reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam

LILIANKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!

Ja dziś pół dnia lepiłam pierogi ruskie:-p:-p:-p Prawie całą szufladę zapełniłam pierogami w zamrażalce. :-D

Jutro sama wybywam na miasto, a panowie zostają sami na posterunku.

Kolorowych snów babeczki

reklama
No wszystko fajnie, fajnie, ale Darłowo za daleko!:baffled: Pisze sie na Wa-wę ;-) pożyjemy zobaczymy!

Mi też się chce już gdzies wyjść, poszaleć, 6 lutego idę na ten bal z Ł, ida jeszcze nasi znajomi, szwagierka z chłopakiem i znajomymi, i jeden kumpel z roboty mojej idzie z żoną :-) także powinno być fajnie...

Ehhh chyba ide spać, dzisiaj mamy święto i śpię z Bartem- raz na jakiś czas go biorę na całą noc- jak Ł nie ma hi hi- uwielbiam się przytulać do mojego szkraba :-)

Witajcie dziewczynki
Mała mnie już obudziła już i siku i kupkę zdążyć zrobiła
Aż się boję zerknąć ile jest stopni:szok: za oknem
Co do spotkanka to tak tak dziewczęta , przyjdzie wiosna to zaszalejemy

Basiunia i nie zapomnij o tej salatce do obiadu:-p:-p:-pco mi ostatnio slinka do niej leciala na skypie:-D:-D:-D

Agun moja skromniacho;-)

Darunia,ja tez biore Marysie do lozka,hihi

Kasiunia ile stopni jest na dworze??

Ule juz pewnie zbiera sie do wyjscia,brrr!

Dziewczynki fajnie juz planujecie,plan jest najwazniejszy,no ja bede w dwoch miejscach,wiec moze gdzies nam sie uda spotkac w wiekszym gronie,jak by bylo fajnie,boszeeee i nasze dzieciaczki w koncu by sie spotkaly i my poplotkowaly w realu,a potem na forum wymiana fotek i pogaduszek

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

U nas też pizga!!! Brrr...

Obiad już wstawiłam, Bart ucina sobie drzemkę, ja siedzę na bb- jak widac:-p a Ł właśnie wstał, dzisiaj po obiadku jadę na basen, zobaczę w końcu ja tam jest- w Wieliczce otworzyli z 3 miesiące temu i jeszcze nie byłam... no to się wybiorę;-)

witam:tak:

U nas tez tak pizga... i musze w domu z dziewczynkami siedziec... ciekawe kiedy ja z Agatka na 1 spacer pojdę:baffled: bo taki mróz to chyba lepiej jak w ciepłym domku bedziemy siedziec... ehh.:zawstydzona/y:

Paweł pojechał na ślub do kuzynki - dostalismy zaproszenie na wesele, ale, że nie było wiadomo kiedy urodze nie poszlismy, a chetnie bym sie pobawiła;-) Dziewczynki spia (jak ja kocham te chwile kiedy obie spia w tym samym czasie:-D) Obiadek wstawiony, pranko zrobione, podłogi włąsnie schną, a ja mam chwilke dla siebie:tak:

Wiecie co... wczoraj mnie cos naszło i chciałam na łyzwy pojsc na chwile:-pale uswiadomiłam sobie, ze chyba w czasie połogu mi nie wolno... :confused::zawstydzona/y: Kurcze za dobrze sie czuje, bo zapominam, ze mam sie nie forsowac:-p I wiecie jak mi ciepłych kapieli w wannie brakuje... :-( jeszcze troche musze wytrzymac... .

Miłego weekendziku zycze!

Mam dziś fantastyczną leniwą sobotę, Marcin zabrał chłopców do swoich rodziców, a siedzę sama.

Spotkanie w Warszawie dobra rzecz :tak::tak: Przynajmniej jest w miarę w środku Polski. Choć osobiscie wolę bardziej przyrodnicze okoliczności spotkań :tak:

Asia, szalona, Ty odpocznij trochę. Jak Ci Agatka spi w nocy? Bo energii to masz chyba duuużo. :-)

Hej kobitki!

Asiu ale poszalałaś :szok: i Ty mówiłaś, że nie wiesz jak sobie z dwójka poradzisz, a tu proszę, pracowita mróweczka :-p ale tak się nie forsuj, niech się dobrze wszystko zagoi :tak:

Mamoot dla mnie środek Polski to okolice Łodzi :-p:-D fajny prezent Ci chłopacy dzis zrobili, nabieraj sił :tak:

Darunia i jak po basenie? Chciało Ci sie jechac w taki mróz :baffled:

ja po zjeździe lekko wypompowana, ale było ciekawie ;-) teściowa a później tatuś dali radę z Dobrusią, m nawet obiad zrobił :szok: u nas też mrozisko okropne, a dziś w nocy ma być jeszcze gorzej... i muszę się pochwalić, że dziś pierwszy dzień bez cyca :-) zobaczymy czy się uda, zostawię teraz tylko nocne karmienie i chyba za jakiś czas pożegnamy się z cycaniem na dobre (za mocno odczuwam już skutki karmienia, hormony szaleją, tyję i chudnę mimo, że uważam co jem... a dziś ułamał mi się ząb :dry:). Mała sporo ze mnie wyciągneła, poza tym na kolację je kaszkę z modyfikowanego mleka i na deser dostaje serek/jogurt, więc raczej niczego brakowac jej nie będzie

reklama
Mamoot... energia pewnie szybko sie skonczy;-)
Nocki narazie ok, znaczy jestem tak nietomna, że biorę mała do cyca i kłade sie;-) wiec chcac nie chcac przysypia mi sie, a mała sie czestuje sama:-p Jak tylko ja albo P. sie przebudzi odkładamy ja do łozeczka:tak: ogolnie to sie nawet wysypiam:tak:Dla mnie to podstawowy plus karmienia cycusiem... Nie musze sie nawet budzic, zeby mała nakarmic:-D

Do góry