reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam wieczorowa pora;-)

Dzisiejszy dzien zabiegany na maxa,rano poszlam do fryzjera z babcia,potem obiadeek szybciorem i zalatwilam w koncu restauracje gdzie wyprawie urodziny,zraobilam tez zakupy,megaaaaa zakupy i jestem pusta:eek:Marysienka moja juz spi,caly dzien nic nie chciala jesc i miala rozwolnienie,wydaje mi sie,ze to przez te 3

Mamociku zdrowka dla Wojciaszka:tak:

Basienko kochana dobrze,ze bedziesz miala zastrzyki,powinny w szybkim tempie postawic Cie na nogi,ciekawe jakie lekarz Ci przepisze i czy to beda blokody czy przeciwzapane z witaminami???

Kasiunia zdroweczka dla ksiezniczki Weroniki:tak:

Lili zdroweczka dla Was,mam nadzieje,ze szybko minie chorobsko:tak:

Patyczku gratuluje odstawienia od cycorka:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mamootowego malza:tak::-)

Agunia co poroabiasz???

Ewcia co u Ciebie,jak ksiezniczki sie maja????

Magdziarko witaj,moze pochwalisz sie swoimi ostatnimi kolczykowymi dzielami???

Hej dziewczyny!
Dawno mnie nie było :-( przepraszam, ale miałam mega deprechę i ogólnie jakoś wszystko układało się nie po mojej myśli .... no ale dziś dałam sobie wycisk ( sprzątanie domu ), poza tym robię teraz coś dla siebie - 2x w tyg chodze na aerobic i bardziej angażuję m w obowiązki przy Jasiu no i troche mi lżej ale do sukcesów to mi jeszcze daleko
Jasio na razie (odpukac w niemalowane) ma się dobrze ale od jakiegos m-ca strasznie gryzie (co odczuwają moje cycole) i w najgorszym wypadku 10 pobudek w nocy :wściekła/y: no ale jak tylko wyjdą (tym razem dolne dwójeczki) to trochę odetchnę, poza tym Jasio dużo mówi w swoim języku ale też wiele powtarza np. dzieńdobry - mówi dień, jak się żegna mówi pa lub dzena, i wiele innych
Marlenko mam nadzieję, że paczuszka dotarła?
pozdrawiam Was gorąco :) i zaraz wstawię jakieś aktualne zdjęcia :)
Buziaki :tak::-D

Dzień dobry!

Melduje się z roboty ;-) ta droga z przystanku do pracy kiedyś mnie wykończy...
ale najważniejsze że kawusia zaparzona i siedzę na bb i się grzeje...

Magdziarko, Aniknulka fajnie że zglądnełyście... chodziaż mam nadzieje że będziecie częściej :tak:

ZDROWIA dla wszystkich chorujących!

Aguś namawiaj tam Damiana cały czas, trzymam kciuki za tatę :tak:
Marlenko Ty nasza dobra duszyczko!
Patyczku gratuluje!!!

Ehhh zabieram sie za inne wątki, a później za robotę :-)

Miłego dnia! Ale Wam dobrze, wszystkie pewnie w ciepłych wyrkach ;-)

Witajcie z rana. U mnie cala menażeria śpi, ja sie wybudziłam, nie mogłam zasnąć, więc włączyłam komp i czytam, co u Was słychać. Po południu wczoraj bylismy u mojej mamy, posiedzieliśmy, pogadaliśmy... i wyszło, że wie o moich kłopotach, jestem załamana :no: i nie mogę sobie znaleźc miejsca teraz... a jakaś taka nie do życia jestem ostatnio... chyba mam depresję, jak Aniknulka...

Aniknulka, MAgdziarka, fajnie, że zajrzałyście!

Darunia, pracoholiku ;-) udanej pracy i grzej się szybciutko :tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków, i małych, i dużych!!!

Marlenko, dziekuję, dziewczyny ok, będę je szczepić chyba, póki ciepło, gorzej ze mną... fizycznie ok, za to psychika DNO :-(

A zapomniałam Wam napisać, wczoraj moja koleżanka z pracy urodziła córeczkę, nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale oni wczesniej stracili 4 czy 5 ciąż i wreszcie im się udało, aż sie upłakałam jak się dowiedzialam :tak:

pozdrawiam i życzę miłego czwartku z deszczowych Kielc.

Ostatnia edycja:
Cześć Wszystkim;-) Melduję sie z rańca bo później to różnie bywa:-D:-D Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Karpacza na obiad:-p:-p Byliśmy w małej i przemiłej knajpce i przypomniały mi się czasy jak chodziło się po górkach i zatęskniłam za tym:-:)tak:
Pogoda mało ciekawa. Planów na dzień dzisiejszy nie mam jeszcze;-)

Daruuunia robię co mogę;-) Miłej pracy Ci życzę i jak najmniej pracy przy poniedziałku:-)

Ewa gratulacje dla koleżanki. I oby samopoczucie Ci się poprawiło. Dobrze, że mogłaś z mamą pogadać, Zawsze lepsze to niż tłumienie emocji w sobie

Aniknulka fajnie, że zajrzałaś do nas. Cieszę się, że lepiej sie czujesz. I brakuje mi Ciebie na BB, ale rozumiem o co chodzi. Buziaki dla Jasia i zaglądaj do nas jak tylko będziesz mogła

Marlenko super, że załatwiłaś knajpkę i już nie mogę sie fotek doczekać:tak::tak:
Mam nadzieję, że zębolki Marysi szybko wyjdąi wszelkie dolegliwości ustąpią

Basiu jak tam spotkanko chyba baaardzo udane bo nawet wieczorkiem nie zajrzałaś na BB. Cieszę się że zdecydowałaś sie na przedłuzenie rehabilitacji. Zdrowie najważniejsze i mam nadzieję, że po najbliższych zabiegach i zastrzykach poczujesz ulgę.

Mamoot świetny pomysł z tą tablicą. Mam nadzieję, że Wojciaszek szybko wyzdrowieje. Czy wypad do kina się udał??;-)

Liluszka zdróweczka dla Fabianka i żebyś Ty i Nadinka nie rozchorowała się.

Patyczku gratuluję odstawienia od piersi.

Witajcie po przerwie!:-)
Wysiadl mi net na pare dni,a potem okazalo sie,ze wystarczylo tylko wylaczyc i wlaczyc z powrotem modem;-)Taka jestem specjalistka,ha ha;-)
U nas tez troche chorobska-Maje troche rozebralo,cieknie jej z nosa,zaczela kaszlec,lzawia i ropieja jej oczy,egzema nie schodzi i dodatkowo wyszla tez troszke na buzi.Dzis wieczorem idziemy do lekarza.A na dzis i jutro wzielam wolne i siedzimy w domciu.
Za to we wtorek bylismy z M i jego banda z pracy w kinie na 2012 (Lilka-a Ty juz masz pirata???),ale to nie jest moj ulubiony gatunek filmu-nie lubie katastroficznych,zaraz sie wczuwam,przezywam,plakac mi sie chce,bo wyobrazam sobie siebie i swoja rodzine jak giniemy razem ze wszystkimi smiercia straszliwa;-)

Duuuzo zdrowka dla Waszych dzieci!
Magda-witaj i zagladaj czesciej.Skrot wszystkiego to ciezko byloby zrobic...

Witammmmmmmmmmmmmmmm;-)

Agusia Ty ranna ptaszyno:-p

Darunia nie Ty jedna wstalas dzisiaj raniutko,my jetsesmy na nogach od 4.40,obudzil nas moj pies bo chciala isc na dwor (zrobic kupe:sorry:)i tak nie spimy juz tyle godzin,mam nadzieje,ze szybko dzionek w pracusi Ci minie:tak:

Mejdia,Joasiek,Wilmek,Jola,Helllloooo dziewczyny!!!!!!!!!

reklama
Witam
U nas nocka nawet ok, Fabianek tylko kaszlał, ale nie mial naszczescie tempki, my trzymamy sie calkiem dobrze... ptfu ptfu by nie zapeszyć!!!
Niestety nie dostanę sie dzisiaj do lekarza, poniewaz pani dr dopiero co wrocila z urlopu i jest juz na dzisiaj komplet, naszczescie na jutro nam sie udało wyjąc kartę, to przychodnia pulmonologiczna, tam zawsze jest duzo dzieci!
Na 12 lece do fryzjera, ale chyba zrezygnuje z koloru, poniewaz musze wracac do domu a farbowanie to zajmie kawał czasu.

Aniknulka fajnie ze do nas zaglądnęłas!!!:-)

No nic ja uciekam. Zyczę Miłego Dnia

Do góry