reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej melduje sie i ja po pierwszym balu karnawałowym Dobrusi ;-) fotki zaraz wrzucę :tak:

Joasiek fajnie, że zjarzałaś, no i wcale się nie obrazimy jakbyś częściej pisała :-p

Kasiu oj nie zazdroszczę ścisku i spóźniającej się ciuchci :sorry2:

Agusia ale miałaś dzisiaj dzień pełen przygód :baffled:

Asiu widzę, że super organizujecie sobie czas :tak: i fajnie, że możesz liczyć wtedy na P :tak:

Darunia ja nic nie widziałam i nie słyszałam, ale m mówił, że jak u niego w pracy sypneło śniegiem, nagle błysk i grzmot :baffled: wszyscy popatrzyli się po sobie, bo myśleli, że się coś im przywidziało :sorry2:

u nas teraz tak sypie, że m poszedł auto przestawić, bo ledwo udało mu sie przez zaspy wbić i lepiej już mu te 500m do auta sie przejść i mieć minimalne szanse wyjechania, niż zostawić pod domem i być uziemionym do czasu aż łaskawie nam to za przeproszeniem zadupie odsnieżą :dry:

co do odstawiania... mała ostatnio przed spaniem się niby domaga, ale nie dostaje, tulimy sie itd. dzisiaj przed 6 nie chciałam jej dac cyca, to stwierdziła, że chce jeść :sorry2: oczywiście jak zrobiłam jej śniadanie to ledwo tknęła... nie chcę jej gwałtownie odstawiać, bo jest bardzo do cyca przywiązana, no i ja nadal mam sporo mleka i wole uniknąć zastojów... tak czy inaczej za jakies 3 tyg. zaczniemy walke o nocne cycanie...

reklama
Darunia, pasuje zima, pasuje. Tylko dośc mam ubierania chłopaków w te wszystkie kombinezony.

Mata, mam nadzieję, że Dobrusia sie jakoś ureguluje i zaakceptuje odcycanie w dzień.

Lecę oglądac film. :-)

Hej z wieczora:-)

Dzisiaj echhhhhhhhh,caly dzien w biegu,urzedy,bank,sklepy:-pbasen,niedawno polozylam sie spac,ale obudzili mnie fachowcy od toalety:-Dtzn slabe cisnienie wody mialam na dole w kibelku i teraz mi to naprawiaja,ale dlaczego po nocy,tego nie wiem:confused:przepraszam,ze nie odpisuje,wybaczcie:tak:

Witajcie moje miłe :-)

U nas też zima na całego, śnieg po kolana :szok: ja już jestem człowiek pracujący, przez co nie mam możliwości częstego zaglądania do Was :zawstydzona/y: Małe zdrowe, rozrabiają ;-) Ania już sama stoi w łózeczku a Julka już coraz częściej zasypia bez wożenia w wózku, co mnie niezmiernie cieszy :-)

Basiu, i jak tak pierwsze dni z nianią, spełniła Wasze oczekiwania?

Marlenko, dziękuję Ci bardzo :-) ale za co, napiszę Ci PW :tak:

MArtusiu, strój Dobrusi prześliczny :-) widziałam na NK :tak:

Patyk, trzymam kciuki za rozmowę, oby to Ciebie wybrali!

Asiu, super, że udaje ci się podzielić czas na zabawy z dziewczynkami :tak: mam nadzieję, że wyjście z Paulinką udane? a co do wagi Agatki to gratulacje, slicznie przybiera :-)

Joasiek, udało Ci się sprzedać suknię?

Agusiu, to miałaś przygodę :szok: jednak są jeszcze ludzie na świecie z ludzkim odruchem... dziś, jak jechałam autobusem, to kobieta, wchodząc do autobusu, poślizgnęła się i upadła, ludzie ucielki na kraniec autobusu i nikt kobiecinie nie pomógł... ale są ludzie i ludziska... szkoda gadać...

