reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Liluś najlepszego Kochana- by to co sobie wymarzysz, zapragniesz zostało spełnione...

Bry Lejdis!!!
Byliśmy z Bartem na kontroli, laryngolog powiedział że jest ok, tylko katarek ma więc kropelki trzeba dawać no i syropek Aerius, ale tak ogólnie to dobrze, oby było jeszcze lepiej i przeszedł mu ten katarek....:tak: Bart w żłobku, ale się cieszył jak go zawiźliśmy, zrobił i powiedział ładnie papa, i z uśmiechem pobiegł z "ciocią" na górę- kurcze naprawde suuuper w tym żlobku, tylko najgorsze te zarażanie się nawzajem...
Miejmy nadzieje że ten siarczysty mróz wymrozi wszelkie wirusy i nasze dzieciaczki będa zdowiutkie!!!! :tak:

Obiadek mam już gotowy, wyprane firanki własnie wyprasowałam- z pracy, bo tam nie piorą a były takie zakurzałe że wstyd, więc je wzięłam i teraz bedzie ładnie, czysto i przyjemnie :tak:
Ł ogląda sobie film, a ja szybko na bb i zaraz lecę sie zbierać do pracy :-)

Miłego dnia!!!

Witajcie niewiasty moje śliczniutkie !!
Oczywiście jestem w pracy i "ciężko" pracuje na chleb ;-):tak:
Liluś Ty pewnnie uwijasz się teraz jak w ukropie, przed jutrzejsza imprezką Urodzinową. Mam nadzieje, że wszystko będzie CACY ;-)Picuś glancuś, miodzio, bajera, extra-dźamprezka
Darunia bardzo mnie cieszy, że Bartuś ma sie juz lepiej i z zadowoleniem chodzi do złobeczka. My też używaliśmy tego syropku co Wy teraz. Dodatkowo robie małej syrop z cebuli. Pije bez zająkniecia, sama pyszczek nadstawia.
Ja też wolałam jak mała chodziła do złobka, bo kontakt z dziećmi jest bardzo ważny dla rozwoju takiego malucha. Zawsze się dziecko chętniej uczy, bawi a tym samym, rozwija.:tak:To, że maluchy choruja to zrozumiałe, ale miejmy nadzieje, że już w przedszkolu będzie lepiej. Obysmy tylko my to przetrwali, bo wiadomo pracowac też trzeba ;)))
A jak mąż -jak sie czuje?
Kasiulek masz wolne i gdzie sie podziewasz?????????
Ja mam urlopik w poniedziałek i wtorek. W niedziele przyjeżdża do nas moja mama (na tydzień). Ma "dopilnowac" i podpatrzyc opiekunke i pomóc jej w pierwszych dniach, w kwestiach merytorycznych. Po tej operacji sama nie moze się zając Natalką, ale zawsze posiedzi i nacieszy oczy wnuczką :tak:
Agusia i jak tam wycisk na rowerku ? Fajna sprawa - co? :-p
Mata niezła sztuczka z tym "..zaraz wracam, ide po herbatke .. ";-)Łóżeczko już złozyliście, czy jeszcze czekacie?
I jeszcze jedno, za ile chciałabys sprzedać te swoje miśki? Chodzi mi o cene za 1 sztuke. Może ja Ci pomoge - bo mam pomysł :cool2::-pale to kwestia ceny ... tylko pisz śmiało i otwarcie, bo wiadomo, że ręczna robota jest w cenie !!!
Mejdia w telegraficznym skrócie napisałas co i jak (hahahahahaa..), ale wolałabym abyś pisała więcej i częściej ! Czekamy !!

Ostatnia edycja:
Witam i ja, mała szykuje się do spania, a co za tym idzie urządza sobie pielgrzymki do mnie :sorry2:

Lilianko wszystkiego najjjjjjjjjjjjj z okazji urodzinek :-)

Basiu ale Ciebie Kasia zrobiła w balona :-p;-):-D

Darunia to Ty jeszcze robotę do domu zabierasz (firanki) :confused: e to chyba sie w domu nudzisz :-p zartuje, dobra kobitka z Ciebie, bo chłopy to się nigdy nie domyslą, a na pewno będziecie mieć teraz przytulnie :tak:

Basiu a Ty się tak nie przepracowuj przy kompie :-p:-D co do miśków, to wzięłam na luz, sprzedadzą się, to ok, nie to dobiorę i już. Zamiast taka marną kaskę z tego miec, to juz wolę wysłać do jakiegoś domu dziecka... teraz uczestniczę właśnie w takiej akcji, że kilka babeczek z forum robi miski (tzn. kotki ;-)) i potem powędrują one do jakichś dzieci :tak:co do óżeczka, oczywiście jeszcze stoi, mamy robione i nie da sie go rozkręcić, bo dawno bym ju,ż to zrobiła i za drzwi wystawiła (jedyny sposób, żeby m coś z domu zabrał) :dry: będe musiała go zmęczyc jakoś w tygodniu, bo chciałabym juz małej przemeblowanko zrobić :-p
Agusia pytałaś sie o strój, wszystko już powycinane, co nie co poszyłam, ale w jednym miejscu sie pomyliłam i musiałabym sporo pruc, więc na razie odłożyłam ;-) t obędzie taka jakby tunika w kształcie pancerzyka, z przodu czarna, z tyłu czerwona z kropkami, chcę jeszcze dodac do tego czarny kołnierzyk, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. tuniczkę małą założy do czarnych getrów (będę musiała jutro poszukać) i na czarną bluzeczkę. Do tego opaska z czółkami (albo kupimy, a jak nie znajdę, to zrobię :tak: Fotki będą, jak skończę ;-)
mała chyba usnęła, znów sie udało "na herbatkę" ;-):-D
ja dzisiaj jakas zakręcona chodze, bo m się po nocy tłókł i tak gdzieś do 3 drzemalam a nie spałam... domek prawie ogarniety, zaraz tylko jeszcze nasz pokój "przelecę" i koniec na dzisiaj

Basiu ale Ciebie Kasia zrobiła w balona :-p;-):-D
co do miśków, to wzięłam na luz, sprzedadzą się, to ok, nie to dobiorę i już. Zamiast taka marną kaskę z tego miec, to juz wolę wysłać do jakiegoś domu dziecka...
No tak, Kasia, żuczek jeden to spryciulka jak się patrzy ;-)
A co do misków to myślałam, że Ci są pieniązki potrzebne i chciałam je rozprowadzic u siebie w firmie. Myśle, ze spokojnie bym je sprzedała. Jak się jednak namyślisz to daj znać, a jak nie to uznaj to info za SPAM ;-)
Juz się nie moge doczekać Dobrusi - Biedroneczki i Ciebie w czółkach (hahahaahah ..)
Jeszcze godzinka i wychodze do domciu ....:cool2:

Heloł! melduje się zpracy!

Firanki powieszone, wszyscy oczywiście w zachwyt wpadli- wielkie mi co :-D;-)

U nas tzw. cisza przed burzą, napieta atmosfera, czekamy aż coś się zer...a a napewno się zes...a tylko nie wiadomo o której i na ile... no nic więc czekamy... :tak:

Basia i co wyszłaś już, czy kisisz w robocie?
Mata fajnie, że pomysł z herbatką przeszedł.... :tak:

Hej Dziewczeta!:-)
Lila-SPELNIENIA MARZEN!!!!!!:-):-):-)
Mata-Ty to masz zlote raczki:-)Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia stroju na modeleczce:-)
Mejdia-wracaj do nas szybko na stale!

My sobie siedzimy,gotujemy obiadek,Maja uklada klocki.Dzis nocka nieciekawa-albo wybudzala sie z wielkim placzem i ciezko ja bylo uspokoic,nie chciala wracac do lozeczka spac,albo meczyly ja ataki kaszlu.Mielismy pielgrzymki do niej......

Basia ja całe popołudnie w Arkadii byłam na łowach. Kupiłam Werci parę legginsów i koszulek , sobie też trochę łaszków patałaszków :-D i dzień zleciał

reklama
LILI
Ile łosi na Alasce, ile muszek jest na masce, ile liter dziś w gazecie, ile śniegu dziś na świecie. Tyle życzeń ślę ja Tobie, w urodzinowej mowie.
NAJLEPSZEGO BABICZKO!!!

Witam was kobiety pracy tej zawodowej i tej domowej!
My dziś z Zuzem same zostałyśmy M wybył na mecz do kolegów;-) coż nie ukrywam ze mam w tym swój cel:cool2::cool2::cool2::cool2: on dziś a ja jtro na disco bango:cool2::cool2::cool2: wyjścia nie ma jak tylko sie zgodzić:-D:-D:-D

A ja tu widze ze pracowite kobitki jesteście areobiki, pranie firanek szycie kostiumów (Martuśka już sie nie mogę doczekać fotek biedroneczek) a ja cały dzień sie lenie, tyle ze obiad zrobilam na 2 dni bo jutro mam zjazd.

Och Kasiu zakupki to co tygryski lubią najbardziej :-Dja jutro do Cuprum Areny skocze , po jakieś fatałaszki na wyjście:tak::tak:

Daria super że Bart juz lepeij:happy2: a ty sie tak nie wychylaj bo jutro do domu przyniesiesz cała sterte firan z pracy w ramach pracy społęcznej:happy2:

Do góry