mata-kow
mama do kwadratu :)
U nas tez kilka razy była gorączka nie wiadomo z czego i to w granicach 39 i tak jak nagle się pojawiała tak nagle znikała... to własnie ponoc objaw ataku wirusa, z którym organizm sam sobie poradził. Mamoot mam nadzieję, że Wojtek spokojnie przespi nockę 
Darunia a jednak dostałaś @, Ł chyba niepocieszony ;-) ja tez czekam na @ i coś doczekać się nie mogę, a z chęcią bym sie juz pomęczyła, bo napuchłam okropnie (po ciąży zbiera mi się o wiele więcej wody przed @, czasem jest to nawet 2-3 kg
)
z m po malutku wszystko wraca do normy, niestety nie wygarnęłam mu co mi lezy na żołądku, bo pewnie zaraz by sie znów najeżył... może innym razem
Kasiu ja tez od kilku dni BB nie poznaje, cisza, cisza i jeszcze raz cisza
a ja pamiętam, że Kasia pokazywała swój tatuaż

Darunia a jednak dostałaś @, Ł chyba niepocieszony ;-) ja tez czekam na @ i coś doczekać się nie mogę, a z chęcią bym sie juz pomęczyła, bo napuchłam okropnie (po ciąży zbiera mi się o wiele więcej wody przed @, czasem jest to nawet 2-3 kg

z m po malutku wszystko wraca do normy, niestety nie wygarnęłam mu co mi lezy na żołądku, bo pewnie zaraz by sie znów najeżył... może innym razem

Kasiu ja tez od kilku dni BB nie poznaje, cisza, cisza i jeszcze raz cisza

a ja pamiętam, że Kasia pokazywała swój tatuaż