reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agula , cale bb hula , na imprezce pod tytułem imieninki , tak słodkiej jak ty dziewczynki :-D

Dzień radosny, dzień jedyny, dzisiaj Twoje imieniny. Zdrowia, szczęścia, powodzenia, życzę Tobie w dniu imienia.

reklama
Majeczko Wszystkiego najlepszego.......

Dziękuję Moje Drogie za pamieć i życzenia.

U nas dzień za dniem mija. Nuda totalna. Zaczyna mnie przytłaczać ta monotonia. Czas sie wziąć za szukanie pracy i zmienić coś w swoim życiu. Ja to sie jednak chyba nie nadaje do siedzienia w domku:-(Dzisiaj lecę z Kacprem na tańce, wieczorem muszę naszykować mu ubranie na jutrzejszy występ dla Babc i Dziadków. U nas ja będę robiłą za babcie;-) Niestety żadnej nie będzie.
Mialam powysylać kartki ale stwierdziłam, że się wstrzymam do jutrzejszego wystepu, nagram Kacpra na kamerce i powysyłamy płytki żeby Babcie i dziadek obejrzeli i posłuchali co wnusio miał do powiedzenia;-)

Marta śliczne te misiaki porobiłas. I życzę Ci żeby zaczęły się sprzedawać w dobrej dla Ciebie cenie. A jak nie to Dobrusia będzie miała śliczna kolekcję. Zakochałam sie w misiakach. Są naprawdę cudne. I koniecznie musisz wstawić fotki małej biedroneczki i Ciebie w przebraniu też chętnie zobaczę

Lilianko spóźnione ale szczere życzonka dla Fabianka z okazji imininek. Duży buziak dla przytojniaka;-):-)

Basieńko zdróweczka dla Natki. Niech zdrowieje szybciutko:tak::tak:

Hej Kochane!
Jeszcze raz dziekuje za zyczenia:-)
Agusia-wszystkiego naj naj w Dniu Imienin:-)
Mata-to rzeczywiscie baaardzo tanio wyceniaja takie robotki!Szok!

Ja wczoraj na ostatnia chwile robilam zdjecia Mai na Dzien Babci (dziadka niestety zadnego nie ma)-zmalpowane od Basi,czyli z kartka:Kocham cie babciu!:-)

Agusiu kochanie wszystkiego najslodszego,duzo milosci i radosci buziaczki:-):-):-)

ps dostaniesz po d...ze sie rano nie przyznalas;-):-p

Ostatnia edycja:
Witam

U mnie wieje i leje,brrr podobno jutro i caly weekend ma byc piekny,wykapalam psiaka skrocilam pazurki wyglada jak nowa:-D:-D;-)Marysia marudzi na maxa,zaraz idziemy do kolezanek

Witaj Marlenka
Mam nadzieję ,że mała już grzeczna
Ja dziś miałam podróż w obie strony z przygodami - zmiana trasy bo się jakiś pociąg wykoleił ale przynajmniej nie rutynowo :-)
A wy jak tam ? odwiedzacie babule swoje z pociechami ?

Jestem na chwilkę i Ja
Nadia dzisiaj pospala mi 3,5 h popołudniu - aż dziwnie mi sie siedziało w takiej ciszy ... :-)
Zaraz zbieram sie na aerobic - muszę w koncu wychylic nosa w to zimno brrr straszna ta zima - dzisiaj sniła mi sie wiosna... :shocked2:

Okey uciekam Papa

reklama
DZIEWCZYNY
NIE ZAPOMINAJCIE O MNIE!!!:-)
u nas Ok-stop- nadal bez sieci-stop-kursik ciekawy-stop- zima okropna-STOP>

Buziaczki Baby i do next time...
:-D:-D:-D

Ja zasiadlam na chwilke,zaraz lukne na ,,na wspolnej,,

Kasiu to Ci mialas przygody:sorry:moja mamcia u nas teraz wiec nigdzie nie latamy,a druga babcia w pl:tak::tak:

Marys dzisiaj kapala sie w duzej wannie,sama chciala,wiec jestem teraz mega zadowolona

Do góry