reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No i Wojtek ma zapalenie oskrzeli. Jak mu dziś znow gorączka urosła do 40oC, to zdecydowalismy sie na lekarza. No i dobrze. Dostal antybiotyk i ma siedzieć w domu najlepiej 10 dni. To jesgo pierwszy antybiotyk w życiu, więc i tak się nieźle uchował do tej pory.
Okazało się, że leki przeciwgorączkowe nie za bardzo działały, bo braliśmy dawkę do wieku, a w tym przypadku trzeba do masy ciała. :-D A ta moja "kruszynka" i tak schudła do 16,8 kg (z 17,5 kg):-D:-D

Mam nadzieję, ża Staś się nie zarazi, bo za 10 dni ma szczepienie, które miał juz przekładane, a wg kalendarza szczepień powinien je miec w lipcu. Jak zachoruje, to trzeba będzie znów przekładać.

Brrr... u nas tez tak beznadziejnie pada. A ja zaraz sobie chlupne Baleysa :-)

Lilianko, dobrze, że z Fabianem w porządku.

Monia ale w sumie dobrze że odwiedziliście lekarza a faktycznie wam się uchował bez antybiotyku. Teraz powinien ładnie zareagować na leki.

Mamootku, skąd ja znam przekładanie szczepień :szok: Ania nie ma szczepień od 6 tyg, więc ze dwa zaległe już są, to samo z Julką... ale te wredne choróbska nie wybierają, więc cóż zrobić :-:)no:

Kasiu, no właśnie na taką szybka reakcję na antybiotyk liczę.:-)
Ewunia, mam nadzieję, że w końcu udadza się te szczepienia. :tak:

reklama
Do góry