reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam! ja już w domu, dzisiaj wyszłam już po 15-stej ;-);-)

Ula witaj, fajnie, że już z nami jesteś... oby m szybko cos znalazł :tak:
Asiu jeszcze troszeczkę i będzie po wszystkim- Agatce chyba dobrze u Ciebie w brzuszku ;-)

Bart ostatnio rozdaje buziaki mi i Ł, po dwa i koniec... na jakiś czas :-D

Witajcie dziewczynki!!!
Jesteście kochane!!!! Dziękuję za wszystkie życzenia i za pamięć Kasiau ;)!!!

Ja niestety nie maiłam okazji Wam złożyć noworocznych, życzonek,
więc moje Drogie kobietki
ABYŚCIE BYŁY SZCZĘŚLIWE W TYM 2010!!!:-)
Mam nadzieję, że wszystkie miałyście wspaniałego Sylwestra!!!
Niestety ja nadal nie mam interku, więc tylko okazjonalnie mam dostęp.
Tęsknie już za Wami i jak tylko nam się uda podłączyć zaraz Was
zamęczę postami;-):-D!

Całuję mocnooooooo!!!!

Halo Ciotki! Gdzieś ta się podziały!?

Ł wyszedł do roboty, a ja z Bartkiem siedze w domku ;-)

7 stycznia mam w pracy imprezkę wydziałowa- w kopalni soli w Wieliczce- już nie mogę się doczekac!!!!!
9 stycznia z kolei idziemy na imprezke do tego klubu co zawsze bo znajomy wyprawia urodziny, więc kolejna bibka :-)
A 13 lutego idziemy z Ł na bal walentynkowy- suuuper- tylko jeden jedyny dylemat- W CO JA SIĘ UBIORĘ??? :-):baffled:;-) cos trzeba będzie wykombinować...

Kurcze dzisiaj na mojej łepetynie znalazłam siwoki 3! Musze iść do fryzjera w tygodniu, bo szok, jeszcze mam z 3 cm odrostów :sorry2::zawstydzona/y: jak biorę te tabletki na włosy/paznokcie/skórę to szybciej mi włosy rosną...

Dobra nie marudzę Wam- piszcie dziołchy!

Darunia ależ ci dobrze z tymi imprezkami, ho ho. A z Twoją figurą problemu z kreacją nie będzie:tak::tak::tak:

za to u mnie aż wstyd ale jak to M stwierdził ze co rok to nas więcej do stołu wigilijnego siada i wcale nie chodziło mu o liczbę osób :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja w tym tygodniu tez na bal będe szykować ale Zuzola, idziemy na zabawe karnawałową do przedszkola muszę jej jakieś przebranie wyczarować:-D:-D:-D

Witajcie dziewczęta!

Małe uśpione, więc mam chwilkę dla siebie.

Daruniu, zazdroszczę Ci tylu zabaw, też chętnie bym się gdzieś pobawiła :tak:

A ja mam tyle siwielców, że szok, ale u mnie to wina genów, mój tata był bardzo młody i siwy, i niestety mamy to z siostrą po nim :-(

Byłyśmy na saneczkach z Julcią, mała się wybawiła, bo na "górce" było dużo dzieci. Przyuważyła jakąś dziewczynkę zjeżdżającą na "jabłuszku" z górki, to ta naśladowała ją, tylko, że na tyłku zjeżdżała, a ile śmiechu i pisku przy tym było :-D:-D:-D

Adam był w pracy, niedawno wrócił.

A ja sobie zaczynam uświadamiać, że za 3 tygodnie wracam do pracy. Boję się jak diabli :no: Dziewczyny pracujące, powiedzcie proszę, jak Wy to wszystko ogarniacie? dajecie radę? bo ja mam coraz więcej wątpliwości...

Darunia ależ ci dobrze z tymi imprezkami, ho ho. A z Twoją figurą problemu z kreacją nie będzie:tak::tak::tak:

za to u mnie aż wstyd ale jak to M stwierdził ze co rok to nas więcej do stołu wigilijnego siada i wcale nie chodziło mu o liczbę osób :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja w tym tygodniu tez na bal będe szykować ale Zuzola, idziemy na zabawe karnawałową do przedszkola muszę jej jakieś przebranie wyczarować:-D:-D:-D
Ula bo wasz stół się zsycha :tak:

reklama
Hej kobitki!

Mejdija spóźnione życzonka urodzinowe :-)

Ewunia nie bój żaby, dasz radę :tak: Adam będzie się starał, teście też, dziewczynkom krzywda dziać się nie będzie, kaska w końcu sensowniejsza wpadnie, staraj znaleźć pozytywne strony powrotu do pracy ;-)A Julka na śniegu musiała się świetnie bawić :-D

Ula, Jola bo padnę :-D:-D:-D

Darunia lasencjo Ty nawet w worku byś wyglądała sexi, na pewno cos fajnego wynajdziesz :tak: a Bartuś jaki matematyk sie zrobił :-D

Asiu to trzymam kciuki na 10, albo i szybciej. Najważniejsze, że juz na swoim i możesz szykować Agatce kącik :tak:

Agusia zdrówka dla chłopaków!

Marlenko i jak tam po pracowitym dzionku?

ja ostatnio tylko podczytuję, bo nie mam na więcej czasu :-( m wieczorami okupuje kompa, bo pisze prace zaliczeniowe na studia (a ile ja mam jeszcze potem poprawiania :sorry2:), ja cos tam dziergam, a ostatnio kiepsko się czuję, prawie non stop na przeciwbólowych jadę, bo tak mnie głowa napitala, że parapet mogę gryźć :dry: poza tym chodzę ospała i w ciągu kilku dni przytyłam z 3kg, ale to raczej woda mi sie nazbierała, bo ledwo mogę obrączkę założyć...coś czuje, że to sprawka hormonów, w przyszłym tygodniu zmęczę lekarza rodzinnego, żeby skierował mnie na badania :dry:
Małej idą 5 na dole, juz widac przez dziąsła, nie wiem czy juz sie przebiły, bo nigdy nie zdążę wymacać, bo zaraz mnie gryzie :baffled: Dobrusia jest zakochana w sniegu i namiętnie zamiata "kurz" na podwórku :-D poza tym zaczyna sie etap małpowania wszystkich i wszystkiego, normalnie padamy ze śmiechu z m :cool2: np.wczoraj u teściów M przez przypadek kopnął w wiadro, a mała podeszła i zaczęła w nie walić nogą :-D
spokojnej nocki :-)

Ostatnia edycja:
Do góry