reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Panie
U nas po staremu, dzien za dniem, noc za nocą,... a życie ucieka jak szalone.....
Nadia wlasnie zalicza spanko, a ja siedze z kawusią ... dzisiaj mam totalnego lenia... chalupka z grubsza ogarnięta ... ehh

Ula współczuje spadków giełdowych ... ehh wiem coś na ten temat... my też stracilismy ...:baffled: - od dwóch lat jestesmy zablokowani przez giełde..

Miłej Pracki życzę i udanego dnia ;)

No i po lekarzu-Mai na szczescie nic nie jest,przeziebienie tylko.A ja mam za to chore zatoki.
No nic,posiedzimy sobie chociaz z 2 dni w domku,odpoczniemy....

Witam Was moje drogie
Moja mała odpadła około godzinki temu. Straszna marudka ostatnio sie z Niej zrobiła. O wszystko sie denerwuje i próbuje wymusic płaczem. Staram sie jej nie ulegac, ale czasem nerwy mam na granicy .. Oj dzieciaczki nam dorastają i kształtuja sie im charakterki.
U nas podobnie jak u Lilianki mija dzień za dniem. Ostatnio mam młyn, bo jak wiecie szukałam niani. Pozapraszałm sporo osób i chyba wybrałam w końcu nianie dla małej. Zaczyna od poniedziałku - zobaczymy jak to będzie.
Ale powiem wam, że jestem przerażona tym jak ludzie podchodza do pracy w charakterze opiekunki. Jak nieodpowiedzialnie, bezmyślnie i bezczelnie - szkoda słów...
Daria i jak tam w pracy - dużo masz załatwiania, biegania itd .. ? I napisz jak Bartus, ma jeszcze ten katar?
Kasiulek pokazuj nam te swoje piękne, nowe kozaczki !! Kurcze ja też miałam plan "puścic sie";-) na zakupki ubraniowe, ale jak teraz mała jest chora, to jestem uziemniona. Już nie moge sie doczekac kiedy niania zacznie u nas pracowac. Może się w koncu jakoś lepiej zorganizuje z tym wszytskim. A fryzjer to już mi sie po nocahc śni ..:zawstydzona/y:
Asiowo widze, że mamuśka z ciebie pełna gęba. Nic sie nie martw, bo najgorsze do organizacji sa pierwsze momenty. Z dnia na dzięń bezie coraz lepiej.:tak:
Dobrusia śpi na sofie, o łóżeczku słyszeć nie chce, więc niedługo pozbędziemy się łóżeczka :tak:
To bardzo sie ciesze, że napisałam o tym naszym łozu dla Natalki, bo widze, że niezła mobilizacja u Was nastapiła. Co najważniejsze Dobruni sie spodobało i bedziecie mogli pozbyc sie w kńcu łóżeczka a tym samym zyskacie wiecej wolnej przestrzeni :tak:
A jak humorek - lepiej już ?
Joasiek Noooo w końcu sie pojawiłaś !! Już myślałam, ze sie obraziłaś na BB. piszesz, że ostatnio macie sporo gosci - ale wam fajnie. Ty nie siedzisz całymi dniami sama a mała ma rozrywke. Jak dobrze zrozumiałam Olcia juz nie boi sie śniegu - tak?
Majeczko Wam w standardzie zycze mnóstwo zdrówka i duzo pozytywnej energii !! Trzymajcie sie babeczki ! Mam nadzieje, że z toba juz lepiej - i nie mam na mysli bolących zatok ...
Agusiu dziękuje :tak:na ołtarze powinni cię wynieść :tak:
Wow -Nie wiem o co chodzi, ale to fakt, że nasza Aga to skarb !!:tak:
.. Jolcia Tobie też chyba trzeba dac mobilizujacego kopniaczka (jak Joasiek, Wilmek, Patyk, Aniknulka i reszczie nie-piszącego towarzystwa) , bo BB zaniedbałaś strasznie. Ja rozumie, że pewnie masz sporo na głowie, ale zagladaj do Nas i pisz częściej !!!:tak::blink:Zawsze będzie weselej :-p
Aaaa i jak znalazłas jakis fajny przepisik? Pytałam już o to wcześniej, ale nic nie napisałaś. Sama szukam czegos nowego (pomysłów), bo ostatnio robie 5 dań na krzyż i sie nam przejadają.... bleeee

Ostatnia edycja:
I ja sie przywitam!

Dziewczynki spia, obiadek zrobiony (choc ostatnio to same zupki lekkostrawne gotuje:zawstydzona/y:) i ogarnieta chatka. Mąż w domku jeszcze do konca tygodnia wiec musze sie przyznac, ze wykorzystuje go jak sie da byle bym mogła troszke odpoczac:tak: od poniedziałku zostaje sama na placu boju, zobaczymy czy sobie poradze:zawstydzona/y:

Ojj, tez musze sie wziac za sprzedaz ciuszków, przede wszystkim ciazowych:tak: Musze miare znalezc, pomierzyc, i wystawic aukcje, moze jakis grosz wpadnie, a niestety ostatnio nie ma kolorowo. Na szczescie jak ktos przychodzi do Agatki to pyta wczesniej co potrzebujemy i w ten sposób zapas pieluch zrobiony:tak:

Uciekam jeszcze na chwile poleniuchowac na tapczanie!

Hej kobitki, zaglądam od rana, ale maruda nie pozwalała mi pisać, więc korzystam póki spi :-p

Ula i jak tam po relacji dla m z sesji :sorry2: jeszcze się odegracie ;-)

Basiu ja juz dawno nosiłam sie z zamiarem przeniesienia małej na sofę, ale ona często w nocy wstawała i w dzień do spania musiała pobuczeć w łóżeczku, czyli jednym słowem musiała byc uziemiona i bałam się, że spanie na łóżku, z którego w każdej chili może zejść nie wypali, ale dajemy radę, chociaż jak po raz n-ty przychodzi mi do pokoju powiedziec, że idzie spać na sofę to mam chęć ją zjeść :cool2:
i cieszę sie, że masz wybrana nianię, oby sie sprawdziła :tak:

Majka to dobrze, że Majeczce nic nie jet, a y sie kuruj, bo zatoki lubią się długo ciągnąć :dry:

Jola i jak tam @?

Ewunia widzę, że Julka goni teraz w rozwoju, w końcu starsza siostra powinna byc mądra i opiekuńcza ;-)

Asiu poradzisz sobie, grunt to wpaść w rytm :tak: a Paulinka jest na tyle duża, że jeszcze trochę i zabawi Ci małą jak będziesz obiad gotować ;-) a póki masz M w domu to odpoczywaj ile wlezie ;-):-) i super, że goście podchodzą praktycznie do kwestii prezentów odwiedzinowych :tak:

u nas intensywny dzionek, rano podrukowałam wszystkie papiery, poszłysmy na pocztę wysłać podanie do pracy (pomijam fakt, że wczoraj ukazało się ogłoszenie, a jak sprawdzałam dziś koło 12 to już zdjęli ze strony, a termin ważności miało do piątku :dry: jak nic wzięli swojego... no ale papiery wysłać nie zawadzi...), potem spacero-zakupki przez zaspy :baffled: później zabrałam się za lepienie pierogów, mała oczywiście ich jeśc nie chciała i na gwałt jej zupke robiłam (której i tak dużo nie zjadła :sorry2:), no i potem łażenie w tę i z powrotem przed spaniem.... na szczęście juz spi, a ja mogę akumulatorki podładować... jutro o tej porze będziemy na zajęciach i wszystko wygląda na to, że mała nie będzie spała (najwyżej jak mocno będzie marudząca, to sie szybciej urwiemy :sorry2:)

Basiu znalazłam kilka wypróbowałam 2 jak tylko Mikołaj łaskawie zejdzie mi z rąk to wrzucę dziś na smakowity wątek :tak:
Mata dalej nie ma @ :-(kupiłam tescik i jutro rano zrobię :shocked2:

Witajcie ,dziołeczki
Basia a ile lat ma ta twoja opiekunka ?
Fajna jakaś ?
Dziewczynki wkleję , wkleję , od 2 dni odkąd mam @ to tylko mi się chce spać i jakaś pozbawiona energy jestem cjoć wczoraj nawet poprasowałam całą strertunię

reklama
Kasiu napisze coś więcej w tym temacie, wieczorkiem na zamknietym :tak:. Zreszta jak mnie odwiedzisz to może i poznasz nasz nowy "skarb" ;-)

Do góry