Witam:-)
Magda wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)
Darunia za dużo masz roboty, to pewnie dlatego
ale juz niedługo urlopik, odpoczniesz i naładujesz akumulatorki
temat dnia babci i dziadka na tapecie... my dla babci wzięliśmy ładne doniczkowe kwiatki w takim fajnym koszyczku-filiżance, a dla dziadka pewnie cos słodkiego.... mała nie potrafi malować tak ładnie jak Natalcia, więc jeszcze laurek nie będzie, a zdjęć to tyle ma już babcia, że nie ma gdzie ich eksponować
zmała dzisiaj spała tylko15 min-musiałam ja budzić. Na szczęście szybko doszła do siebie i poszłyśmy na spotkanie integracyjne. Było super, miało byc tylko 10 dzieci, a było z 15, Dobrusia ładnie sie bawiła, czasem włączała się w różne zabawy wymyślane przez animatorki, wcale nie było widać, że od 6 spała tak mało, za to teraz padła jak kawka i licze na to, że ładnie pośpi ;-) za tydzień mamy bal karnawałowy i chyba przebierzemy ją za biedronkę, jutro pobuszuje w lumpku za jakimiś odpowiednimi materiałami i jej uszyję
ja padam na twarz, bo był taki hałas i dzieci dosłownie wszędzie
Majka ja nie wiem jak Ty tyle godzin w żłobku wyrabiasz
mimo zmęczenia jestem zadowolona i się nakręcam do działania
dzisiaj oddalam tez pierwszą procję maskotek szydełkowych na sprzedaż, tylko czuje się trochę jak Chińczyk, bo zostały wycenione gdzieś za 2 zł / h pracy... moje ceny na bank by nie przeszły
no ale może się nie sprzedadzą i za jakis czas je odbiorę i sprzedam przez neta