reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ależ nam się pochorowały dzieciaczki... zdrówka dla dzieci!!!

Witajcie!
Mój Bart narazie się trzyma, dzisiaj byliśmy na szczepieniu, nawet był dzielny :tak: poźniej zawiozłam go do żłobka, a sama udałam sie do pracy... dzisiaj miałam na 14-stą więc kisze do 22, a że to co miałam zrobić, zrobiłam to mam chwilkę czasu dla Was....

Aguś, słońce co z Tobą, miałaś się odezwać i poinformować mnie że mam się Was spodziewać :tak:
Hihi Mata no Ł troszke nie pocieszony, tym że dostałam @... ale ja za to jestem pocieszona podwójnie :-)
Kasiu jak przez mgłe pamiętam ten Twój tatuaż, ale dobrze by było jakbym sobie odnowiła tą pamięć :rofl2: wiem co czujesz patrząc na wyspane dziecko! ;-)
Mamoot daj znać co z chłopakami!
Basiu i jak się czujesz, może już troszkę lepiej?
Lilianko mam nadzieje że dodzwoniłaś sie do lekarza... mam nadzieje że z Fabiankiem wszystko ok!

A co z resztą... Aguś, Ula.... helloł załogo!!!

reklama
Ja wogole mialam przygody dzisiaj z tym bb,bo wylogowalam sie ,,jakos,, i nie pamietalam hasla,Agusia musiala pisac do szefostwa,jeju,ale akcja:cool2:
Wczoraj R wzial moj telefon do pracy (przez pomylke) i dobrze,ze Aga byla na skype zaraz do niego zadzwonila i wrocil z pracy z moim tel po kilku sekundach i w szoku bo nie wiedzial o co kaman,kiedy Aga powiedziala,ze dzwoni z Polski i zaby oddal mi telefon:-D:-D:-Dpadlam jak go zobaczylam,hahaha

Dzionek zamulony,troszeczke bylam na miescie,rano kolezanaka wpadla na sniadanko,Marysia juz mi spi,ida jej dolne 3 marudzi troche,naszczescie ma apetyt,wogole zrobilam sobie maseczke na noc i potem nasmarowalam twarz kremem z avonu(probka) i rano mialam posklejane powieki i duzo jakby to nazwac takiej ropki czy cos,tragedia jakas:sorry:

Szczegóły - BabyBoom

Dziewczyny mi podeslaly tego linka,z racji tego,ze mam jeden z wozkow wymienionych wyzej i dzisiaj wszystko oblukalam dokladnie i wiecie co chyba domyslam sie o co kaman,ale patrzcie tyle lat produkuja te wozki jest tutaj bardzo popularny(IE) i takie akcje teraz wychodza,chyab powinnam przejsc sie do sklepu i zapytac o te zabezpieczenia

Marlenka moim zdaniem to zawsze trzeba na dziecko uważać ale kurcze żeby jeszcze wózek i to nie najtańszy i do d...

reklama
Marlenka moim zdaniem to zawsze trzeba na dziecko uważać ale kurcze żeby jeszcze wózek i to nie najtańszy i do d...

ano wlasnie,jestem w szoku,na szczescie to chodzi o rozkladanie,a tutaj to juz mi Marysia nie pomaga:tak:

Kasiunia,a co u Ciebie kochana,co porabiasz?albo co wcinasz:-pja juz zjadlam 2 jablka i pestki dyni:-p

Do góry