reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry wieczór lejdis!!!;-)

Aguś- guś najlepszego z okazji Dnia Babci:-p:-D:rolleyes::rofl2:

Ja właśnie wróciłam z aerobiku, Bart o dziwo już śpi, Ł naprawia Barta zabawki które porozwalał;-) mam laptopa od szwagierki- pożyczyłam, więc w końcu mogę posiedzieć z Wami wieczorkiem...
Co do pracy to bez komentarza, dzisiaj miałam wielki młyn, a jutro będzie jeszcze większy i idę na 14-stą, rano idę z Bartem do laryngologa na kontrolę, mam tylko nadzieje że damy radę się zarejestrować:tak:

reklama
I ja po aerobicu ;) z lekka jestem zmęczona... :zawstydzona/y:
Jutro Fabian ma przedstawienie z okazji Dnia Babi i Dziadka, naszczęście moi dziadkowie i moja mama zagoszczą na salonach przedszkolnych :-)
Ja zamierzam jutro siedziec przy kuchni bo w sobote organizuje urodzinki na 12 osób :) ehh
No dobra idę sie myjnąć i spać :)

Mejda STOP :) wracaj do nas STOP :))) hahahaha dobre STOP:-):-):-D:-D

No to pa STOP:cool2:

i ja sie przywitam:tak:

Agusia... Wszystkiego co najlepsze w tym pieknym dniu!!!:tak:

U mnie kazdy dzien wyglada tak samo:-D własciwie nic sie nie dzieje...
P. w rozjazdach dzis, poodwiedzał babcie, a teraz poszedł grac w piłe:tak: Dziewczynki spia wiec mam chwilke dla siebie. Zaraz sie kładę, bo jestem padnieta... mam nadzieje, ze z czasem nabiore wiecej sił;-)

Miłego wieczorku mamusie!

Witam wieczorkiem, już po odwiedzinach u babci, mała i M chrapią w najlepsze ;-)

Mejdija cóż za telegram :-D mam nadzieje, że juz niedługo przyłączą Ciebie na stałe do świata ;-)

Liliana to Ci Nadinka ładnie pospała :szok: fajnie mieć troche ciszy i spokoju w ciągu dnia...

Kasiu to co tam ciekawego widziałaś na nowej trasie, może znów jakiegoś boksera ;-)

Marlenko czyżby Marysia na nowo przekonała sie do kąpieli w wannie? Oby :tak: a zrobiłaś Wiki tipsiory:confused: skoro tak już ją wyszykowałaś :-p zaraz zaroi Ci się od kawalerów pod drzwiami ;-):-D

Darunia oj kobitko, Ty to masz się z tą robotą :baffled: młyn za młynem i młynem popędza :sorry2: trzymam kciuki, żeby były wolne miejsca do lekarza :tak:

Asiu i tak super dajesz sobie radę, a juz niedługo dziewczyny razem będa się bawić :tak: kurcze coś mi ostatnio instynkt na nowo sie odzywa....

mała wyszalała sie u babci, ja przytargałam jakieś szmatki i będę próbowała sklecić strój (na mnie niestety juz materiału nie starczy, ale może czułki sobie zrobię :sorry2:). Odkąd Dobrusia śpi na sofie, domaga się, żebym kładła sie z nią... zanim uśnie, kładę się obok, śpiewam kołysanki (sama chce żeby jej spiewać :szok:), robie pa pa i mówię, że idę sobie zrobic herbatkę (jedyne słowa związane z tym, że od niej idę, które nie wywołują płaczu :sorry2:) i potem z reguły ładnie zasypia... ehh ta moja agentka :sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam.

Kurczaczek chciałam napisać tutaj posta a napisałam na zamkniętym. Trudno. Tak to jest jak ma się milion zakładek potwieranych w przeglądarce.

Pozdrawiam i dobranoc

A ja właśnie wróciłam od 2 babciul.
Mata nikogo znanego nie widziałam , mróz był tęgi ale ja w słuchawkach miałam "shake your as for me" więc mi było śmiesznie i gorąco.
A ja mam jutro wolne ....:-)
Lila więc żeby wyprzedzić Basię to ja już dziś Tobie
życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji okrąglutkich urodzinek

fodselsdag20%5CCABDD84Z.gif

Lili wszytskiego najwspanialszego z okazji urodzin

Lilka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin....

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życznia:-):-):-)

Daruuunia kobitko zamęczą Cię w tej pracy. Widze, że niezły zapiernicz masz, a jeszcze siłę biegać na aerobik. daj znać jak tam po wizycie kontrolnej z Bartusiem:tak::tak:

Marta i co tam wykombinowałaś ze strojem. Pamietaj że czekam na foto:tak::tak::tak:

Mejdia czekam na Twój powrót na BB. Niech już w koncu podłączą wam ten internet.

żeby wyprzedzić Basię to ja już dziś Tobie
O Ty diable rogaty hahaha ... no ale ślepiej kurze tez się czasem coś trafi;-):-D:-D

Lilianko

urodziny70.gif

30 Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samą siebie,
trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego Bakania czyli – Ja ;)

reklama
Do góry