reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry wieczór lejdis!!!;-)

Aguś- guś najlepszego z okazji Dnia Babci:-p:-D:rolleyes::rofl2:

Ja właśnie wróciłam z aerobiku, Bart o dziwo już śpi, Ł naprawia Barta zabawki które porozwalał;-) mam laptopa od szwagierki- pożyczyłam, więc w końcu mogę posiedzieć z Wami wieczorkiem...
Co do pracy to bez komentarza, dzisiaj miałam wielki młyn, a jutro będzie jeszcze większy i idę na 14-stą, rano idę z Bartem do laryngologa na kontrolę, mam tylko nadzieje że damy radę się zarejestrować:tak:

reklama
I ja po aerobicu ;) z lekka jestem zmęczona... :zawstydzona/y:
Jutro Fabian ma przedstawienie z okazji Dnia Babi i Dziadka, naszczęście moi dziadkowie i moja mama zagoszczą na salonach przedszkolnych :-)
Ja zamierzam jutro siedziec przy kuchni bo w sobote organizuje urodzinki na 12 osób :) ehh
No dobra idę sie myjnąć i spać :)

Mejda STOP :) wracaj do nas STOP :))) hahahaha dobre STOP:-):-):-D:-D

No to pa STOP:cool2:

i ja sie przywitam:tak:

Agusia... Wszystkiego co najlepsze w tym pieknym dniu!!!:tak:

U mnie kazdy dzien wyglada tak samo:-D własciwie nic sie nie dzieje...
P. w rozjazdach dzis, poodwiedzał babcie, a teraz poszedł grac w piłe:tak: Dziewczynki spia wiec mam chwilke dla siebie. Zaraz sie kładę, bo jestem padnieta... mam nadzieje, ze z czasem nabiore wiecej sił;-)

Miłego wieczorku mamusie!

Witam wieczorkiem, już po odwiedzinach u babci, mała i M chrapią w najlepsze ;-)

Mejdija cóż za telegram :-D mam nadzieje, że juz niedługo przyłączą Ciebie na stałe do świata ;-)

Liliana to Ci Nadinka ładnie pospała :szok: fajnie mieć troche ciszy i spokoju w ciągu dnia...

Kasiu to co tam ciekawego widziałaś na nowej trasie, może znów jakiegoś boksera ;-)

Marlenko czyżby Marysia na nowo przekonała sie do kąpieli w wannie? Oby :tak: a zrobiłaś Wiki tipsiory:confused: skoro tak już ją wyszykowałaś :-p zaraz zaroi Ci się od kawalerów pod drzwiami ;-):-D

Darunia oj kobitko, Ty to masz się z tą robotą :baffled: młyn za młynem i młynem popędza :sorry2: trzymam kciuki, żeby były wolne miejsca do lekarza :tak:

Asiu i tak super dajesz sobie radę, a juz niedługo dziewczyny razem będa się bawić :tak: kurcze coś mi ostatnio instynkt na nowo sie odzywa....

mała wyszalała sie u babci, ja przytargałam jakieś szmatki i będę próbowała sklecić strój (na mnie niestety juz materiału nie starczy, ale może czułki sobie zrobię :sorry2:). Odkąd Dobrusia śpi na sofie, domaga się, żebym kładła sie z nią... zanim uśnie, kładę się obok, śpiewam kołysanki (sama chce żeby jej spiewać :szok:), robie pa pa i mówię, że idę sobie zrobic herbatkę (jedyne słowa związane z tym, że od niej idę, które nie wywołują płaczu :sorry2:) i potem z reguły ładnie zasypia... ehh ta moja agentka :sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam.

Kurczaczek chciałam napisać tutaj posta a napisałam na zamkniętym. Trudno. Tak to jest jak ma się milion zakładek potwieranych w przeglądarce.

Pozdrawiam i dobranoc

A ja właśnie wróciłam od 2 babciul.
Mata nikogo znanego nie widziałam , mróz był tęgi ale ja w słuchawkach miałam "shake your as for me" więc mi było śmiesznie i gorąco.
A ja mam jutro wolne ....:-)
Lila więc żeby wyprzedzić Basię to ja już dziś Tobie
życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji okrąglutkich urodzinek

fodselsdag20%5CCABDD84Z.gif

Lili wszytskiego najwspanialszego z okazji urodzin

Lilka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin....

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życznia:-):-):-)

Daruuunia kobitko zamęczą Cię w tej pracy. Widze, że niezły zapiernicz masz, a jeszcze siłę biegać na aerobik. daj znać jak tam po wizycie kontrolnej z Bartusiem:tak::tak:

Marta i co tam wykombinowałaś ze strojem. Pamietaj że czekam na foto:tak::tak::tak:

Mejdia czekam na Twój powrót na BB. Niech już w koncu podłączą wam ten internet.

żeby wyprzedzić Basię to ja już dziś Tobie
O Ty diable rogaty hahaha ... no ale ślepiej kurze tez się czasem coś trafi;-):-D:-D

Lilianko

urodziny70.gif

30 Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samą siebie,
trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego Bakania czyli – Ja ;)

reklama
Do góry