reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
teraz mam zamiar skończyć 2 maskotki, które zaczęłam juz dawno temu, zobaczymy co mi wyjdzie ;-) a że cuda... hmm ja napisałabym, że CUDuję :-p m coś się w film zapatrzył, ale muszę go pogonić, bo ma coś do pracy robić i nie chcę, żeby mi po nocach siedział :sorry2:

reklama
Hej Basiulinda jak tam po pracy ? Nati w żłobku dała radę ?
Basiu jak tam w pracy, mam nadzieję, że dobrze? A jak tam Natka?
Dzieki dziewczynki za troske .. Po pierwszym dniu jestem wypompowana, ale przeżyłam !!:-D Nastapiło troche zmian w systemie i musiałam większośc ogarniac na nowo, ale myśle, że do końca tygodnia dam rade. Atmosferka ok, tyko jak zwykle mnóstwo pytań .. "co, jak, dlaczego .." - nie przepadam za tym :dry:
Najbardziej bałam sie o Natalke. Nie było jej ponmad 2 miesiące. Zmieniły sie niektóre dzieci i "ciocie". Przez pierwsze 3 godzinki siedziała cichutko i klocki układała, potem sie pomału rozkręcała. Myśle, ze sobie poradzi :blink:choc przyznam, że wolałam siedziec z Nia w domciu i miec Ją tylko dla siebie :-p. Jednak Ona kocha towarzystowo i widac, że Jej tego brakowało. Jak po Nia przyszłam to już szalała na maxa i pokazywała mi wszystkie zabawki :tak:
Martuś ciesze sie, że czujesz sie lepiej. A to ograniczenie kawy tylko dobrze Ci zrobi. Ja tez pije zielono-cytrynową herbatke i sobie bardzo chwale :tak:
Karolinko spóźniony całus Urodzinowy !!!
Jola tylko sie ciezyc, że MIkołaj nie ma anemii !! A dlaczego lekarka sugerowała zmiane tego mleka u małego ??
Uleńka właśnie doczytałam o kiełbasianych wizjach Twojego ślubnego - hahaha ..:-D:-D
z sennika wynika, że
kiedy ją konsumujesz - zapowiedzią jest to odwiedzin;
gdy ją widzisz - wróży Ci to ożywienie stosunków towarzyskich;
jeśli ją sprzedajesz - przestrogą jest Ci ona przed wykroczeniem :sorry2:
Ciekawe co Mu się śniło ?:-p
A Wy co tam porabiacie moje kochanieńkie cioteczki????

Basiu własnie nie wiem jak zapytałam dlaczego powiedziała mi że tak będzie lepiej o i tyle się dowiedziałam ale zmieniłam i nie widzę żadnej zmiany tyle że z portfela wolniej ubywa :tak:

Wiesz Jola, może to nowe mleczko ma więcej witaminek czy jakiś mikroelementów :sorry2: A, że dodatkowo jest tańsze - trzeba się tylko cieszyc !!

Mamoociuku jak tam po sylwestrze? Żyjecie? ;-):blink:

Witajcie dziewczyny!

Przepraszam, że tak rzadko się ostatnio udzielam, ale cieszę się ostatnimi dniami "wolności" i wykorzystuję to na maxa z Anią i Julką. Wychodzimy codziennie na spacery, na sanki. W domu malujemy, bawimy się i układamy klocki. Siedzę z nimi sama i jestem wieczorkami wypompowana.

Uleńko, ale Twój mąż ma sny :szok::-D:-D:-D

Asiu, podziwiam Cię, że miałaś siłę, aby załatwić naraz tyle spraw :tak:

Martusiu, na pewno stworzsysz kolejny majstersztyk :tak: a na schudnięcie, to może czerwoną herbatkę sobie zakup?

Joluś, fajnie, że z Mikołajem wszystko w porządku, super :-)

Basiu, dzielne dziewczyny jesteście! dałyście radę, gratuluję, super, że Natalia zaaklimatyzowała się w żłobku :tak:

A! dziewczyny, mam pytanie... może pomożecie. Zastanawiam się, jak to jest z tym wiekiem, który jest wymagany do przyjęcia do przedszkola czy szkoły... czy jeśli dziecko ma trzeci rok, czy musi mieć skończone 3 latka? jak myślicie? bo myślę o Julce, we wrześniu będzie miała 2 lata i 3 miesiące i nie wiem czy się pytać w przedszkolu o miejsca, czy nie...

Miłego wieczoru!

Witajcie dziewczyny!

Przepraszam, że tak rzadko się ostatnio udzielam, ale cieszę się ostatnimi dniami "wolności" i wykorzystuję to na maxa z Anią i Julką. Wychodzimy codziennie na spacery, na sanki. W domu malujemy, bawimy się i układamy klocki. Siedzę z nimi sama i jestem wieczorkami wypompowana.

Uleńko, ale Twój mąż ma sny :szok::-D:-D:-D

Asiu, podziwiam Cię, że miałaś siłę, aby załatwić naraz tyle spraw :tak:

Martusiu, na pewno stworzsysz kolejny majstersztyk :tak: a na schudnięcie, to może czerwoną herbatkę sobie zakup?

Joluś, fajnie, że z Mikołajem wszystko w porządku, super :-)

Basiu, dzielne dziewczyny jesteście! dałyście radę, gratuluję, super, że Natalia zaaklimatyzowała się w żłobku :tak:

A! dziewczyny, mam pytanie... może pomożecie. Zastanawiam się, jak to jest z tym wiekiem, który jest wymagany do przyjęcia do przedszkola czy szkoły... czy jeśli dziecko ma trzeci rok, czy musi mieć skończone 3 latka? jak myślicie? bo myślę o Julce, we wrześniu będzie miała 2 lata i 3 miesiące i nie wiem czy się pytać w przedszkolu o miejsca, czy nie...

Miłego wieczoru!
Ewa ja Ci nie pomogę z tym przedszkolem bo nie mam pojęcia :baffled:
Mówisz że siedzisz z dziewczynkami czyli nadrabiasz :tak:

Tak, Joluś, siedziałam i siedzę nadal, staram się z nimi spędzić jak najwięcej czasu.

A Julka zrobiła się taka niedobra, że :szok: zaczyna się chyba bunt dwulatka :baffled:

reklama
Do góry