Darunia ja nie pisalam o pracy,bo to jeszcze nic pewnego,ale jakos tak na sama mysl sie ciesze,tak wiec moje drogie wracam do swojej pierwszej pracy,ktora mialam i szanowalam w IE,czyli sprzatanie
;-)takie tam kontrakty,do tego troche tlumaczenia,bo pracowac bede tez z polakami,na sama mysl,juz zalapalabym sciere i poleciala
silownia fajna sprawa,mam tylko nadzieje,ze uda mi sie dopisac do R karnetu,tam i jacuzzi,sauny,basen,echh,a jak nie to bede musiala isc z bratem na silke(taka zapocona silownie,bleee)aaaaaaaaa,no i zaczynam biegac od piatku!!!!a jak
Darunia pizza powiadasz,ja dzisiaj zjadlam fryty i do tej pory mam wyrzuty,a wczoraj R mama upiekla makowca i tez sie skusilam
,a juz tyle dni na diecie bylam!
Kasiunia ciesze sie ,ze masz m w domku
Ulenko co do psa sasiadow to kurcze sama nie wiem,moje kundle podworkowe wsiakly(bez mojej pomocy
)no serio nie wiem co sie z nimi stalo,ale moze przejdz sie do sklepu z artykulami dla zwierzat i popytaj o jakies odstraszacze,albo gwizdek,np
Ewunia i co tam za prezenty wymyslilas????ja ogolnie nie swietuje mikolajek,ale tak o tym piszecie,ze moze jakies stringi R kupie
hahahahahahahahhahahahahahahahahaha,padlam ze smiechu w tej chwili