reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
wrzuciłam jeden przepis na więcej Mikołaj mi nie pozwala bo pstryka mi tu nom stop jak uśnie wrzucę więcej :tak: wczoraj nie mogłam bo gości mieliśmy przepraszam :sorry2:

reklama
Witam:-)

Magda wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)

Darunia za dużo masz roboty, to pewnie dlatego :sorry2: ale juz niedługo urlopik, odpoczniesz i naładujesz akumulatorki :tak:

temat dnia babci i dziadka na tapecie... my dla babci wzięliśmy ładne doniczkowe kwiatki w takim fajnym koszyczku-filiżance, a dla dziadka pewnie cos słodkiego.... mała nie potrafi malować tak ładnie jak Natalcia, więc jeszcze laurek nie będzie, a zdjęć to tyle ma już babcia, że nie ma gdzie ich eksponować :sorry2:

zmała dzisiaj spała tylko15 min-musiałam ja budzić. Na szczęście szybko doszła do siebie i poszłyśmy na spotkanie integracyjne. Było super, miało byc tylko 10 dzieci, a było z 15, Dobrusia ładnie sie bawiła, czasem włączała się w różne zabawy wymyślane przez animatorki, wcale nie było widać, że od 6 spała tak mało, za to teraz padła jak kawka i licze na to, że ładnie pośpi ;-) za tydzień mamy bal karnawałowy i chyba przebierzemy ją za biedronkę, jutro pobuszuje w lumpku za jakimiś odpowiednimi materiałami i jej uszyję :tak:
ja padam na twarz, bo był taki hałas i dzieci dosłownie wszędzie :sorry2: Majka ja nie wiem jak Ty tyle godzin w żłobku wyrabiasz :baffled: mimo zmęczenia jestem zadowolona i się nakręcam do działania :tak: dzisiaj oddalam tez pierwszą procję maskotek szydełkowych na sprzedaż, tylko czuje się trochę jak Chińczyk, bo zostały wycenione gdzieś za 2 zł / h pracy... moje ceny na bank by nie przeszły:dry: no ale może się nie sprzedadzą i za jakis czas je odbiorę i sprzedam przez neta :cool2:

Mata dobrze masz ze Dobrusia już Ci spi mój Mikołaj pospał sobie dziś 3h w ciągu dnia i wstał o 17 wiec jeszcze ma za dużo energii żeby szedł spać :tak:
A maskotki sprzedadzą się jak świeże bułeczki , teraz jest na czasie rękodzieło :tak:
Madziu sto lat :-D:-D:-D

Witam wieczorkiem...
Bart jeszcze lata, co prawda z poduszką, szukając sobie miejsca do spania ;-) może zaraz padnie....
Ł na treningu, aja czekam, aż bart zaśnie, bo musze lecieć pod prysznic i jeszcze kilka rzeczy mam do załatwienia...

Mata mam nadzieje że misiaki pójda szybciutko!!! Ile ich wystawilaś?

Darunia 6 szt. w tym jedna para (nowożeńcy ;-)). Miśki może i pójdą, ale jak pomyśle, że przy dobrych wiatrach za 16 godzin pracy (+koszt materiałów) dostanę 40 zł :-( ja w ogóle bardzo emocjonalnie sie przywiązuje do tych miśków... Dobrusia z resztą tez nie chciała ich zostawiać :sorry2: może jestem głupia, ale mam nadzieję, że się nie sprzedadzą (dałam na próbe na 2 tyg.) i je zabiorę,,, z jednej strony chciałabym sprzedać, a z drugiej tyle w nich mojego serducha... no nic, zpbaczymy... już wole robic rzeczy na specjalne zamówienie, wtedy inaczej traktuje dłubanie :sorry2:

Witam. Na chwilunię.

Majka wszytkiego najlepszego!!! ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!

Ja działam dalej na allegro. :-p
Wczoraj byliśmy z Arturkiem u fryzjera, ale się darł, zaskoczył mnie ponieważ poprzednim razem był bardzo grzeczny

KOLOROWYCH SNÓW KOBITKI​

Martus mysle,ze panna mloda dobrze wybrala;-)chociaz ten kandydat z roza skradl moje serce:-p
Magda wszytskiego najlepszego!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)
Patyczku czekamy na fateczki Arturro w nowej fryzurce
Darunia,ale Bartus musi slodko wygladac z ta podusia!

A dzisiaj są Imieninki najszej cud, pięknej dziewczynki ....

Agusia wszystkiego Nawspanialszego!!!
Życzę Ci ciagłego uśmiechu na twarzy i w sercu
wspaniałych i mądrych przyjaciół
i mnóstwa powodów do szczęścia i zadowolenia !!!
jedzonko4.jpg

reklama
Witam!

Aguś wszystkiego naj z okazji imieninek :-)

ja już ogarnęłam chałupkę, zrobiłam w końcu konkretne wykończenie firanki dla Dobrusi (teraz juz mi nie zniszczy :-p), założyłam też kinkiet, który zakurzony leżał :zawstydzona/y: zaraz biorę się za prasowanie. Mój power chyba zapowiada @, bo juz chyba czas na nią :sorry2:
a i nie pisałam Wam wczoraj, ale zgadałam sie na spotkaniu z jedną starszą, ale jeszcze nadającą się do rozmowy babeczką, że może będzie wpadać do nas z rówieśnikiem Dobrusi (my na razie nie jesteśmy zbyt mobilne :sorry2:). Dzisiaj z teściową będziemy szukać rzeczy na strój dla Dobrusi (sobie chyba uszyje też, a co :-p będą dwie biedroneczki:-D)

Do góry