reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
wrzuciłam jeden przepis na więcej Mikołaj mi nie pozwala bo pstryka mi tu nom stop jak uśnie wrzucę więcej :tak: wczoraj nie mogłam bo gości mieliśmy przepraszam :sorry2:

reklama
Witam:-)

Magda wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)

Darunia za dużo masz roboty, to pewnie dlatego :sorry2: ale juz niedługo urlopik, odpoczniesz i naładujesz akumulatorki :tak:

temat dnia babci i dziadka na tapecie... my dla babci wzięliśmy ładne doniczkowe kwiatki w takim fajnym koszyczku-filiżance, a dla dziadka pewnie cos słodkiego.... mała nie potrafi malować tak ładnie jak Natalcia, więc jeszcze laurek nie będzie, a zdjęć to tyle ma już babcia, że nie ma gdzie ich eksponować :sorry2:

zmała dzisiaj spała tylko15 min-musiałam ja budzić. Na szczęście szybko doszła do siebie i poszłyśmy na spotkanie integracyjne. Było super, miało byc tylko 10 dzieci, a było z 15, Dobrusia ładnie sie bawiła, czasem włączała się w różne zabawy wymyślane przez animatorki, wcale nie było widać, że od 6 spała tak mało, za to teraz padła jak kawka i licze na to, że ładnie pośpi ;-) za tydzień mamy bal karnawałowy i chyba przebierzemy ją za biedronkę, jutro pobuszuje w lumpku za jakimiś odpowiednimi materiałami i jej uszyję :tak:
ja padam na twarz, bo był taki hałas i dzieci dosłownie wszędzie :sorry2: Majka ja nie wiem jak Ty tyle godzin w żłobku wyrabiasz :baffled: mimo zmęczenia jestem zadowolona i się nakręcam do działania :tak: dzisiaj oddalam tez pierwszą procję maskotek szydełkowych na sprzedaż, tylko czuje się trochę jak Chińczyk, bo zostały wycenione gdzieś za 2 zł / h pracy... moje ceny na bank by nie przeszły:dry: no ale może się nie sprzedadzą i za jakis czas je odbiorę i sprzedam przez neta :cool2:

Mata dobrze masz ze Dobrusia już Ci spi mój Mikołaj pospał sobie dziś 3h w ciągu dnia i wstał o 17 wiec jeszcze ma za dużo energii żeby szedł spać :tak:
A maskotki sprzedadzą się jak świeże bułeczki , teraz jest na czasie rękodzieło :tak:
Madziu sto lat :-D:-D:-D

Witam wieczorkiem...
Bart jeszcze lata, co prawda z poduszką, szukając sobie miejsca do spania ;-) może zaraz padnie....
Ł na treningu, aja czekam, aż bart zaśnie, bo musze lecieć pod prysznic i jeszcze kilka rzeczy mam do załatwienia...

Mata mam nadzieje że misiaki pójda szybciutko!!! Ile ich wystawilaś?

Darunia 6 szt. w tym jedna para (nowożeńcy ;-)). Miśki może i pójdą, ale jak pomyśle, że przy dobrych wiatrach za 16 godzin pracy (+koszt materiałów) dostanę 40 zł :-( ja w ogóle bardzo emocjonalnie sie przywiązuje do tych miśków... Dobrusia z resztą tez nie chciała ich zostawiać :sorry2: może jestem głupia, ale mam nadzieję, że się nie sprzedadzą (dałam na próbe na 2 tyg.) i je zabiorę,,, z jednej strony chciałabym sprzedać, a z drugiej tyle w nich mojego serducha... no nic, zpbaczymy... już wole robic rzeczy na specjalne zamówienie, wtedy inaczej traktuje dłubanie :sorry2:

Witam. Na chwilunię.

Majka wszytkiego najlepszego!!! ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!

Ja działam dalej na allegro. :-p
Wczoraj byliśmy z Arturkiem u fryzjera, ale się darł, zaskoczył mnie ponieważ poprzednim razem był bardzo grzeczny

KOLOROWYCH SNÓW KOBITKI​

Martus mysle,ze panna mloda dobrze wybrala;-)chociaz ten kandydat z roza skradl moje serce:-p
Magda wszytskiego najlepszego!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)
Patyczku czekamy na fateczki Arturro w nowej fryzurce
Darunia,ale Bartus musi slodko wygladac z ta podusia!

A dzisiaj są Imieninki najszej cud, pięknej dziewczynki ....

Agusia wszystkiego Nawspanialszego!!!
Życzę Ci ciagłego uśmiechu na twarzy i w sercu
wspaniałych i mądrych przyjaciół
i mnóstwa powodów do szczęścia i zadowolenia !!!
jedzonko4.jpg

reklama
Witam!

Aguś wszystkiego naj z okazji imieninek :-)

ja już ogarnęłam chałupkę, zrobiłam w końcu konkretne wykończenie firanki dla Dobrusi (teraz juz mi nie zniszczy :-p), założyłam też kinkiet, który zakurzony leżał :zawstydzona/y: zaraz biorę się za prasowanie. Mój power chyba zapowiada @, bo juz chyba czas na nią :sorry2:
a i nie pisałam Wam wczoraj, ale zgadałam sie na spotkaniu z jedną starszą, ale jeszcze nadającą się do rozmowy babeczką, że może będzie wpadać do nas z rówieśnikiem Dobrusi (my na razie nie jesteśmy zbyt mobilne :sorry2:). Dzisiaj z teściową będziemy szukać rzeczy na strój dla Dobrusi (sobie chyba uszyje też, a co :-p będą dwie biedroneczki:-D)

Do góry