierze papiery do Polski. Ale zła byłam że nawet nie zapytał czy facet może przyjśc tak późno a jeszcze go zaprosił
.
Za to po wczorajeszej wizycie u gina jestem szczęśliwa, dzidzia zdrowa, już ma rączki i nózki i bawiła się rączkami. Jejku jaka słodka, i widac było twarzyczkę oczka nosek no po prostu cud mój maleńki:-) i ma już prawie 6 cm. Badań mi nie robili bo pielegniarek nie było (na urlopie), ale to nie problem porobię wszystkie badania w Polsce.