reklama
J
Jola244
Gość
Witam i ja
My dopiero co zwlekliśmy się z łóżka zaraz jadę po małego do moich rodziców
My dopiero co zwlekliśmy się z łóżka zaraz jadę po małego do moich rodziców
Witajcie dziewczyny w Nowym Roku!
Ja również chcę życzyć Wam, kochane:
Życzy Ewa, Adam, Ania i Julka :-)
Dołączam się do życzeń dla Karoliny
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Spełnienia wszystkich Twoich marzeń.
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie życzę ja!
Przepraszam, że tak rzadko się teraz udzielam, ale poświęcam ostatnie dni na urlopie dziewczynkom. Staram się im poświęcić jak najwięcej czasu. Uczę Julkę nocnika, bawimy się, rysujemy, układamy klocki. Ponadto pół dnia spędzamy na dworze i korzystamy z uroków pięknej zimy. Lepimy bałwany i rzucamy się pigułami.
Teraz małe śpią, więc do Was zajrzałam na chwileczkę
Krązy zabobon, że jaki Sylwester, taki cały rok, liczę, że u mnie tak nie będzie.
Pozdrawiam Was i jeszcze raz życzę Wam wszystkiego, co najlepsze dla Was i Waszych pociech w Nowym Roku :-)
Ja również chcę życzyć Wam, kochane:
Niech na co dzień, nie od święta,
buzia będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku …!
buzia będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku …!
Życzy Ewa, Adam, Ania i Julka :-)
Dołączam się do życzeń dla Karoliny
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Spełnienia wszystkich Twoich marzeń.
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie życzę ja!
Przepraszam, że tak rzadko się teraz udzielam, ale poświęcam ostatnie dni na urlopie dziewczynkom. Staram się im poświęcić jak najwięcej czasu. Uczę Julkę nocnika, bawimy się, rysujemy, układamy klocki. Ponadto pół dnia spędzamy na dworze i korzystamy z uroków pięknej zimy. Lepimy bałwany i rzucamy się pigułami.
Teraz małe śpią, więc do Was zajrzałam na chwileczkę
Krązy zabobon, że jaki Sylwester, taki cały rok, liczę, że u mnie tak nie będzie.
Pozdrawiam Was i jeszcze raz życzę Wam wszystkiego, co najlepsze dla Was i Waszych pociech w Nowym Roku :-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry!!
Ja już w pracy, więc życze Wam miłego dnia moje drogie no i rzecz jasna piszcie, piszcie!!! :-)
Ja już w pracy, więc życze Wam miłego dnia moje drogie no i rzecz jasna piszcie, piszcie!!! :-)
marlena nad
:)
Melduje sie:-)
wlasnie wychodze do pracy!dziewczynki poklikam wieczorkiem z Wami,milego dnia zycze
wlasnie wychodze do pracy!dziewczynki poklikam wieczorkiem z Wami,milego dnia zycze
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witam sie i ja :-)
Kasiu Daruunia miło było Was usłyszeć:-)
Marlenko miłej pracy
Karolinko wszystkiego naj naj najlepszego. Spełnienia marzeń a zdrówka dla całej rodzinki najwięcej
U nas ok. ,Sylwester taki sobie;-) nowy rok leniwy i to nawet bardzo. Kuba nie spał w dzień ale z nocy wstał koło 11 wiec to pewnie dlatego. Poza tym spadło trochę śniegu i jest fajny zimowy klimacik. Popołudniu spróbuję dostać sie do lekarza z Kacprem bo kaszel coraz gorszy. Najgorzej jest wieczorem i w nocy. A przy okazji dam KUbę do osłuchania bo też mu coś chrypi.
Kasiu Daruunia miło było Was usłyszeć:-)
Marlenko miłej pracy
Karolinko wszystkiego naj naj najlepszego. Spełnienia marzeń a zdrówka dla całej rodzinki najwięcej
U nas ok. ,Sylwester taki sobie;-) nowy rok leniwy i to nawet bardzo. Kuba nie spał w dzień ale z nocy wstał koło 11 wiec to pewnie dlatego. Poza tym spadło trochę śniegu i jest fajny zimowy klimacik. Popołudniu spróbuję dostać sie do lekarza z Kacprem bo kaszel coraz gorszy. Najgorzej jest wieczorem i w nocy. A przy okazji dam KUbę do osłuchania bo też mu coś chrypi.
A
Asiowo
Gość
witam
Ja rowniez przyłączam sie do zyczen dla Karoliny! Sto lat!!!!!!!
U mnie nic nowego, ciagle mecze sie ze skurczybykami, w nocy spac nie umiem i juz o niczym innym nie marze, jak urodzic małąZnajac zycie jeszcze 3 tyg bede sie tak meczyc
Zdrówka dla chorowitych dzieciaczków!!!
Miłego dnia
Ja rowniez przyłączam sie do zyczen dla Karoliny! Sto lat!!!!!!!
U mnie nic nowego, ciagle mecze sie ze skurczybykami, w nocy spac nie umiem i juz o niczym innym nie marze, jak urodzic małąZnajac zycie jeszcze 3 tyg bede sie tak meczyc
Zdrówka dla chorowitych dzieciaczków!!!
Miłego dnia
Witam się i ja poświąecznie i noworocznie
Mam nadzieje ze nowy rok przyniesie nam wszystkim szczęście, zdrowie i siły!
Karolcia kochana wszytkiego najlepszego tak podwójnie wyjątkowym dniu. Życzenia z lekkim poślizgiem ale naprawde szczere!
U nas dopiero wczoraj skończył sie sylwesterMała superaśnie dzielna i jaka zadowolona ze w domu taki ruch a ja nareszczie ogarnęłam bałagan i obowiązkowo bb lece pooglądac foty
Mam nadzieje ze nowy rok przyniesie nam wszystkim szczęście, zdrowie i siły!
Karolcia kochana wszytkiego najlepszego tak podwójnie wyjątkowym dniu. Życzenia z lekkim poślizgiem ale naprawde szczere!
U nas dopiero wczoraj skończył sie sylwesterMała superaśnie dzielna i jaka zadowolona ze w domu taki ruch a ja nareszczie ogarnęłam bałagan i obowiązkowo bb lece pooglądac foty
reklama
J
Jola244
Gość
witam i ja
Asiu urodzisz szybciej tak myśle że przede 10 stycznia
Daria i Marlenka przyjemnej pracki oby szybko i spokojnie minęła
Ula to wesoło mieliście
My właśnie wybieramy się na sanki
Asiu urodzisz szybciej tak myśle że przede 10 stycznia
Daria i Marlenka przyjemnej pracki oby szybko i spokojnie minęła
Ula to wesoło mieliście