reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ależ nam się pochorowały dzieciaczki... zdrówka dla dzieci!!!

Witajcie!
Mój Bart narazie się trzyma, dzisiaj byliśmy na szczepieniu, nawet był dzielny :tak: poźniej zawiozłam go do żłobka, a sama udałam sie do pracy... dzisiaj miałam na 14-stą więc kisze do 22, a że to co miałam zrobić, zrobiłam to mam chwilkę czasu dla Was....

Aguś, słońce co z Tobą, miałaś się odezwać i poinformować mnie że mam się Was spodziewać :tak:
Hihi Mata no Ł troszke nie pocieszony, tym że dostałam @... ale ja za to jestem pocieszona podwójnie :-)
Kasiu jak przez mgłe pamiętam ten Twój tatuaż, ale dobrze by było jakbym sobie odnowiła tą pamięć :rofl2: wiem co czujesz patrząc na wyspane dziecko! ;-)
Mamoot daj znać co z chłopakami!
Basiu i jak się czujesz, może już troszkę lepiej?
Lilianko mam nadzieje że dodzwoniłaś sie do lekarza... mam nadzieje że z Fabiankiem wszystko ok!

A co z resztą... Aguś, Ula.... helloł załogo!!!

reklama
Ja wogole mialam przygody dzisiaj z tym bb,bo wylogowalam sie ,,jakos,, i nie pamietalam hasla,Agusia musiala pisac do szefostwa,jeju,ale akcja:cool2:
Wczoraj R wzial moj telefon do pracy (przez pomylke) i dobrze,ze Aga byla na skype zaraz do niego zadzwonila i wrocil z pracy z moim tel po kilku sekundach i w szoku bo nie wiedzial o co kaman,kiedy Aga powiedziala,ze dzwoni z Polski i zaby oddal mi telefon:-D:-D:-Dpadlam jak go zobaczylam,hahaha

Dzionek zamulony,troszeczke bylam na miescie,rano kolezanaka wpadla na sniadanko,Marysia juz mi spi,ida jej dolne 3 marudzi troche,naszczescie ma apetyt,wogole zrobilam sobie maseczke na noc i potem nasmarowalam twarz kremem z avonu(probka) i rano mialam posklejane powieki i duzo jakby to nazwac takiej ropki czy cos,tragedia jakas:sorry:

Szczegóły - BabyBoom

Dziewczyny mi podeslaly tego linka,z racji tego,ze mam jeden z wozkow wymienionych wyzej i dzisiaj wszystko oblukalam dokladnie i wiecie co chyba domyslam sie o co kaman,ale patrzcie tyle lat produkuja te wozki jest tutaj bardzo popularny(IE) i takie akcje teraz wychodza,chyab powinnam przejsc sie do sklepu i zapytac o te zabezpieczenia

Marlenka moim zdaniem to zawsze trzeba na dziecko uważać ale kurcze żeby jeszcze wózek i to nie najtańszy i do d...

reklama
Marlenka moim zdaniem to zawsze trzeba na dziecko uważać ale kurcze żeby jeszcze wózek i to nie najtańszy i do d...

ano wlasnie,jestem w szoku,na szczescie to chodzi o rozkladanie,a tutaj to juz mi Marysia nie pomaga:tak:

Kasiunia,a co u Ciebie kochana,co porabiasz?albo co wcinasz:-pja juz zjadlam 2 jablka i pestki dyni:-p

Do góry