reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej Ula! W końcu powróciłaś do świata ;-) jak nie dasz nadrobić, to trudno, ale przynajmniej napisz co tam u Was 

heh ja tam o was codziennie myślałam 
co tam u nas , a nareszcie się przeprowadziliśmy, umeblowaliśmy i żyjemy już jak ludzie bez kartonów itp....
mała psotna ostatnio że sił mi brak a na domiar złego od tygodnia mam M na chorobowym! Grypsko jakies go dopadło i po 40 stopni gorączki ma non stop, jak tylko leki przeciwgorączkowe przestają działać tak od razu 40 stopni, leży i wzdycha jaki on to jest chory (jakbym nie wiedziała
) i tylko zjadł bym rosołku, albo naeśników z truskawkami.... mówie wam ręce opadają

co tam u nas , a nareszcie się przeprowadziliśmy, umeblowaliśmy i żyjemy już jak ludzie bez kartonów itp....

marlena nad
:)
Ulenko witaj kochana:-)
Ja narazie poczytam bb,jestem padnieta,musze troszke odpoczac,potem cos skrobne,uffffffff;-)
Ja narazie poczytam bb,jestem padnieta,musze troszke odpoczac,potem cos skrobne,uffffffff;-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej moje kochane!:-)
Melduję że wróciłam
. Niestety nadal jako słomiana wdowa:-( bo choć mąż szybko znalazł kolejną pracę to nadal na Śląsku...chyba się w końcu tam przeniosę, bo M już tam 5 lat.
Pozdrawiam i idę poczytać co u Was:-)
Melduję że wróciłam

Pozdrawiam i idę poczytać co u Was:-)
Witaj Ula!
Zuzkus, dobrze, że jest praca, choć mogłaby być bliżej...
Mazury jak zwykle były cudne, ciche (nie licząc dzieci
) i jesienne. Było ciepło i słonecznie.
Coś mi chyba Wojtka na tych Mazurach zawiało, bo dziś narzekał na uszko i głowę i miał lekką gorączkę. Albo cos w zeszłym tygodniu w przedszkolu złapał. Zobaczymy jak noc i jutro. Najgorzej, że pewnie przepadną te testy alergiczne, na kŧóre mieliśmy iśc w środe, bo nie może być infekcji.
Zuzkus, dobrze, że jest praca, choć mogłaby być bliżej...
Mazury jak zwykle były cudne, ciche (nie licząc dzieci

Coś mi chyba Wojtka na tych Mazurach zawiało, bo dziś narzekał na uszko i głowę i miał lekką gorączkę. Albo cos w zeszłym tygodniu w przedszkolu złapał. Zobaczymy jak noc i jutro. Najgorzej, że pewnie przepadną te testy alergiczne, na kŧóre mieliśmy iśc w środe, bo nie może być infekcji.

reklama
marlena nad
:)
Witam dziewczynki:-)
My juz po sniadanku,Marysia oglada bajeczki,a ja zaraz zrobie sobie kawke nr2
Milego dnia:-)
My juz po sniadanku,Marysia oglada bajeczki,a ja zaraz zrobie sobie kawke nr2

Milego dnia:-)
Podziel się: