reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam
A co u nas się dzieje kobitki kochane lenia złapałyście po tych świętach :-D
Mata proszę nie padaj nam :-D
U nas nocka super Mikołaj wprawdzie zasnął dopiero o 23 bo dostał wczoraj nową zabawkę i nacieszyć się nie mógł i od rana siedzi i się bawi :-D więc mam spokój :-D i mogę spokojnie obiadek zrobić :tak:
My już po kościółku i na 15 mamy gości :tak: spokojnej niedzieli

reklama
Hej kobietki!:-)
Ula-no to dzialo sie u WAs,dzialo...:-)
Mata-oby badania nie wykazaly nic powaznego!A Dobrusia slodka i smieszna:-)
My z Mai ostatnio sie smiejemy,bo strasznie duzo po swojemu gada,ma swoje ulubione wymyslone slowka i gestykulacje,mozna pasc;-):-)
A od jutra do pracy..........:-( A ja wciaz zasmarkana...

Witam w Nowym Roku

Karolina 100 lat!!!
Wpadlam na chwilkę i uciekam, od rana bylismy na Quadach, Fabian z m jest jeszcze na sankach, Nadia śpi ...
Na 19 jedziemy na Avatar :) do kina ...

Miłego Popołudnia życze !!!

Melduje się!!!

Mata mam nadzieje że niedługo Ci przejdzie to cóś! :tak:
Lilka ale Ci dobrze z tym kinem ;-)
Majka :-D u nas Bart teraz jak tańczy to podnosi jedną rękę nad głowę komicznie to wygląda ;-)
Jola a cóż to za zabawka?
Ula... e tam pewnie Twój m na wadze przybiera z Ciebie jest laska! :tak:

A ja dzisiaj byłam na zakupach kupiłam sobie kurtkę do roboty, nic specjalnego, ale musiałam kupić dłuższą, taką za tyłek ;-) a teraz juz sidzimy w trójeczkę w domu, a jutro znowu do pracy... rodacy... ;-)

Dzien dobry wszystkim:-)

Wstalysmy okolo 7,jestem mega wyspana,polozylam sie o 21 wiec super,niedlugo przyjdzie do mnie moja Iwonka,bede jej farbowac wloski i bedzie sie u mnie kapac(w co drugim domu na osiedlu nie ma wody-zamarzla)potem szybko skocze do miasta i potem lece na basen,na obiadek dzisiaj mam krupnik:tak:

Darunia taka kurtka za tylek to super sprawa,teraz tez w takiej smigam,bo mi ciagle zimno;-)

Lili i jak film???fajny???

Milego poniedzialkowego dnia:-)

Dzień dobry!

Ja już jestem w pracy, jak mi się dzisiaj wstać z cieplutkiego wyrka nie chciało, to szok!!! Ale niestety... jak trzeba to trzeba... ;-)

Marlenka fajnie że sie wyspałaś ;-):-)

A co z restzą, gdzieśta się podziały?????????? Pisać, wstawać, komentować!!! :-)

Jestem jestem ;-)
Marlenko ale sobie pospałaś, aż zazdroszczę, u nas znów zebolcowe jęczenie w nocy :sorry2:
Darunia brrrrrr ale w pracy mam nadzieję cieplutko i nie będziesz siedziała na mrozie ;-)
Czy Was tez zasypało i zamroziło? U nas masakra, dobrze, że w domu mam wszystko, bo w zyciu wózkiem na zakupy bym nie wyjechała :baffled:
ja w końcu biore się do roboty, bo jak m byl w domu, to sobie odpuściłam i co tu duzo mówić, rozleniwiłam się na całego :zawstydzona/y:
miłęgo dzionka

Martus ja tez sie rozleniwilam:zawstydzona/y:dzisiaj z rana juz wysprzatalam 2 lazienki:tak:wzielam sie do roboty,bo juz chora chodzilam od tego lenistwa jak wroce z miasta to biore sie za malowanie Marysi pokoju,a jak!!!;-)

Rozmawialam z babcia i Ona nie pamieta takiej srogiej zimy,w Ie jest bardzo zimno,ogrzewanie chodzi non stop,ludzie wody nie maja,wypadek na wypadku,bo przeciez zimowych opon w tym kraju nie ma:tak:piaskiem nie sypia,slizgawica,ogolnie brrr,pamietam kiedys zima chodzilam w wiosennej kurtce i trampkach,a terazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:zawstydzona/y:

Marlnka ale w końcu możesz się choć trochę poczuć jak w Polsce ;-):-D
a ja dzisiaj chyba nie wyrobie z małą, całą noc popłakiwała i latałam co chwilę do niej, z nią, do łóżeczka, na sofę, na nasze łóżko... nic nie działało... wstała po 6, już o 11 poszła spac i spała całe 40 min, więc do wieczora będzie wesoło:dry:

reklama
Witam i ja
Marleńcia ja za to jedno kochałam Anglię że zima tam niczym wczesna wiosna w Polsce. Raz spadł śnieg wiec to samo co u ciebie teraz , kierowcy nie wiedzieli co robic i wogóle paraliż.!!!

Martucha ja też coś ostatnio mam straszne migreny:baffled::baffled::baffled: chodze wściekła przez to. A Zuzia to jak twoja Dobrusia tez cała noc arie wyśpiewywała.... M zasnąl powyginany na narożniku i przez sen jakieś piosenki o kiełbasie śpiewał:-D:-D:-D mówie wam wyłam ze śmiechu jak głupia:-D:-D:-D strach pomyśleć co mu w tej głowie siedzi!:-D:-D:-D

no ja też sie biorę za jakas robotę bo normalnie kafle w przedpokoju białe od soli:szok::szok: miłego dzionka babiszonki

Do góry