reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I jeszcze teraz wychodzi na to ze jako bezrobotna pobieralam zasilek dla matki wychowujacej dziecko.Jako bezrobotna??????dziwne.
Jest tu jakas mama ktora pracowala w uk i sie troche zna??????????please ratunku

reklama
Elmaluszku takie rzeczy tu popisałaś, że ni mam pojęcia o co chodzi:no::no::no: mam nadzieję że szybko znajdzie się ktoś kto dobrze doradzi:tak:

Ale za to rozgadał się chłopak w ostatnich dniach - mówi ceść, dać, jeść, taak, miś, a na tatę zaczął wołać mama :-)
No nieźle!! Ale fajnie jak dzieciaki tak niemal z dnia na dzień stają się kumate i kontaktowe :-)

izka dzięki :-D

Kotku[/v] ser pleśniowy jest ok o ile sporządzany z mleka pasteryzowanego :tak: Inny niestety grozi listeriozą :baffled: Są produkty, których obiektywnie nie wolno jeść w ciąży - i jednak bezpieczniej się tego trzymać :tak:
Faktycznie, milutki miałaś dzień. Super że plany wakacyjne się przyspieszyły :-)

jolka nasz mutsy też jest upaprany jakimś olejem - na razie nie zszedł :baffled: Jak odkryjesz co działa, podziel się proszę :-)

Gingeros :-D:-D:-D Też niejeden raz palec mi w pracy siadał od mahjonga :-D Tylko najczęściej wskazujący :-D

Goździczek nie ma to jak treściwa wypowiedź :-D Szybkiej naprawy kompa! :-)

elmaluszlu ja to pojęcia nie mam... Ale życzę wytrwałości, bo warto walczyć - często pracodawca w obliczu zdeterminowanego pracownika poddaje się i przestaje upierać przy swoich głupotach :tak: Tego Ci życzę!

Emmila Krzysio do nas pisze? :-D

Ależ lecę z nóg... Odwoziliśmy kumpla na lotnisko - w środku dnia 2,5h w aucie, wprawdzie z klimą ale i tak ledwo już wysiadłam...
Naprawili mi komórkę - okazało się, że Piotwór zapluł port do podłączania akcesoriów i oprogramowanie zgłupiało - oczywiście, gwarancja nie obejmuje Piotwora :-D

Esiu odplamiacz w spayu na sucho zminimalizował plamy, są widoczne tylko jak się przyjrzę i przypuszczam, że niewtajemniczony by nie zauważył ;-)

Emmila ja poproszę jeszcze o częśc trzecią i czwartą:tak:
Świetny pomysł. Pewnie się mocno natrudziłaś żeby takie cacko zmontowac. Bardzo mi się podobało!:tak::tak::tak::-):-)​

reklama
Do góry