reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cze dziołchy :-)
Ja ostatnio w pracy nie mam czasu posiedzieć na bb:-(, wchodzę na chwilkę , poczytam i zaraz robota .
U nas w skrócie m zjechał więc siedzi w domku cały czas , fajnie :-)
Dziewczyny zdrowe , ogólnie ok , czas tylko zapitala jak szalony

reklama
Witajcie, ja też się zamelduję :-)

Maajka, oby niestrawność ustąpiła, żebyś mogła na spokojnie cieszyć się urokami ciąży :tak:

Teściowa działa mi na nerwy, ale "walę" na nią, i nie wdaję się w pyskówki, choć mnie korci. Oglądałam sobie oferty makro, leclerka i tesco i Mikołajki mnie wyniosą mniej, niż się spodziewałam huraaaaa :-D:-D:-D

Włąśnie rozmawiałam z Mejdią! Kazała Was pozdrowić wszystkie, są w trakcie budowy i wykańczania domku. Jak dobrze pójdzie, to może w przyszłym tyg będą mieli internet, więc się odezwie. A póki co jestem z nią w stałym kontakcie telefonicznym :-)

Witam z roboty!

Ja dopiero teraz odetchnęłam chwilkę, więc migusiem na bb wlazłam...
Ale pytong! Zamówiliśmy sobie w 3 osoby 3 pizze i ktoś rzucił hasłem że te pizze są małe... i zjadłam aż 3 kawałki i 3/4 pizzy oddałam koledze, myślałam że padnę taaaaka wielka pizza :sorry::no:

Kasia cieszę się że u Was wszystko ok!
Marlenko super że idziesz na siłownie, a do pracy- to jakiej sie wybierasz bo albo cos przeoczyłam albo nie wiem...:sorry:
Majka cieszę się że się cieszysz zmęczeniem i ogólnie dolegliwościami ciążowymi :-)
Ula... może na SM zdzwoń i się poradź, chociaż w sumie jak go sąsiad wyprowadza i ogólnie stosuje sie do przepisów to lipa... ale życze w takim razie aby pile zamilkł gdy Zuzol śpi ;-)
Lilianko, powiadasz że męczysz się w pracy... eee o tej porze to chyba już w domu co??? ;-)
Mata mam nadzieje że Dobrusia ładni Ci pospała, a teraz już nie marudzi...

A ja juz kupiłam prezent na mikołaja dla Ł, kupiłam mu dwie książki jedną o GROMie, a drugą CIA on lubi takie książki o jakiś komandosach, zgrupowaniach tajnych itp itd, więc myśleż że powinien być zadowolony :tak:
Dla Barta w sumie jeszcze nie wiem, no ale cóż jeszcze mam trochę czasu...
Kurczę musze zabierać się za robotę, ale tak mi się nie chce że hej! Najadłam się tą wielką i tłustą pizzą i oklapłam z sił...
Nie wiem czy Wam pisałam ale 7 grudnia idziemy na mikołajki do żłobka Bartusiowego... będzie Mikołaj i b ędzie prezenty rozdawać :-)

Daruunia raz na jakiś czas to się trzeba najeść porządnie :-) a co , w końcu my kobiety co prawie caly czas liczymy kalorie

Marlenka siłownia ? wow , fajosko , praca , zapowiadają się zmiany

Darunia ja nie pisalam o pracy,bo to jeszcze nic pewnego,ale jakos tak na sama mysl sie ciesze,tak wiec moje drogie wracam do swojej pierwszej pracy,ktora mialam i szanowalam w IE,czyli sprzatanie:-p;-)takie tam kontrakty,do tego troche tlumaczenia,bo pracowac bede tez z polakami,na sama mysl,juz zalapalabym sciere i poleciala:-D

silownia fajna sprawa,mam tylko nadzieje,ze uda mi sie dopisac do R karnetu,tam i jacuzzi,sauny,basen,echh,a jak nie to bede musiala isc z bratem na silke(taka zapocona silownie,bleee)aaaaaaaaa,no i zaczynam biegac od piatku!!!!a jak :-p:-p

Darunia pizza powiadasz,ja dzisiaj zjadlam fryty i do tej pory mam wyrzuty,a wczoraj R mama upiekla makowca i tez sie skusilam:-p,a juz tyle dni na diecie bylam!

