reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko hihi ale miałaś przygodę ;-)

Kasiu, Marlenko fajnie że jesteście, ja od 14-stej zaglądam na bb, a tu pustki że hoho...

Ja jeszcze godzinka i do domu... a jutro dyżur telefoniczny

W sobotę przyjeżdża moja mama i siostra- bardzo mi pociesznie z tego powodu ;-)

reklama
wrocil z pracy z moim tel po kilku sekundach i w szoku bo nie wiedzial o co kaman,kiedy Aga powiedziala,ze dzwoni z Polski i zaby oddal mi telefon:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2: no niezła akcja :rofl2::rofl2::rofl2:
a swoją droga Agusia siedzi na skypie a do nas nie zajrzy, oj nie ladnie pani moderator :-p

Ło matko Darunia Ty jeszcze w pracy sie kisisz :eek: mam nadzieję, że jutrzejszy dyżur telefoniczny będzie tylko w grafiku a nie w akcji ;-)no i z racji przyjazdu rodzinki szykuje sie chyba jakies wyjście z siostrą, co?

Pustki okropne ostatnio, ale to chyba wina pogody, bo nic się nie chce...

Ja oglądałam M j m , Ola jeszcze nie śpi :szok:
Wypiłam pifko ale nic nie jem , może i bym zjadła ale jak mała pójdzie spać

Właśnie usnęła , uff. Marta odkąd tylko pożegnała się z cycem to lula całą noc, a w dzień nawet do 4 godzin ale nigdy mnie tylko mojej mamie - ze mną śpi co najwyżej godzinkę

Dobry Wieczór
Chcialam tylko napisac, ze z Fabiankiem dobrze, w czwartek idziemy do lekarza. Dzisiaj z m pomyslelismy, ze ona moze ma anemię poniewaz nie dojada albi nic nie je w przedszkolu i przez 8 h chodzi głodny , musze isc do przedszkola w czwartek i porozmawiac z pania. A lekarz musi mu zrobic koniecznie badania krwi.
Wogole to 20 min wrocilam z m, bylismy w Łodzi. Dzieci zostaly z opiekunką a my pochodzilismy po sklepach i zjedlismy po lodzie.
M własnie włącza filmik 2012 :):-) podobno fajny,ocenię Ja ... :-Dmamy chipsy i pifko

Dobrej Nocki Ciotki Klotki papapa

No Lila miłego wieczorku , niech się zakończy upojną nocką . Fajnie że Fabianito ok:-)
krótko i dosadnie napisane :rofl2: Fajne popołudnie miałas Lilianko:tak:
Kasiu no to masz fajnie, u nas mimo ograniczenia cycania do 2x na dobę, mała dalej sie jeszcze wybudza, no ale jest lepiej niz było ;-):tak:
Ja zmykam zaraz do łóżka, od kilku dni chodze senna i wieczorem nie posiedzę dłużej... @ jeszcze nie mam, brzuch mi napęczniał :dry: jeszcze z tydzień i chyba test zrobię:szok:

Witajcie dziewczęta!

U nas ok, młode cyca dostało i padło :szok: a starsze jeszcze nie śpi. Jutro wolne i niestety wszystko pozamykane :no: może skoczymy do mojej mamy. U nas leje i leje, nic się nie chce, najlepiej uwaliić się i leżeć, a tu się nie da :-p co tam u Was kobietki?

Martusia, przerażasz mnie :szok::zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry