reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hallo hallo
niech ktoś napisze w skrócie co słychać bo się nie przekopię plisssssssssss

Witam późną porą. Siedzę i dziergam kolczyki decoupage..na miarę masową. Potrzebuję forse na kolejny wyjazd flamenco. W przerwie zagląda.jak żyjecie. U nas dobrze. Jakoś choróbska nas mocno nie dopadają. Antkowi wychodzą kolejne zęby i jest z tego powodu płacz i temperatury i noce do bani. Poza tym wszystko jakoś się toczy.Pozdrawiam

reklama
Witam.
Witaj Magda.
Wczoraj wróciliśmy od teściów:-) Arturek super bawił się z dziadkami, za to noce były do bani. Wył do 1 w nocy.Nie wiem czy to brzuszek, tęsknota za cycem czy zęby. Na raz idzie nam 6 zęboli. Bielą się pod błonką górne 4, a na dole 3 i 4. Szok:eek::eek::eek::szok::szok::szok:
Pożegnaliśmy się z cycuchem na dobre. Jutro minie tydzień jak nie karmię. Mam więcej czasu dla siebie i noce też są o niebo lepsze.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARCINÓW Z OKAZJI IMIENIN!!!!

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Witajcie Laski:-) Podczytuję Was tylko czasu na napisanie brakuje:tak::tak:
Martuś ale burę dostałąm;-):-D:-D Skype włączony bo komp właczony non stop i dlatego. Ale serio to mało czasu przy nim spędzam.
Wczoraj miałam przeboje z ojcem moim i zjadłam trochę nerwów, a nasza służba zdrowia to poprostu żenada:wściekła/y::wściekła/y: Ale to taka dłuższa opowieść.

Daruuunia przeprasam że nie zadzwoniłam, ale jechaliśmy w odwiedziny do brata M a zapomniałam o tym. Mieliśmy szczere chęci żeby Was odwiedzić ale ciągle coś przy aucie Damian wymienia i jeszcze umówiony jest na piątek. A wiem że na weekend masz juz mamę. Poza tym muszę poczekać jak sie sytuacja z ojcem rozwinie.

Zdróweczka dla wszystkich chorujących.

OBIECUJĘ POPRAWĘ:tak::tak::tak:

No Aguś , oby się u Ciebie uspokoiło i z tym samochodem i z ojcem.

Patyczku gratulacje z okazji odstawienia cyca . Zobaczysz nocki będą z dnia na dzień coraz piękniejsze i przespane.

Magda w skrócie wielkim wszystko ok , dzieciaczki rosną a mamusie promienieją na widok słoneczek naszych malutkich.

Weronika wczoraj była zdrowa a dziś ją gardło boli. Na szczęście dziś mam wolne.

No Aguś , oby się u Ciebie uspokoiło i z tym samochodem i z ojcem.
Z autem na szczęscie to idą wymiany które trzeba zrobić. Bez zbędnych awarii. I jeszcze gaz chcemy wrzucić bo pali tyle że zbankrutować można:-( Ale za to nasz stary samochód to daje do wiwatu. Aż podziiwam mojego brata ze ma cierpliwość do niego. Trudno uwierzyć, że przez 4 lata jak go mieliśmy nie psuł sie, a teraz:szok::szok::szok::szok:

Aga tak bywa. My z kolei jak kupiliśmy samochód niebity to za niedługo stłuczka i du..i nie z m winy.
Na szczęście wszystko teraz ok choć m ma cały czas niesmak po tej stłuczce.

Witam
U nas niestety Fabian chory, temp prawie 39 st. Nadia marudna i też zaczęła kichać, mnie juz gardło boli. Ehh boję sie, ze wszyscy sie rozłożymy. Jutro lekarz da nam odpowiednie wsazówki...

Witajcie moderatorki!
Mamootku zdróweczka życzę!!! czuje, ze i my bedziemy musieli zastosować Fabiankowi antybiotyk!

Pogoda fatalna bleebleee, jeszcze w pizamce biegam:eek:

Życze Miłego Dnia !!!

Patyczku gratulacje z okazji odstawienia cyca . Zobaczysz nocki będą z dnia na dzień coraz piękniejsze i przespane.

Dziękuję Kasiau. Zdróweczka dla dziewczynek!!! A Ola pije mleko modyfikowane?? Artur do dzioba nie weźmie takiego mleka, a ostatnio wypiął się i na kasze:-(

Liliana, Mamoociku zdróweczka dla Was!!!

Agusia, oby wszystko szybciutko ułożyło się po Twojej myśli.

Znów była ciężka noc pod hasłem : mamusiu przyjdz! Taki przywilej chorasów.:tak:
Namawiam Wojciaszka, żeby leżał w łóżku, żeby wiedział, że czasem tak trzeba. Narysowałam mu wielka planszę z dniami tygodnia i kolorowymi kwadracikami oznaczającymi kolejne dawki antybiotyku, żeby wiedział, że jak je zamalujemy, to będzie mógł wstac z łóżka. Na razie mu sie podoba. Ciekawe jak jutro będzie, bo się pewnie będzie lepiej czuł i ciężko mu będzie wyleżeć w łóżku.

Mam na dziś chytry plan: chce iść z Marcinem do kina wieczorem, bo ma dziś imieniny. On nic nie wie, a rodzice juz zamówieni do opieki nad dziećmi. Ciekawe czy plan wypali.:-)

Monia relaks i łyknij sobie B.. a jutro będzie już lepiej :-)
:-D:-D

Basiu, a co z kolejnymi zabiegami? Może powinnaś mieć więcej niż 10?
Witaj Magdziarko!:-)
Patyczku, gratuluję odstawienia.:tak:
Agusia, nie stresuj się - każda mama ma mało czasu.
Zdrówka dla Weroniki. Lilianko, dla Was też. :tak:

reklama
Do góry