reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :-)

Ula - trzeba bylo m nagrac ;-)a sny moze dlatego ze mu kielbachy nie dajesz :-D
Asia - jak skurczybyczki?
Mata, Marlenka - swieta i sylwester sa czasem milego leniuchowania ;-)

Melduje ze zyje, jakby kto tesknil :-p
Bedzie mnie troszku wiecej, jak rodzinka pojedzie.:blink: Poki co mielismy u siebie mame, tate i brata na sylwka, a teraz goscimy nadal mame i tesciowke :tak: Wesolo jest, szczegolnie OLi :-D Na mnie juz nawet czasami jak sie zapomni "baba" mowi :cool:
Sylwek tez super, wytargalam m po sali ;-) Hehehe ale chyba nie narzekal :-D A po powrocie w drzwiach czekali rodzice jak za dawnych szkolnych lat ;-) dobrze ze chuchac nie kazali :-D Oj wesolo jest, wesolo :-)
To lece, do napisania za jakis czas! ;-)
Trzymajcie sie cieplo w te mrozne dni :tak:

reklama
Witam sie migusiem ...
Po 2.5 miesiąca przerwy na chorowanie, dziś w końcu wróciłam do pracy a Natunia do żłobeczka. RAno było jedynie minus 10 stopni mrozu, ale co tam ;))) Grunt, że nie wiało.
Jestem jakaś mega zakrecona, nie moge sie jeszcze odnależc w tych papirach - marze żeby stad uciec ... Już nie moge sie doczekac kiedy odbiore swojego Aniołeczka i ja utule - boszszszszsze jak ja za Nia tęsknie !!!!!!!!

Mata, Ula - migreny sio !! Nie dajcie sie kobietki :nerd:
Marta koniecznie daj znac jak zrobisz sobie badania. Oby to tylko osłabienie.
Jola czy robiłaś już badania Mikołajowi pod katem tej jego anemii? Ciekawa jestem wyników.
Joasiek no to wesolutko u Ciebie, super. Ola pewnie bedzie bardzo tęskniła jak wszyscy pojadą ...
Darunia jak się Bartuś czuje ?????????
Kasiulek Ty pewnie w pracy siedzisz ...
Lilianko co szykujecie z mężem na Waszą jutrzejsza Rocznice ??

Napisze Wam cos więcej wieczorkiem !!

Ostatnia edycja:
witajcie

Mata... współczuje nocki:zawstydzona/y: wyobrazam sobie jaka musisz byc padnieta:blink:
Joasiek... to wesoło u was, super:tak:
Basiu... super, ze wrociłyscie do pracy i złobka, nie dajcie sie juz tym choróbskom!

A ja dzis odwiedzałam urzedy miasta:zawstydzona/y: Oczywiscie wszedzie z mała... Teraz dopiero przez to zasneła, a ja jestem padnieta!
Musiałam sie wymeldowac z Paulinka od rodziców i zameldowac sie w nowym miescie z tatusiem:-) Jaka radosc... w koncu mamy wspolny adres zameldowania:tak:I ciesze sie, bo Agatke mi juz zamelduja w nowym mieszkanku..., jeszcze jutro chyba pojade mała przepisac do innej przychodni i zapytac czy połozna mi przyjdzie z innej przychodni niz z mojego rejonu:tak:I wniosek o nowy dowód jeszcze musze złozyc:tak:ale juz oficjalnie pozegnałam sie z moim rodzinnym miastem;-)

Niestety jeszcze nie rodze:zawstydzona/y:Nie wiem czy to normalne, ale mam okropne skurcze, bolą, ze ruszyc sie nie umiem, szczególnie w nocy... a za chwile wszystko przechodzi:zawstydzona/y:Przy Paulince przyszły skurcze i tego samego dnia urodziłam, a teraz to koszmar po prostu:zawstydzona/y:Zastanawiam sie czy to nie efekt tych tabsów podtrzymujacych co brałam prawie cała ciąże:confused::zawstydzona/y:
10.01.2010 nie chce rodzic, bo moj szwagier ma wtedy urodziny, a wiecie jakie mamy z nim relacje:zawstydzona/y: Mój brat ma ur. 12.01., a ma byc chrzestnym wiec ta data bardziej mi pasuje;-) Dzis mam termin wg USG...
Oby lada dzien cos zaczeło sie dziac..., w czwartek chyba jeszcze skocze na wizyte sprawdzic czy z mała wszystko ok:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie migusiem ...
Po 2.5 miesiąca przerwy na chorowanie, dziś w końcu wróciłam do pracy a Natunia do żłobeczka. RAno było jedynie minus 10 stopni mrozu, ale co tam ;))) Grunt, że nie wiało.
Jestem jakaś mega zakrecona, nie moge sie jeszcze odnależc w tych papirach - marze żeby stad uciec ... Już nie moge sie doczekac kiedy odbiore swojego Aniołeczka i ja utule - boszszszszsze jak ja za Nia tęsknie !!!!!!!!

Mata, Ula - migreny sio !! Nie dajcie sie kobietki :nerd:
Marta koniecznie daj znac jak zrobisz sobie badania. Oby to tylko osłabienie.
Jola czy robiłaś już badania Mikołajowi pod katem tej jego anemii? Ciekawa jestem wyników.
Joasiek no to wesolutko u Ciebie, super. Ola pewnie bedzie bardzo tęskniła jak wszyscy pojadą ...
Darunia jak się Bartuś czuje ?????????
Kasiulek Ty pewnie w pracy siedzisz ...
Lilianko co szykujecie z mężem na Waszą jutrzejsza Rocznice ??

Napisze Wam cos więcej wieczorkiem !!
Basiu żelazo w normie morfologia super zapomniałam wam napisać :zawstydzona/y:
kazała mi tylko mleko zmianic z nana na zwykłe bebiko i tu jestem w kropce :confused:

Witam wieczorkiem!
Ula daj chłopu kiełbasy, to przestanie przez sen gadać :-D
Joasiek ale masz fajnie, pełna chata ;-)
Asiu ale maraton strzeliłaś dzisiaj :szok: cieszę sie razem z Tobą, że wszystko układa sie po Waszej myśli. Teraz tylko czekać na Agatkę :tak:
Basiu jak tam w pracy, mam nadzieję, że dobrze? A jak tam Natka?

Mnie od 3 dni na szczęście bóle żadne nie męczą, w końcu :-p jutro po drodze na zakupy odwiedzę ośrodek i sie podpytam kiedy jakiś normalny lekarz przyjmuje :sorry2: zamiast kilku kubków kawy piję jedną a resztę zamieniłam na zieloną herbatę (może poskromi mi apetyt i coś schudnę :zawstydzona/y::sorry2:). W końcu lenia wygoniłam, poprasowałam prawie wszystko, odgruzowałam kuchnię, zrobiłam kopytka na jutro, a teraz już pełen relaks, m zaraz mi tv zwolni (mamy jedne słuchawki ;-)), wezmę szydełko i sobie podłubię :-p

reklama
Do góry