reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam rano, pierwsza
oj kobitki pozamarzałyście chyba
u nas kolejna nocka do kitu, mała spałaby z cycem w buzi non stop, masakra... jak tylko szłam do siebie do łóżka to zaraz sie budziła... muszę chyba terapie wstrząsową jej zafundować znowu, bo śpi gorzej niż kiedyś, a na pewno to nie zęby, bo na noc dostała nurofen i różnicy żadnej nie było...
u nas małej miśki do okna przymarzły , m ledwo rano auto odpalił (zgubił klucz od garażu i samochód stoi na dworze ), a jest tylko -20 no ale nie ma co narzekać, bo inni mają gorzej Zima w Kanadzie w Galerii NaLuz.net | Wrzuć Na Luz
oj kobitki pozamarzałyście chyba
u nas kolejna nocka do kitu, mała spałaby z cycem w buzi non stop, masakra... jak tylko szłam do siebie do łóżka to zaraz sie budziła... muszę chyba terapie wstrząsową jej zafundować znowu, bo śpi gorzej niż kiedyś, a na pewno to nie zęby, bo na noc dostała nurofen i różnicy żadnej nie było...
u nas małej miśki do okna przymarzły , m ledwo rano auto odpalił (zgubił klucz od garażu i samochód stoi na dworze ), a jest tylko -20 no ale nie ma co narzekać, bo inni mają gorzej Zima w Kanadzie w Galerii NaLuz.net | Wrzuć Na Luz
Witam. U nas poniedziałek i wtorek bardzo mroźne były. Przez dwa dni samochód nam nie chciał odpalić. Dzwonili do mnie dziś z tej pracy, abym dziś przyszła, ponieważ szefowa chce ze mna porozmawiać. Mam nadzieję, że to dobry znak:-) Podejrzewam, że szefowa moje cv przeczytała i zaciekawił ją mój kierunek studiów Pozdrawiam Was kochane.
ZDRÓWECZKA DLA CHOROWITKÓW ŻYCZĘ!!!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Dokładnie
hej kobitki co u Was? Lilka, Darunia, Marlenka i s-ka meldowac się ;-)
Patyk i jak po rozmowie
mała kima, m też, kurcze dzisiaj ciągle o cyca mi jęczała... ciekawe jak nocka minie... rzeczywiście im dziecko starsze, tym gorzej z odstawieniem... tak się zastanawiam, czy jest jeszcze u nas oprócz mnie mama karmiąca
Witam. Na rozmowie oprócz mnie były jeszcze dwie babki. Myślałam, że bedę tylko ja Kobietka chyba urządza casting - po paru dniach zobaczy, która nadaje się do tej pracy. Stanowisko to rejestratorka medyczna ortodontki. Zależy mi bardzo na tym stanowisku, mimo, że to ciężka robota. Ale szansa ogromna na może przuczenie przy protetyku, awans. Są szanse rozwoju. Mam nadzieję, że mi się uda. W piątek idę na 3godz od 13 do 16.
Mata trzymam kciuki za odstawienie.
Mata trzymam kciuki za odstawienie.
reklama
Podziel się: