reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ula nic straconego. Może zaplanuj sobie urlop;-) w tym samym czasie co będzie Marlenka. Ale by było fajowsko.Jeszcze trzeba Basię namówić;-)jak ja żałuje ze nie udaje nam sie spotkać w większym gronie! Ach to by było coś;-)
Ostatnia edycja:
ja to mam urlop permamentny poczekamy do wiosny, a kto wie może zakłuce wam wasz spokój i moze Marte i Dobrusie po drodze zgarnę i zabiorę ze sobą jak bedą chetne ale ne ma co planować przyjdzie czas bedziemy myslec ja jestem na tak
agusia04
Czerwcowa mama'08
To masz urlop taki jak ja Zabieraj po drodze chętne dziewczyny i będzie bbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllll
bbakania
Czerwiec 2008 :)
Oj ja też sie doczekac nie moge ... juz się zastanawiam co ugotowac i naszykowac dobrego do jedzonka ;-)wtedy zobacze sie z Agusia i Basia;-)
Ula jeśli to dla Ciebie nie problem to zapraszam do Wwy na wiosne. Wtedy będzie też Marlenka, zawoła się Kasie zaa płota i Lilianka też przyjedzieHeh ja tylko czekam na hasło i jestem
To fajna z Ciebie "koziej du.. trąba"ze mnie taka "szefowa" jak z koziej d..... trąba;-)
Ech Aga, jak zwykle za skromna jesteś. Pora sie docenic !!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Helołłł i ja chętna na zlot czarownic! :-)
Melduje, że jestem w domku- praca mnie zaskoczyła i zostałam już wypuszczona i odwieziona do domu o 19-stej, także odpoczywam
Melduje, że jestem w domku- praca mnie zaskoczyła i zostałam już wypuszczona i odwieziona do domu o 19-stej, także odpoczywam
agusia04
Czerwcowa mama'08
No to szykuj sie Darunia szykuj Widzę że chętne są tylko, żebyscie sie nie rozmyślily jak przyjdzie co do czego. Rezeerwujcie wstępnie terminyHelołłł i ja chętna na zlot czarownic! :-)
Czytam i nie wierzę, że praca Cię tak miło zaskoczyła;-) Częsciej mogłoby tak być
Basiu dziękuję Milusia jesteś:-) :*
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ale tu dziś ruch jak w ulu
Darunia to chyba częściej musisz te firanki prać
oj ja z chęcią bym na jakiś zlot czarownic z bb bym sie wybrała, ale znając mojego m, to pomarzyć mogę
małą spi, m też, a ja sobie siądę do szydełka co by mały relaksik był, bo jutro znów na zjazd do wieczora
Darunia to chyba częściej musisz te firanki prać
oj ja z chęcią bym na jakiś zlot czarownic z bb bym sie wybrała, ale znając mojego m, to pomarzyć mogę
małą spi, m też, a ja sobie siądę do szydełka co by mały relaksik był, bo jutro znów na zjazd do wieczora
Podziel się: