reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mała o dziwo jeszcze śpi (cyc musiał być, ja nie wiem jak ją oduczę, ale musze się chyba po mału zabierać :dry:), a ja mam nerwa, bo m znów siedzi dłużej w pracy :dry: jeszcze trochę i mała zapomni jak tatuś wygląda (do tej pory nadrabiali w weekendy, a teraz m będzie miał zjazdy :baffled:)

reklama
Witam sie
ja na sekynde tylko daje znać z e zyję. Niestety nadal w podłym humorze, moje akcje lecą na łeb na szyję i nawet nie chce liczyć strat bo chyba już całkiem sie załamie. Cóż .... trzeba przeczekać.

Kochane zycze miłego wieczorku z meczykiem w tv:tak:;-)

Aaaa i jak znalazłas jakis fajny przepisik? Pytałam już o to wcześniej, ale nic nie napisałaś. Sama szukam czegos nowego (pomysłów), bo ostatnio robie 5 dań na krzyż i sie nam przejadają.... bleeee
a co lubicie - zupy czy konkrety?czy konkretne zupy ;)
co masz na mysli pisząc o nieodpowiedzialności kandydatów? mam nadzieję,że niania się sprawdzi :tak::tak:
Mata - współczuję - ja też nie lubię jak P. nie ma całymi dniami w domu.

Asia - odpoczywaj!!ale jestem pewna,że sobie poradzisz z dwójką :-)

my odkładamy kasę na fundusz inwestycyjny, z tym że jakiś czas temu, gdy nasi znajomi dużo potracili, przeniesliśmy się z akcji na obligacje i te pieniądze poprostu sobie są i mało zarabiają. Ale ja nie mam pojęcia o giełdzie (Piotrek też za bardzonie) i stąd sprawy mają się tak jak mają.

Ostatnia edycja:
Iwosz ja sił nie mam na mojego m, chodzi jak wrak człowieka, śpi po kilka godzin dziennie, a wszystko przez to, że zawsze bierze najwięcej roboty na siebie, asertywności mu brak, a potem cały dział idzie do domu, a m siedzi po godzinach :wściekła/y: a teraz ma zaliczenia, prace, egzaminy... już widzę jak to pozdaje, nie wspominając juz o tym, że od ponad miesiąca "powrócił" na studia a nadal nie kontaktował sie z promotorem odnośnie pracy (ma tylko goły temat, nic ponad to), normalnie zwariuję....
m jest do tego stopnia zakręcony, że dzisiaj składał mi życzenia imieninowe (obchodzę w lutym :sorry2:), przed chwilą mu sie kimnęło i sie pytam czy idzie do pieca bo robi się zimno, a on, że zaraz zaniesie na kibelek :baffled::-D no i weź z nim porozmawiaj :sorry2:

Dobry Wieczór Dziewczęta. Z ranca zajrzałam do Was ale nic nie zdąrzyłam napisać bo przyszła koleżnaka na kawusię:-);-) Popolotkowałyśmy sobie jak zwykle. Potem sprzątanko, Kubusiowa drzemeczka, szybkie zakupki i tańce. Jakaś wypruta i wypluta jestem. Chyba @się zbliża wielkimi krokami;-)

Majeczko zdróweczka dla Was. Wracajcie do zdrowia szybciorem:tak::tak:

Mata trzymam kciuki za pracę. może sie uda. Spróbować zawsze warto. I bardzo mnie cieszy fakt, że Dobrusia ładnie śpi na nowym łóżku. Jak opisywałaś wędrówki Dobrusi z łóżka do Ciebie to przypomniał mi się Kacper:-D:-D

Ulcia mam nadzieję, że szybko uda się odrobić straty. Oby dobra passa wrociła do was jak bumerang:tak:

Asiu widzę, ze już prawie wszystko sobie zorganizowałaś. Dobrze, ze M jest teraz w domku to jest łatwiej. Ale myślę, że jak zostaniesz sama z dziewczynkami też sobie swietnie poradzisz. Ni ciesze się że PAulinka taka zakochana w siostrzyczce. Jeszcze trochę i będzie Ci pomagała:-)

Wow -Nie wiem o co chodzi, ale to fakt, że nasza Aga to skarb !!:tak:
Basiu ale mi słodzisz;-) Zaczynam się czerwienić:-D:-D:-D Cieszę się, że, że opiekunkę wybrałaś i mam nadzieje, że będziesz z niej zadowolona i Nati również. Trzymam kciuki :-)

Agusiu dziękuje :tak:na ołtarze powinni cię wynieść :tak:
Jola no przesadziłaś kobieto:tak::tak:Wstawiaj koniecznie przepisiki sama też chętnie skorzystam:tak:

Basiu, trzymam kciuki za to, żeby opiekunka sie sprawdziła i czekam na relację.

Mata, oj chyba przydałby się chłopu odpoczynek.

Witajcie babeczki -cioteczki
Iwoszku jeśli chodzi o dania obiadowe to ja bardziej szukam pomysów na dania główne, nie zupki. A masz coś ciekawego do zaproponowania?
Jesli chodzi o nianie i braki w odpowiedzialności kandydatek to napisałam juz wszystko na zamknietym.
Mata oj ten Twój chłop sie faktycznie zamęczy. Z jednej strony Go chyba rozumiem, bo sam zarabia i chce sie pokazac z jak najlepszej strony, liczac na podwyzki bądz premie. Robi to dla Was. Ale powinien tez pomyślec o sobie ... wraca do domu i pada na twarz. Jest zakręcony jak makowiec na świeta (Liliana ;-))
I daj znac czy się odezwali w sprawie wysłanego przez Ciebie CV. Może akurat się uda :sorry2:
Mejdia co u Was?

Mój małzonek ma dziś urodzinki i jest w trasie... buuu

dziewczyny może i by przydał mu sie odpoczynek, ale nie ma kiedy wziąc wolnego, a jak już ma urlop, to i tak nic sensownego nie robi... szkoda słów, na podwyżkę nie ma co liczyc dopóki studiów nie skończy, a premie są sprzedażowo-zadaniowe, więc i tak zawsze coś dostanie... tu nie chodzi o kase, bo bez względu na to ile będzie pracował, kasa ta sama...

Maajeczko wszystkiego najlepszego
z okazji URODZIN !!!

007.gif

reklama
dziś zakupiłam pstrągi - oskrobałam, przyprawiłam (sól,cytryna, natka pietruszki ...), dorzuciłam warzyw (cukinia,papryka,cebula) - zawinęłam całość w folię alu i ...do piekarnika na 30 min, w międzyczasie ugotowały się brokuły - szybko i pysznie :tak:Piotrek jest na diecie więc u nas bez ziemniaków ale fajnie pasowałyby do tego podsmażane z dnia poprzedniego :tak:;acha - mój tata daje jeszcze masło :-)

fajne są też piersi kurczaka zapiekane z serem i pieczarkami - pierś rozdzielasz na kotleciki, doprawiasz,posypujesz startymi pieczarkami,startym żółtym serem - na to łyżka majonezu i do piekarnika - tylko trzeba wyczuć kiedy wyjąć bo inaczej będzie suche (u mnie ok.25-30min):tak:

przepraszam,ze piszę w nietematycznym wątku ale nie chce mi się szukać kulinarnego :sorry2:

jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę

Do góry