reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wielkie dzieki Iw. :tak:
Kurcze moja mała strasznie kaszle, aż sie dławi :-(Jutro musze koniecznie wezwac lekarza, bo syrop sie nam skończył a poza tym trzeba bedzie mała ponownie osłuchac i podac coś nowego. Bidulka moja ... Po tym ostatnim zapaleniu płuc zrobiłam się bardziej "przewrażliwiona".
I co najgorsze ostatnio spania nie mam, a pobudka o 7.30 :sorry2:

coś dużo ci mała choruje :baffled:- współczuję :sorry2:
u nas Krzym ma zapalenie ucha - poszło od mega kataru - dostał już dziś antybiotyk i jak znam życie jutro będzie jak młody bóg :tak:;

ja mam pobudkę o 6, bo muszę zrobić P. sałatkę do pracy a potem zawieźć ciasto do przedszkola - jutro uroczystość z okazji dnia babci, która niestety młodego ominie :-(

macie jakieś prezenty dla babć i dziadków??

My obie babcie mamy daleko, więc wysłałyśmy im karteczki z życzeniami i z pierwsza laurką Natuni ;-)
Do tego babcie dostana sms ze zdjęciem małej, jak trzyma kartonik z napisem 'Kocham Cię Babciu" i oczywiście zadzwonimy. To wszystko.
Wiem, że Daria zamawiała kalendarze ze zdjeciem swojego Bartusia :tak:

Maajka Najelpszego z okazji Urodzinek
.... 18 tych .... :-)

witam
Ja juz od 8 na nogach, chłopaki nas obudzili jak szykowali sie do przedszkola, ja dzisiaj siedze w domciu z Nadią. Dopiero wieczorkiem uciekam na zakupki.
W sobotę robie imprezkę urodzinowa :-phihi ( zaraz wejdę na opdowiedni wątek żeby poszukac jakies sałatki)
U nas -12 st brrr
Własnie patrzę w kalendarz - moj Fabian ma dzisiaj imieniny - hmm
Ok to ja uciekam
Miłego Dnia życzę...

p.s. Basiu jak tam Nati???

reklama
Bry :-)

Majeczko najlepszego!!!! Przede wszystkim zdrowia, oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!

Ja oczywiście wegetuje w pracy, nic mi sie nie chce... jakaś rozbita jestem na wszystkie strony...

Co do dnia babci i dziadka u Barta w żłobku były robione zdjęcia przez fotografa- do kalendarza i do ramki z napisem- bardzo fajnie wyszły ramki, a kalendarze będą dzisiaj... ;-)

Do góry