reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Heh ja tylko czekam na hasło i jestem:-D
A właśnie wróciłam od małej z pokoju bo wredota jedna tak długo majstrowała aż ściągnęła papmersa i zasiurała całe łóżeczko siebie i pościel!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja to mam urlop permamentny:-D:-D poczekamy do wiosny, a kto wie może zakłuce wam wasz spokój:-D:-D:-D i moze Marte i Dobrusie po drodze zgarnę i zabiorę ze sobą jak bedą chetne :-D ale ne ma co planować przyjdzie czas bedziemy myslec ja jestem na tak

:-pwtedy zobacze sie z Agusia i Basia;-)
Oj ja też sie doczekac nie moge ... juz się zastanawiam co ugotowac i naszykowac dobrego do jedzonka :-p;-)
Heh ja tylko czekam na hasło i jestem:-D
Ula jeśli to dla Ciebie nie problem to zapraszam do Wwy na wiosne. Wtedy będzie też Marlenka, zawoła się Kasie zaa płota i Lilianka też przyjedzie :tak:
ze mnie taka "szefowa" jak z koziej d..... trąba;-):-D:-D
To fajna z Ciebie "koziej du.. trąba"
Ech Aga, jak zwykle za skromna jesteś. Pora sie docenic !! :tak:

Helołłł i ja chętna na zlot czarownic! :-)

Melduje, że jestem w domku- praca mnie zaskoczyła i zostałam już wypuszczona i odwieziona do domu o 19-stej, także odpoczywam :tak:

Helołłł i ja chętna na zlot czarownic! :-)

Melduje, że jestem w domku- praca mnie zaskoczyła i zostałam już wypuszczona i odwieziona do domu o 19-stej, także odpoczywam :tak:
No to szykuj sie Darunia szykuj:tak::tak::tak: Widzę że chętne są tylko, żebyscie sie nie rozmyślily jak przyjdzie co do czego. Rezeerwujcie wstępnie terminy
Czytam i nie wierzę, że praca Cię tak miło zaskoczyła;-):-D Częsciej mogłoby tak być:tak::tak::tak:

Basiu dziękuję:tak: Milusia jesteś:-) :*

Asiowo, dzielnie sobie radzisz. Jestem pod wrażeniem:tak:

Agusia, Llianko,
trochę jestem zapóźniona ale życzenia ślę nie mniej serdeczne. :-):-):-)

reklama
Ale tu dziś ruch jak w ulu :szok:

Darunia to chyba częściej musisz te firanki prać :-p

oj ja z chęcią bym na jakiś zlot czarownic z bb bym sie wybrała, ale znając mojego m, to pomarzyć mogę :cool:
małą spi, m też, a ja sobie siądę do szydełka co by mały relaksik był, bo jutro znów na zjazd do wieczora :sorry2:

Do góry