Życze zdróweńka wszystkim chorującym :-)

Pozdrawiam Was serdecznie i do następnego razu!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=czRYJCzGO3A"]YouTube- INNA - Amazing ( Official Version BY PLAY & WIN )[/ame]

Dzien doberek:-)

Wstalysmy o 6.30,juz jestesmy po sniadanku,mama poszla sprzatac na gore,a ja mam chwilke na bb,weszlam na nk,nie moge wejsc na strone glowna,moge zobaczyc profil,znajomych,wiadomosci,ale dlaczego mi nie otwiera strony glownej:confused:
Agusia gdzie Ty sie podziewasz???
Basiu???
Ewa fajnie,ze dziewczynki dosc dobrze znosza Twoja nieobecnosc i gratulacja dla silnej Ani:-):tak:
Milego dnia i piszcie,piszcie laseczki

[video=youtube;i98MYSuky-Y]http://www.youtube.com/watch?v=i98MYSuky-Y&NR=1[/video]

WITAJCIE
Już tak mnie wywołujecie to sie zamelduje, że żyje, ale wiecej napisze później - przepraszam. Mam takie urwanie pióra, że szok ...

Marlenia od razu zrobiło się luźniej jak sobie posłuchałam muzyy ;-)

A ja dzis rano musialam wysoczyć na chwilę do pracy, bo kolezanka idzie na miesięczny urlop (jedzie do Indii!) i musiała mi przekazać wszystkie sprawy pracowe. Już w róciłam, w domku przyjemnie. Stas śpi, a ja sobie klikam.:-)

Bry i ja się melduje!
Bart w żłobku- Kasiu Bart nawet się trzyma, mam nadzieje że będzie gites majonez- do żłobka chodzi, i bardzo go to cieszy ;-)

Ł odsypia nocę, ja robię obiad- kupiłam ten pomysł na kebab z sosem czosnkowym bo słyszałam że rewelacja, ale ja nie robię z tortillą, tylko z frytkami :-)

Na 14-sta do roboty, oj jak mi sie nie chce... ehhh, a śnieg wali i wali szok!

reklama
Hejka :-)

Mata - trzymam kciuki za odcycanie, oby bylo mniej bolesne niz myslisz :tak: co jakis czas zerkam na Twoje dziela i te miski chwycily mnie za serce :zawstydzona/y:
Azile
tez nie proznuje - cudne breloczki, o bizuterii nie wspomne :-)
Basia - tez ciekawam jak niania...
Daruunia - zamelduj jaki wyszedl pomysl na kebab, moze sprobujemy :-)

Czas jest, wiec cos do Was skrobne ;-)
Wiecie... chyba przeslalyscie mi sporo kciukasow bo sukienke sprzedalam :-D Dzieki! W ogole same zbiegi okolicznosci z dziewczyna... slub 25 wrzesnia(nasz 26 ;-)) i mieszka pod moim rodzinnym miasteczkiem :tak: A w sukni sie zakochala, tak jej oczy blyszczaly :tak: Narzeczonemu z reszta tez sie podobala, bo byl i widzial :-p
Wczorajsza imprezka udana, nawet dzieci sie ladnie bawily :tak: Oczywiscie nie obeszlo sie bez wyrywania zabawek, ale do rekoczynow nie doszlo :tak: Nawet Ola dawala ladnie pic koledze z buteleczki ;-)
Teraz wlasnie zasnela po obiadku (na szybko kurczak w curry i sosie smietanowym z makaronikiem, mniam) :tak: Ja jakos doprowadzilam domek do uzywalnosci, zaraz zabieram sie za kolejne upychanie rzeczy na all i szafie ;-)Wieczorkiem czeka mnie pakowanie, bo jedziemy na weekend do rodzicow, zostaniemy z Ola kilka dni, a potem moze uda sie ich sciagnac do nas bo brat ma ferie :tak: Znow bedzie wesolo :-)
Przesylam pozdrowionka ze zdrowo zasypanego wrocka :tak:

Do góry