reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko hihi ale miałaś przygodę ;-)

Kasiu, Marlenko fajnie że jesteście, ja od 14-stej zaglądam na bb, a tu pustki że hoho...

Ja jeszcze godzinka i do domu... a jutro dyżur telefoniczny

W sobotę przyjeżdża moja mama i siostra- bardzo mi pociesznie z tego powodu ;-)

reklama
wrocil z pracy z moim tel po kilku sekundach i w szoku bo nie wiedzial o co kaman,kiedy Aga powiedziala,ze dzwoni z Polski i zaby oddal mi telefon:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2: no niezła akcja :rofl2::rofl2::rofl2:
a swoją droga Agusia siedzi na skypie a do nas nie zajrzy, oj nie ladnie pani moderator :-p

Ło matko Darunia Ty jeszcze w pracy sie kisisz :eek: mam nadzieję, że jutrzejszy dyżur telefoniczny będzie tylko w grafiku a nie w akcji ;-)no i z racji przyjazdu rodzinki szykuje sie chyba jakies wyjście z siostrą, co?

Pustki okropne ostatnio, ale to chyba wina pogody, bo nic się nie chce...

Ja oglądałam M j m , Ola jeszcze nie śpi :szok:
Wypiłam pifko ale nic nie jem , może i bym zjadła ale jak mała pójdzie spać

Właśnie usnęła , uff. Marta odkąd tylko pożegnała się z cycem to lula całą noc, a w dzień nawet do 4 godzin ale nigdy mnie tylko mojej mamie - ze mną śpi co najwyżej godzinkę

Dobry Wieczór
Chcialam tylko napisac, ze z Fabiankiem dobrze, w czwartek idziemy do lekarza. Dzisiaj z m pomyslelismy, ze ona moze ma anemię poniewaz nie dojada albi nic nie je w przedszkolu i przez 8 h chodzi głodny , musze isc do przedszkola w czwartek i porozmawiac z pania. A lekarz musi mu zrobic koniecznie badania krwi.
Wogole to 20 min wrocilam z m, bylismy w Łodzi. Dzieci zostaly z opiekunką a my pochodzilismy po sklepach i zjedlismy po lodzie.
M własnie włącza filmik 2012 :):-) podobno fajny,ocenię Ja ... :-Dmamy chipsy i pifko

Dobrej Nocki Ciotki Klotki papapa

No Lila miłego wieczorku , niech się zakończy upojną nocką . Fajnie że Fabianito ok:-)
krótko i dosadnie napisane :rofl2: Fajne popołudnie miałas Lilianko:tak:
Kasiu no to masz fajnie, u nas mimo ograniczenia cycania do 2x na dobę, mała dalej sie jeszcze wybudza, no ale jest lepiej niz było ;-):tak:
Ja zmykam zaraz do łóżka, od kilku dni chodze senna i wieczorem nie posiedzę dłużej... @ jeszcze nie mam, brzuch mi napęczniał :dry: jeszcze z tydzień i chyba test zrobię:szok:

Witajcie dziewczęta!

U nas ok, młode cyca dostało i padło :szok: a starsze jeszcze nie śpi. Jutro wolne i niestety wszystko pozamykane :no: może skoczymy do mojej mamy. U nas leje i leje, nic się nie chce, najlepiej uwaliić się i leżeć, a tu się nie da :-p co tam u Was kobietki?

Martusia, przerażasz mnie :szok::zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry