reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Panie
U nas po staremu, dzien za dniem, noc za nocą,... a życie ucieka jak szalone.....
Nadia wlasnie zalicza spanko, a ja siedze z kawusią ... dzisiaj mam totalnego lenia... chalupka z grubsza ogarnięta ... ehh

Ula współczuje spadków giełdowych ... ehh wiem coś na ten temat... my też stracilismy ...:baffled: - od dwóch lat jestesmy zablokowani przez giełde..

Miłej Pracki życzę i udanego dnia ;)

No i po lekarzu-Mai na szczescie nic nie jest,przeziebienie tylko.A ja mam za to chore zatoki.
No nic,posiedzimy sobie chociaz z 2 dni w domku,odpoczniemy....

Witam Was moje drogie
Moja mała odpadła około godzinki temu. Straszna marudka ostatnio sie z Niej zrobiła. O wszystko sie denerwuje i próbuje wymusic płaczem. Staram sie jej nie ulegac, ale czasem nerwy mam na granicy .. Oj dzieciaczki nam dorastają i kształtuja sie im charakterki.
U nas podobnie jak u Lilianki mija dzień za dniem. Ostatnio mam młyn, bo jak wiecie szukałam niani. Pozapraszałm sporo osób i chyba wybrałam w końcu nianie dla małej. Zaczyna od poniedziałku - zobaczymy jak to będzie.
Ale powiem wam, że jestem przerażona tym jak ludzie podchodza do pracy w charakterze opiekunki. Jak nieodpowiedzialnie, bezmyślnie i bezczelnie - szkoda słów...
Daria i jak tam w pracy - dużo masz załatwiania, biegania itd .. ? I napisz jak Bartus, ma jeszcze ten katar?
Kasiulek pokazuj nam te swoje piękne, nowe kozaczki !! Kurcze ja też miałam plan "puścic sie";-) na zakupki ubraniowe, ale jak teraz mała jest chora, to jestem uziemniona. Już nie moge sie doczekac kiedy niania zacznie u nas pracowac. Może się w koncu jakoś lepiej zorganizuje z tym wszytskim. A fryzjer to już mi sie po nocahc śni ..:zawstydzona/y:
Asiowo widze, że mamuśka z ciebie pełna gęba. Nic sie nie martw, bo najgorsze do organizacji sa pierwsze momenty. Z dnia na dzięń bezie coraz lepiej.:tak:
Dobrusia śpi na sofie, o łóżeczku słyszeć nie chce, więc niedługo pozbędziemy się łóżeczka :tak:
To bardzo sie ciesze, że napisałam o tym naszym łozu dla Natalki, bo widze, że niezła mobilizacja u Was nastapiła. Co najważniejsze Dobruni sie spodobało i bedziecie mogli pozbyc sie w kńcu łóżeczka a tym samym zyskacie wiecej wolnej przestrzeni :tak:
A jak humorek - lepiej już ?
Joasiek Noooo w końcu sie pojawiłaś !! Już myślałam, ze sie obraziłaś na BB. piszesz, że ostatnio macie sporo gosci - ale wam fajnie. Ty nie siedzisz całymi dniami sama a mała ma rozrywke. Jak dobrze zrozumiałam Olcia juz nie boi sie śniegu - tak?
Majeczko Wam w standardzie zycze mnóstwo zdrówka i duzo pozytywnej energii !! Trzymajcie sie babeczki ! Mam nadzieje, że z toba juz lepiej - i nie mam na mysli bolących zatok ...
Agusiu dziękuje :tak:na ołtarze powinni cię wynieść :tak:
Wow -Nie wiem o co chodzi, ale to fakt, że nasza Aga to skarb !!:tak:
.. Jolcia Tobie też chyba trzeba dac mobilizujacego kopniaczka (jak Joasiek, Wilmek, Patyk, Aniknulka i reszczie nie-piszącego towarzystwa) , bo BB zaniedbałaś strasznie. Ja rozumie, że pewnie masz sporo na głowie, ale zagladaj do Nas i pisz częściej !!!:tak::blink:Zawsze będzie weselej :-p
Aaaa i jak znalazłas jakis fajny przepisik? Pytałam już o to wcześniej, ale nic nie napisałaś. Sama szukam czegos nowego (pomysłów), bo ostatnio robie 5 dań na krzyż i sie nam przejadają.... bleeee

Ostatnia edycja:
I ja sie przywitam!

