reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam

LILIANKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!

Ja dziś pół dnia lepiłam pierogi ruskie:-p:-p:-p Prawie całą szufladę zapełniłam pierogami w zamrażalce. :-D

Jutro sama wybywam na miasto, a panowie zostają sami na posterunku.

Kolorowych snów babeczki

reklama
No wszystko fajnie, fajnie, ale Darłowo za daleko!:baffled: Pisze sie na Wa-wę ;-) pożyjemy zobaczymy!

Mi też się chce już gdzies wyjść, poszaleć, 6 lutego idę na ten bal z Ł, ida jeszcze nasi znajomi, szwagierka z chłopakiem i znajomymi, i jeden kumpel z roboty mojej idzie z żoną :-) także powinno być fajnie...

Ehhh chyba ide spać, dzisiaj mamy święto i śpię z Bartem- raz na jakiś czas go biorę na całą noc- jak Ł nie ma hi hi- uwielbiam się przytulać do mojego szkraba :-)

Witajcie dziewczynki
Mała mnie już obudziła już i siku i kupkę zdążyć zrobiła
Aż się boję zerknąć ile jest stopni:szok: za oknem
Co do spotkanka to tak tak dziewczęta , przyjdzie wiosna to zaszalejemy

Basiunia i nie zapomnij o tej salatce do obiadu:-p:-p:-pco mi ostatnio slinka do niej leciala na skypie:-D:-D:-D

Agun moja skromniacho;-)

Darunia,ja tez biore Marysie do lozka,hihi

Kasiunia ile stopni jest na dworze??

Ule juz pewnie zbiera sie do wyjscia,brrr!

Dziewczynki fajnie juz planujecie,plan jest najwazniejszy,no ja bede w dwoch miejscach,wiec moze gdzies nam sie uda spotkac w wiekszym gronie,jak by bylo fajnie,boszeeee i nasze dzieciaczki w koncu by sie spotkaly i my poplotkowaly w realu,a potem na forum wymiana fotek i pogaduszek

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

U nas też pizga!!! Brrr...

Obiad już wstawiłam, Bart ucina sobie drzemkę, ja siedzę na bb- jak widac:-p a Ł właśnie wstał, dzisiaj po obiadku jadę na basen, zobaczę w końcu ja tam jest- w Wieliczce otworzyli z 3 miesiące temu i jeszcze nie byłam... no to się wybiorę;-)

witam:tak:

U nas tez tak pizga... i musze w domu z dziewczynkami siedziec... ciekawe kiedy ja z Agatka na 1 spacer pojdę:baffled: bo taki mróz to chyba lepiej jak w ciepłym domku bedziemy siedziec... ehh.:zawstydzona/y:

Paweł pojechał na ślub do kuzynki - dostalismy zaproszenie na wesele, ale, że nie było wiadomo kiedy urodze nie poszlismy, a chetnie bym sie pobawiła;-) Dziewczynki spia (jak ja kocham te chwile kiedy obie spia w tym samym czasie:-D) Obiadek wstawiony, pranko zrobione, podłogi włąsnie schną, a ja mam chwilke dla siebie:tak:

Wiecie co... wczoraj mnie cos naszło i chciałam na łyzwy pojsc na chwile:-pale uswiadomiłam sobie, ze chyba w czasie połogu mi nie wolno... :confused::zawstydzona/y: Kurcze za dobrze sie czuje, bo zapominam, ze mam sie nie forsowac:-p I wiecie jak mi ciepłych kapieli w wannie brakuje... :-( jeszcze troche musze wytrzymac... .

Miłego weekendziku zycze!

Mam dziś fantastyczną leniwą sobotę, Marcin zabrał chłopców do swoich rodziców, a siedzę sama.

Spotkanie w Warszawie dobra rzecz :tak::tak: Przynajmniej jest w miarę w środku Polski. Choć osobiscie wolę bardziej przyrodnicze okoliczności spotkań :tak:

Asia, szalona, Ty odpocznij trochę. Jak Ci Agatka spi w nocy? Bo energii to masz chyba duuużo. :-)

Hej kobitki!

Asiu ale poszalałaś :szok: i Ty mówiłaś, że nie wiesz jak sobie z dwójka poradzisz, a tu proszę, pracowita mróweczka :-p ale tak się nie forsuj, niech się dobrze wszystko zagoi :tak:

Mamoot dla mnie środek Polski to okolice Łodzi :-p:-D fajny prezent Ci chłopacy dzis zrobili, nabieraj sił :tak:

Darunia i jak po basenie? Chciało Ci sie jechac w taki mróz :baffled:

ja po zjeździe lekko wypompowana, ale było ciekawie ;-) teściowa a później tatuś dali radę z Dobrusią, m nawet obiad zrobił :szok: u nas też mrozisko okropne, a dziś w nocy ma być jeszcze gorzej... i muszę się pochwalić, że dziś pierwszy dzień bez cyca :-) zobaczymy czy się uda, zostawię teraz tylko nocne karmienie i chyba za jakiś czas pożegnamy się z cycaniem na dobre (za mocno odczuwam już skutki karmienia, hormony szaleją, tyję i chudnę mimo, że uważam co jem... a dziś ułamał mi się ząb :dry:). Mała sporo ze mnie wyciągneła, poza tym na kolację je kaszkę z modyfikowanego mleka i na deser dostaje serek/jogurt, więc raczej niczego brakowac jej nie będzie

reklama
Mamoot... energia pewnie szybko sie skonczy;-)
Nocki narazie ok, znaczy jestem tak nietomna, że biorę mała do cyca i kłade sie;-) wiec chcac nie chcac przysypia mi sie, a mała sie czestuje sama:-p Jak tylko ja albo P. sie przebudzi odkładamy ja do łozeczka:tak: ogolnie to sie nawet wysypiam:tak:Dla mnie to podstawowy plus karmienia cycusiem... Nie musze sie nawet budzic, zeby mała nakarmic:-D

Do góry