reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam :-)
alez nieprzyjemnie sie zrobilo na zewnatrz i humory od razu sie pogorszyly...moje dziecko ma katar nosek zatkany wiec marudzi cale dnie...i skora od razu sie pogorszyla a juz bylo tak fajnie...
a mi "zimno" wyskoczylo jak ja tego nie cierpie :no:
Mamoot zdrowka dla Wojciaszka i przespanej nocki dla Ciebie :tak:
Ewa zycze jakiegos dobrego rozwiazania tej sytuacji z tesciowa :tak:
Patyk ciesze sie ze nocki lepsze i gratuluje oduczenia cycania :-)
Aniknulka witaj :-)

reklama
Hej dziewczyny!
Uśpiłam Jaśka m chrapie mu kołysankę :rofl2: a ja wskoczyłam bo zatęskniłam.
Patyczku gratulki odstawienia Arturka od cyca ;-)
Mamoot cieszę się, że wypad do kina był udany :tak:
Ewunia gratulacje dla koleżanki :-)
Darunia silna kobieto :-p podziwiam Cię, że masz tyle energii :tak:
i ogólnie zdrówka dla wszystkich chorujących :tak:;-):-)

a u mnie dzień minął pracowicie - 8 godz w cyferkach i przed kompem już o 16 tak mnie bolał kręgosłup, że musiałam dziś dać sobie na wstrzymanie... a tu w domku niespodzianka tata zrobił obiad (więc nie stałam przy garach i zlewie) a teraz relaks na BB :-) dawno mnie nie było ale Jasio jest najważniejszy i chwytam każdą chwilę z nim :-)
poza tym co do cyca w nocy to rzadko dostaje chyba, że już tak bolą go dziąsła i bardzo płacze więc dla świętego spokoju (w półśnie i zła na cały świat) daję mu obolałego cycola, m oczywiście śpi :crazy: a Jasiek niestety po pierwszej pobudce chce do nas i tak do rana a jak mnie nie czuje to się budzi i wcale nie chodzi o cyca tylko moją obecność, próbowałam wiele razy nauczyc go samodzielnego spania (od 5 m-ca) i za każdym razem był płacz, spazmy, i moja złość że nie mogę sobie dać rady (przy braku wsparcia m, który najlepiej wie jak usypiac dziecko oczywiście w wózku lub przy cycu żeby mieć święty spokój - to ciężkie zadanie dla matki :zawstydzona/y:)
poza tym im dłużej ssie pierś tym na razie odpukać w niemalowane jakoś się trzyma bez cięższych dolegliwości i może dlatego staram się to przeciągać w czasie...
no i tyle u mnie
buziaki kochane ;-) jak tylko będę wolniejsza to coś naskrobię ;-)

Witanko wieczorkowo.

Wilmek poprawy raczej nie będzie, dzisiaj wpieniła mnie i moje nerwy sięgnęły zenitu. Powiedziałam oficjalnie mojemu Adamowi, że w Wigilię do stołu z nimi nie zasiądę, i wyjeżdżam z dzoecmi do mojej mamy. A on cycuś mamusi niech se siedzi z nimi. Decyzję jemu zostawiłam.

Aniknulko, witaj!!!

Mamootku, zdrówka dla Wojtusia!

U mnie zarazy jeszcze nie śpią :szok: Ania się wyspała, wala się po łóżku, robię jej a kuku a a w głos się śmieje aż czkawki dostaje :-D

Marlenka NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE
Wspaniałej imprezki , dużo prezentów , zdrówka , kasiory :-)
To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
aby odpędził smutki,
żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie
nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech,
drugi to miłe słowo,
trzeci to szczęście dla Ciebie
i jeszcze listki
to moje serdeczne uściski.

W Dniu Urodzin życzę Ci samych szczęśliwych dni !!!

....... .•´—) ¸,o¤°``°¤o,¸(—`•.¸
.•´—),o¤°``°¤o,¸¸,o¤°`°¤o,¸(—`•.¸
,o¤°``°¤o,¸¸,o¤°``°¤o,¸,o¤°``°¤o
....._.;_'.-._
...{`--..-.'_,}
.{;..\,__...-'/}
.{..'-`.._;..-';
....`'--.._..-'
........,--\\..,-"-.
........`-..\(..'-...\
...............\.;---,/
..........,-""-;\
......../....-'.)..\
........\,---'`...\\
.....................\ .:)

Marlenka - wszytskiego najlepszego :-) milych prezentow ale przede wszystkim niezapomnianych chwil z bliskimi :tak:

Witajcie :-)

Ja juz na nogach, a moje dziecie jeszcze spi ;-) Wczoraj tez tak dlugo spala, ale co sie dziwic skoro okolo 6 uciela sobie pogawedke do misia :-D Oczywiscie bez wstawania w nocy sie nie obeszlo, a nawet zostawilam swiatlo :zawstydzona/y: Juz nie mam pomysla, chyba siegne po jakas lekture... Jak wstanie zje i moze smigniemy wreszcie na spacerek :tak: zapowiadali nawet jakies slonko... :sorry:
Slonecznych dzionkow!

Witam kochane perelki:tak:

Dziekuje bardzo za zyczenia,jestescie kochane:tak:

Kasiunia dziekuje za ROZOWE piekne kwiaty na nk:tak::-)

Marysia pospala do 6.40,pamietam jak w tamtym roku w moje urodziny obudzila si o 4,10:shocked2:szok,hihihi,z rana musimy jechac do mista,potem odebrac tort,R musi pojechac oddac samochod do naprawy na kilka godzin,a ja w tym czasie posiedze z kolezankami,o 16 spotykamy sie w restauracji,a potem na torta u mnie w domu,zdjecia beda,wstawie pewnie jutro,milego dnia kochane:tak:

reklama
Marlenko :-)

zdrowa bądź i piękna

przyjaciół w koło miej
a gdyby los marudził
to Ty mu w nos się śmiej
zawsze coś w skarbonce
serce miej gorące
dzisiaj tu na forum
życzymy Ci

Witam i ja

Ewunia trzymam za Was kciukasy, żeby wszystko sie ułozyło :tak:
Aniknulka widzę, że nałóg sie odezwał ;-) i bardzo dobrze :-p to tata zrobił i wczoraj niespodziankę, oby takich dni było więcej :tak: z Jaśka to twardy zawodnik, a m to trzeba do porządku przywołać, niech te wstaje w nocy, wtedy Jasiek szybciej odzwyczai się od cyca :tak:

Mała w końcu ładnie pospała, nawet nie wiem jak szybko mi noc zleciała... niedawno wróciłam z pupu-byłam sie wyrejestrować (m pojechał na później do pracy), teraz mała robi przegląd swoich ubranek (czyt. wykłada wszystko na sofę ze swojej komody :confused2:), ja piję kawkę i zaraz zbieramy się na zakupki i spacerek, a potem poszalejemy w kuchni, dzisiaj będą sledzie w śmietanie :cool2: a na jutro chcę narobić krokietów z serem i pieczarkami, zobaczymy czy mi sie uda ;-)

Do góry