Dziewczynki spia, obiadek zrobiony (choc ostatnio to same zupki lekkostrawne gotuje:zawstydzona/y:) i ogarnieta chatka. Mąż w domku jeszcze do konca tygodnia wiec musze sie przyznac, ze wykorzystuje go jak sie da byle bym mogła troszke odpoczac:tak: od poniedziałku zostaje sama na placu boju, zobaczymy czy sobie poradze:zawstydzona/y:

Ojj, tez musze sie wziac za sprzedaz ciuszków, przede wszystkim ciazowych:tak: Musze miare znalezc, pomierzyc, i wystawic aukcje, moze jakis grosz wpadnie, a niestety ostatnio nie ma kolorowo. Na szczescie jak ktos przychodzi do Agatki to pyta wczesniej co potrzebujemy i w ten sposób zapas pieluch zrobiony:tak:

Uciekam jeszcze na chwile poleniuchowac na tapczanie!

Hej kobitki, zaglądam od rana, ale maruda nie pozwalała mi pisać, więc korzystam póki spi :-p

Ula i jak tam po relacji dla m z sesji :sorry2: jeszcze się odegracie ;-)

Basiu ja juz dawno nosiłam sie z zamiarem przeniesienia małej na sofę, ale ona często w nocy wstawała i w dzień do spania musiała pobuczeć w łóżeczku, czyli jednym słowem musiała byc uziemiona i bałam się, że spanie na łóżku, z którego w każdej chili może zejść nie wypali, ale dajemy radę, chociaż jak po raz n-ty przychodzi mi do pokoju powiedziec, że idzie spać na sofę to mam chęć ją zjeść :cool2:
i cieszę sie, że masz wybrana nianię, oby sie sprawdziła :tak:

Majka to dobrze, że Majeczce nic nie jet, a y sie kuruj, bo zatoki lubią się długo ciągnąć :dry:

Jola i jak tam @?

Ewunia widzę, że Julka goni teraz w rozwoju, w końcu starsza siostra powinna byc mądra i opiekuńcza ;-)

Asiu poradzisz sobie, grunt to wpaść w rytm :tak: a Paulinka jest na tyle duża, że jeszcze trochę i zabawi Ci małą jak będziesz obiad gotować ;-) a póki masz M w domu to odpoczywaj ile wlezie ;-):-) i super, że goście podchodzą praktycznie do kwestii prezentów odwiedzinowych :tak:

u nas intensywny dzionek, rano podrukowałam wszystkie papiery, poszłysmy na pocztę wysłać podanie do pracy (pomijam fakt, że wczoraj ukazało się ogłoszenie, a jak sprawdzałam dziś koło 12 to już zdjęli ze strony, a termin ważności miało do piątku :dry: jak nic wzięli swojego... no ale papiery wysłać nie zawadzi...), potem spacero-zakupki przez zaspy :baffled: później zabrałam się za lepienie pierogów, mała oczywiście ich jeśc nie chciała i na gwałt jej zupke robiłam (której i tak dużo nie zjadła :sorry2:), no i potem łażenie w tę i z powrotem przed spaniem.... na szczęście juz spi, a ja mogę akumulatorki podładować... jutro o tej porze będziemy na zajęciach i wszystko wygląda na to, że mała nie będzie spała (najwyżej jak mocno będzie marudząca, to sie szybciej urwiemy :sorry2:)

Basiu znalazłam kilka wypróbowałam 2 jak tylko Mikołaj łaskawie zejdzie mi z rąk to wrzucę dziś na smakowity wątek :tak:
Mata dalej nie ma @ :-(kupiłam tescik i jutro rano zrobię :shocked2:

Witajcie ,dziołeczki
Basia a ile lat ma ta twoja opiekunka ?
Fajna jakaś ?
Dziewczynki wkleję , wkleję , od 2 dni odkąd mam @ to tylko mi się chce spać i jakaś pozbawiona energy jestem cjoć wczoraj nawet poprasowałam całą strertunię

reklama
Kasiu napisze coś więcej w tym temacie, wieczorkiem na zamknietym :tak:. Zreszta jak mnie odwiedzisz to może i poznasz nasz nowy "skarb" ;-)

Do góry