Kasiunia ciesze sie ,ze masz m w domku:-p

Ulenko co do psa sasiadow to kurcze sama nie wiem,moje kundle podworkowe wsiakly(bez mojej pomocy:-p)no serio nie wiem co sie z nimi stalo,ale moze przejdz sie do sklepu z artykulami dla zwierzat i popytaj o jakies odstraszacze,albo gwizdek,np:cool2:

Ewunia i co tam za prezenty wymyslilas????ja ogolnie nie swietuje mikolajek,ale tak o tym piszecie,ze moze jakies stringi R kupie:-phahahahahahahahhahahahahahahahahaha,padlam ze smiechu w tej chwili:-D:-D:-D

Witam wieczorem
Marlenko mama przyjeżdża, a Ty widzę wpadasz na jeszcze większe obroty, mróweczko ;-) oby wszystkie Twoje plany wypaliły :tak:
Darunia no to u Bartusia imprezowanie na całego, lada dzień mikołajki, potem pewnie wigilia i jakas zabawa karnawałowa ;-) a co do pizzy, co to dla Ciebie te kalorie, jak wszystko w locie spalasz :-p
Kasiu no to teraz m przejął ster w domku ;-) i życzę Ci mniejszego natłoku pracy :-)
Ula ja bym po prostu pogadała z właścicielami pieska, może to rozwiąże sprawę :tak:
m wrócił cały i zdrowy z tego ankietowania (też sobie ubzdurali w firmie, jakby kogoś z zewnątrz nie mogli zatrudnić :crazy:), mała poległa, w końcu bo dziś cały dzień motorek w dupce miała i mi mieszkanie kilka razy przemeblowała :eek: a do tego wyjaśnił się ten ranny ból głowy... łapie mnie choróbsko, bo gardło boli z nosa zaczyna lecieć... a jeszcze m miał telefon z ośrodka, że jutro szczepienie (a same kazały się umawiać dopiero pod koniec grudnia :crazy:), no i oczywiście w godzinach, kiedy mała idzie na drzemkę... ciekawe czy dam radę iść, nie chcę tam maluszków zarażać... najwyżej m sam będzie musiał dac radę
tc zmykam do łóżka, miłego klikania :tak:

Majeczko, życze dobrego samopoczucia.
Marlenko, ambitne plany! :tak:

Wasze życzenia pomogły i Wojtek sie nie rozłożył.:-) Rano coś narzekał na uszko, więc poszlismy na kontrolę, ale jest wszystko ok. Jeśli nadal tak będzie, to jutro Wojtek idzie do przedszkola, a wieczorem na te testy.

Jutro rano ide w pracy na appraisal, czyli mówiąc po naszemu ocene roczą. Powiem im jaka jestem wspaniała i że wszystko wiem i umiem ;-):-p. A co! Ale w dobie kryzysu na podwyżkę niestety nie licze. :eek:

Marlenko, nie wiem, czy to wypali, bo mam trochę tych osób do obdzielenia, ale doszłam do wniosku, że ograniczę to do minimum. Adam, moje małe, moja mama, moja siostra - następnego dnia ma urodziny i jej dzieci. I koniec. A co do prezentów, to jeszcze nie wiem. Mam dostać bony towarowe do Tesco na tygodniu, to wtedy będę myśleć :-p

humor mam do bani, nic mi się nie chce. Julka już padła, a Ania się wścieka jeszcze. A najważniejsze - Julka odsmoczona :-D:-D:-D:-D:-D

MArtusiu, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia!

Mamootku, trzymam kciuki za Ciebie :tak:

Buziaki dla Stasia i Wojtusia Magdalenkikol na półtora roku!!!

Ja teraz piję sobie piffffko, muszę się odstresować :crazy:

Ostatnia edycja:
hello
widze zmiany duuuuużo zmian
Marleńcia opuszczasz nasz bezrobotny krąg?;-) i tak jestem pełana podziwu ze przy twoim temperamencie tak długo usiedziałaś na 4 literkach;-)
Martuśka spoko mężullo sobie poradzi z Dorbusią, a ty odsapniesz! Nie choruj mi nawet przecież musicie mnie odwiedzić:-):tak:
Mówicie dietka odbiera radość jedzenia;-) tak przed świętami? Ja ostatnio przymusowo dzietuje sie ( nie mam czasu zjeść) a teraz porządek w chlebaku zrobiłam tzn grzanki do tego sos czosnkowy i zadna grypa mi nie straszna a tym bardziej atak wampirów :-D:-Dmala zasnęla a ja jem bb i axn:-D:-D
Mamociku powodzenia jutro w końcu chodzący ideał jesteś:-D
Majeczko w końcu przejdzie..... i znów bedziesz sie cieszyć tymi wyjątkowymi chwilami....

reklama
Mamociku trzymam kciukasy za jutro!!!:tak::tak::tak:
Ewunia sporo masz osob do obdzielenia:-pzycze Ci zeby na tych bonach bylo jak najwiecej zer:-p
Ulenko,Matus kiedy sie spotykacie???
Mata maz sobie poradzi,jestem pewna:tak:
Ulenko dobrze,ze sie zabezpieczylas tym czosnkiem,nie wiem jak w Pl,ale u mnie pelnia:-D

Do góry