reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agula , cale bb hula , na imprezce pod tytułem imieninki , tak słodkiej jak ty dziewczynki :-D

Dzień radosny, dzień jedyny, dzisiaj Twoje imieniny. Zdrowia, szczęścia, powodzenia, życzę Tobie w dniu imienia.

reklama
Majeczko Wszystkiego najlepszego.......

Dziękuję Moje Drogie za pamieć i życzenia.

U nas dzień za dniem mija. Nuda totalna. Zaczyna mnie przytłaczać ta monotonia. Czas sie wziąć za szukanie pracy i zmienić coś w swoim życiu. Ja to sie jednak chyba nie nadaje do siedzienia w domku:-(Dzisiaj lecę z Kacprem na tańce, wieczorem muszę naszykować mu ubranie na jutrzejszy występ dla Babc i Dziadków. U nas ja będę robiłą za babcie;-) Niestety żadnej nie będzie.
Mialam powysylać kartki ale stwierdziłam, że się wstrzymam do jutrzejszego wystepu, nagram Kacpra na kamerce i powysyłamy płytki żeby Babcie i dziadek obejrzeli i posłuchali co wnusio miał do powiedzenia;-)

Marta śliczne te misiaki porobiłas. I życzę Ci żeby zaczęły się sprzedawać w dobrej dla Ciebie cenie. A jak nie to Dobrusia będzie miała śliczna kolekcję. Zakochałam sie w misiakach. Są naprawdę cudne. I koniecznie musisz wstawić fotki małej biedroneczki i Ciebie w przebraniu też chętnie zobaczę

Lilianko spóźnione ale szczere życzonka dla Fabianka z okazji imininek. Duży buziak dla przytojniaka;-):-)

Basieńko zdróweczka dla Natki. Niech zdrowieje szybciutko:tak::tak:

Hej Kochane!
Jeszcze raz dziekuje za zyczenia:-)
Agusia-wszystkiego naj naj w Dniu Imienin:-)
Mata-to rzeczywiscie baaardzo tanio wyceniaja takie robotki!Szok!

Ja wczoraj na ostatnia chwile robilam zdjecia Mai na Dzien Babci (dziadka niestety zadnego nie ma)-zmalpowane od Basi,czyli z kartka:Kocham cie babciu!:-)

Agusiu kochanie wszystkiego najslodszego,duzo milosci i radosci buziaczki:-):-):-)

ps dostaniesz po d...ze sie rano nie przyznalas;-):-p

Ostatnia edycja:
Witam

U mnie wieje i leje,brrr podobno jutro i caly weekend ma byc piekny,wykapalam psiaka skrocilam pazurki wyglada jak nowa:-D:-D;-)Marysia marudzi na maxa,zaraz idziemy do kolezanek

Witaj Marlenka
Mam nadzieję ,że mała już grzeczna
Ja dziś miałam podróż w obie strony z przygodami - zmiana trasy bo się jakiś pociąg wykoleił ale przynajmniej nie rutynowo :-)
A wy jak tam ? odwiedzacie babule swoje z pociechami ?

Jestem na chwilkę i Ja
Nadia dzisiaj pospala mi 3,5 h popołudniu - aż dziwnie mi sie siedziało w takiej ciszy ... :-)
Zaraz zbieram sie na aerobic - muszę w koncu wychylic nosa w to zimno brrr straszna ta zima - dzisiaj sniła mi sie wiosna... :shocked2:

Okey uciekam Papa

reklama
DZIEWCZYNY
NIE ZAPOMINAJCIE O MNIE!!!:-)
u nas Ok-stop- nadal bez sieci-stop-kursik ciekawy-stop- zima okropna-STOP>

Buziaczki Baby i do next time...
:-D:-D:-D

Ja zasiadlam na chwilke,zaraz lukne na ,,na wspolnej,,

Kasiu to Ci mialas przygody:sorry:moja mamcia u nas teraz wiec nigdzie nie latamy,a druga babcia w pl:tak::tak:

Marys dzisiaj kapala sie w duzej wannie,sama chciala,wiec jestem teraz mega zadowolona

Do góry