reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hallo hallo
niech ktoś napisze w skrócie co słychać bo się nie przekopię plisssssssssss

Witam późną porą. Siedzę i dziergam kolczyki decoupage..na miarę masową. Potrzebuję forse na kolejny wyjazd flamenco. W przerwie zagląda.jak żyjecie. U nas dobrze. Jakoś choróbska nas mocno nie dopadają. Antkowi wychodzą kolejne zęby i jest z tego powodu płacz i temperatury i noce do bani. Poza tym wszystko jakoś się toczy.Pozdrawiam

reklama
Witam.
Witaj Magda.
Wczoraj wróciliśmy od teściów:-) Arturek super bawił się z dziadkami, za to noce były do bani. Wył do 1 w nocy.Nie wiem czy to brzuszek, tęsknota za cycem czy zęby. Na raz idzie nam 6 zęboli. Bielą się pod błonką górne 4, a na dole 3 i 4. Szok:eek::eek::eek::szok::szok::szok:
Pożegnaliśmy się z cycuchem na dobre. Jutro minie tydzień jak nie karmię. Mam więcej czasu dla siebie i noce też są o niebo lepsze.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARCINÓW Z OKAZJI IMIENIN!!!!

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Witajcie Laski:-) Podczytuję Was tylko czasu na napisanie brakuje:tak::tak:
Martuś ale burę dostałąm;-):-D:-D Skype włączony bo komp właczony non stop i dlatego. Ale serio to mało czasu przy nim spędzam.
Wczoraj miałam przeboje z ojcem moim i zjadłam trochę nerwów, a nasza służba zdrowia to poprostu żenada:wściekła/y::wściekła/y: Ale to taka dłuższa opowieść.

Daruuunia przeprasam że nie zadzwoniłam, ale jechaliśmy w odwiedziny do brata M a zapomniałam o tym. Mieliśmy szczere chęci żeby Was odwiedzić ale ciągle coś przy aucie Damian wymienia i jeszcze umówiony jest na piątek. A wiem że na weekend masz juz mamę. Poza tym muszę poczekać jak sie sytuacja z ojcem rozwinie.

Zdróweczka dla wszystkich chorujących.

OBIECUJĘ POPRAWĘ:tak::tak::tak:

No Aguś , oby się u Ciebie uspokoiło i z tym samochodem i z ojcem.

Patyczku gratulacje z okazji odstawienia cyca . Zobaczysz nocki będą z dnia na dzień coraz piękniejsze i przespane.

Magda w skrócie wielkim wszystko ok , dzieciaczki rosną a mamusie promienieją na widok słoneczek naszych malutkich.

Weronika wczoraj była zdrowa a dziś ją gardło boli. Na szczęście dziś mam wolne.

No Aguś , oby się u Ciebie uspokoiło i z tym samochodem i z ojcem.
Z autem na szczęscie to idą wymiany które trzeba zrobić. Bez zbędnych awarii. I jeszcze gaz chcemy wrzucić bo pali tyle że zbankrutować można:-( Ale za to nasz stary samochód to daje do wiwatu. Aż podziiwam mojego brata ze ma cierpliwość do niego. Trudno uwierzyć, że przez 4 lata jak go mieliśmy nie psuł sie, a teraz:szok::szok::szok::szok:

Aga tak bywa. My z kolei jak kupiliśmy samochód niebity to za niedługo stłuczka i du..i nie z m winy.
Na szczęście wszystko teraz ok choć m ma cały czas niesmak po tej stłuczce.

Witam
U nas niestety Fabian chory, temp prawie 39 st. Nadia marudna i też zaczęła kichać, mnie juz gardło boli. Ehh boję sie, ze wszyscy sie rozłożymy. Jutro lekarz da nam odpowiednie wsazówki...

Witajcie moderatorki!
Mamootku zdróweczka życzę!!! czuje, ze i my bedziemy musieli zastosować Fabiankowi antybiotyk!

Pogoda fatalna bleebleee, jeszcze w pizamce biegam:eek:

Życze Miłego Dnia !!!

Patyczku gratulacje z okazji odstawienia cyca . Zobaczysz nocki będą z dnia na dzień coraz piękniejsze i przespane.

Dziękuję Kasiau. Zdróweczka dla dziewczynek!!! A Ola pije mleko modyfikowane?? Artur do dzioba nie weźmie takiego mleka, a ostatnio wypiął się i na kasze:-(

Liliana, Mamoociku zdróweczka dla Was!!!

Agusia, oby wszystko szybciutko ułożyło się po Twojej myśli.

Znów była ciężka noc pod hasłem : mamusiu przyjdz! Taki przywilej chorasów.:tak:
Namawiam Wojciaszka, żeby leżał w łóżku, żeby wiedział, że czasem tak trzeba. Narysowałam mu wielka planszę z dniami tygodnia i kolorowymi kwadracikami oznaczającymi kolejne dawki antybiotyku, żeby wiedział, że jak je zamalujemy, to będzie mógł wstac z łóżka. Na razie mu sie podoba. Ciekawe jak jutro będzie, bo się pewnie będzie lepiej czuł i ciężko mu będzie wyleżeć w łóżku.

Mam na dziś chytry plan: chce iść z Marcinem do kina wieczorem, bo ma dziś imieniny. On nic nie wie, a rodzice juz zamówieni do opieki nad dziećmi. Ciekawe czy plan wypali.:-)

Monia relaks i łyknij sobie B.. a jutro będzie już lepiej :-)
:-D:-D

Basiu, a co z kolejnymi zabiegami? Może powinnaś mieć więcej niż 10?
Witaj Magdziarko!:-)
Patyczku, gratuluję odstawienia.:tak:
Agusia, nie stresuj się - każda mama ma mało czasu.
Zdrówka dla Weroniki. Lilianko, dla Was też. :tak:

reklama
Do góry